Ieder mens heeft naast het fysieke lichaam ook een energetisch lichaam, bestaande uit meerdere energetische lagen. Dit wordt ook wel het 12-lichaamsysteem genoemd. Sommige mensen zijn zich bewust van hun energievelden, anderen minder. Denk bijvoorbeeld aan jouw “aura”.  Je hebt echter dagelijks met jouw energieveld te maken. En dat van anderen. Jouw energetische én fysieke lichaam kan reageren op verstoringen in jouw energieveld, bijvoorbeeld door energie van anderen, waarmee je in contact bent of bent geweest. Of waarmee je “een lijntje” hebt, vaak een emotionele band uit het verleden. Dat hoeft niet altijd prettig aan te voelen. Ook heftige gevoelens en emoties blijven veelal hangen in je energieveld en kunnen zich bij langdurige ophoping kristalliseren en vastzetten. Door ontstane blokkades kan energie niet meer vrij stromen, waardoor fysieke klachten kunnen ontstaan.

Door allerlei omstandigheden kan je energieveld vervuild raken door verschillende vormen van energie. Dit kan op energetisch, emotioneel, spiritueel doch ook op lichamelijk niveau zijn en dit kan zowel lichamelijke als psychische klachten veroorzaken. Denk hierbij aan slecht slapen, onrustig gevoel, pijntjes en vage klachten, vatbaarheid voor griep en verkoudheid, hoofdpijn en kwakkelende gezondheid.

Opschonen energieveld 12-lichaamssyteem

Tijdens de Clearing op afstand ontvang je een intensieve energetische opschoning van je 12-lichaamssysteem en je energievelden, op meerdere niveaus. Ik gebruik hierbij mijn persoonlijke Multidimensionale Clearingteam, Aartsengelen en Opgestegen Meesters van de Witte Broederschap. Zware energie, vervuiling en alles wat niet resoneert met jouw Hogere Zelf, zal uit jouw energetische systeem worden verwijderd. Hierbij kun je onder meer denken aan entiteiten, twinflames, twinsouls, negatieve programmeringen, vloeken, vergiftigende gedachten en negatieve overtuigingen.

Wat brengt deze sessie jou?

  • Je zult merken dat je na deze sessie lichter door het leven gaat en dat de lasten van zware energieën niet meer zo zwaar wegen. Het is als het ware een “verlichtingsproces”, in meerdere opzichten.
  • Wanneer zware energie is verwijderd, ben je weer beter in staat om goed voor jezelf te zorgen en negatieve emoties en gewoontes om te buigen naar kracht.
  • Je kunt meer innerlijke rust ervaren en meer energie
  • Je kunt voelt je krachtiger, zowel mentaal als fysiek en kunt moeilijke situaties die zich aandienen daardoor beter aan
  • Een betere balans tussen denken en voelen
  • Meer ruimte voor het vergroten van je spirituele vermogens en sensitiviteit
  • Minder kans op verlies aan energie door valse verbindingen en ‘energievampiers’. Je kunt de vrijgekomen energie weer voor jouzelf gebruiken, voor je eigen groei.
  • Het is aan te raden om voorafgaand aan een healingsessie of activatie een clearing te doen, zodat zware energie wordt verwijdert en er letterlijk ruimte wordt gemaakt voor de helende energie, zodat deze op een dieper niveau zijn werk kan doen.

Deze sessie zou iedereen regelmatig moeten doen. Na verloop van tijd raakt je energieveld weer vervuild of, vaak bij heftige emoties of schokkende gebeurtenissen, pik je iets op wat niet van jou is.
Daarnaast zijn sommige vastgezette emoties dermate diep gekristalliseerd in je energie veld, dat deze niet in één keer te verwijderen zijn. Iedere keer wordt er een laagje opgelost, zodat datgene wat daar onder zit bloot komt te liggen en zichtbaar wordt, zodat met dat stukje onverwerkte emotie of issue kan worden gewerkt. Ik vergelijk het met een ui, waarbij je steeds laagjes als het ware ‘afpelt’ om tot de kern te komen. Dan zijn er meerdere sessies nodig om tot de kern te komen en het issue op te lossen.

Omdat oude emoties oplossen en daarbij op diepere lagen issues of emoties kunnen worden blootgelegd, kun je soms ook oude emoties voelen. Dat is niet iets om van te schrikken en hoort bij het proces van opschonen, verwerken en loslaten. Mocht dat gebeuren, verwelkom dat als iets moois. Het zorgt er voor dat jij met minder ballast door het leven kan gaan en opgeschoond, lichter kunt leven en energie weer kan stromen. Na een clearingsessie adviseer ik om veel water te drinken, om het fysieke lichaam te helpen met opschonen van dat wat los is gekomen.

Praktische informatie
– Datum en tijd: zie de Agenda
– Duur: 30 minuten
– Bijdrage: 15 euro / individuele clearing op afstand € 45,00 euro maak daarvoor een afspraak via het contactformulier
– Aanmelden: Je kunt je HIER aanmelden

Voorafgaand aan de sessie ontvang je een e-mail met tips en verdere informatie over de clearing.

Individuele sessie?
Deze sessie wordt op afstand gegeven in collectief verband, maar kan ook als individuele sessie op afstand worden geboekt of in een consult. (Op afspraak en prijs op aanvraag).

Heb je vragen? Mail dan naar info@ascensionhealer.nl of vul het contactformulier in.
Meer informatie over healing op afstand vind je HIER!

Ieder mens heeft naast het fysieke lichaam ook een energetisch lichaam, bestaande uit meerdere energetische lagen. Dit wordt o

Praktische informatie & aanmelden

 

Praktische informatie
– Datum en tijd: zie de Agenda
– Duur: 30 minuten
– Bijdrage: 15 euro / individuele clearing op afstand € 45,00 euro maak daarvoor een afspraak via het contactformulier
– Aanmelden: via de paarse knop hieronder

Voorafgaand aan de sessie ontvang je een e-mail met tips en verdere informatie over de clearing.

Individuele sessie
Komt de tijd niet uit of wil je niet wachten tot de volgende collectieve sessie? Maak dan een afspraak voor een individuele sessie. Deze wordt helemaal afgestemd op jouw persoonlijke situatie en vraag. We maken hier voor afspraak voor en dag en tijd. De sessie wordt op afstand gegeven.

Heb je vragen? Mail dan naar info@ascensionhealer.nl of vul het contactformulier in.
Meer informatie over healing op afstand vind je HIER!

Reacties van deelnemers

 

Dank je wel voor de Clearing van gisteravond. Er kwam van alles voorbij. 

Vandaag voel ik me lichter en meer in contact met mezelf. En voel ik vertrouwen, want daar schort het regelmatig aan. Na de clearing kon ik gisteravond weer helemaal in liefde, vanuit mijn hart, zijn, in plaats vanuit angst. Die liefde voel ik nog steeds. De weg naar mijn hart is opgeschoond, zo voelt het. 

M.