De Karma Clearing is een uitgebreide clearing, waarin we ons focussen op het opschonen van de karmische banden die aan de verschillende chakras’s zijn gekoppeld.

Wat is Karma nu precies?
De definities zijn legio en interpretaties nog diverser. De letterlijke betekenis van karma is “handelen” of actie. Karma wordt ook wel vergeleken met een wet van oorzaak en gevolg, waarbij alles wat we doen (actie) een oorzaak vormt, die op een later tijdstip een gevolg heeft. Deze ervaringen neem je mee uit voorgaande, maar ook uit dit leven. Ook kan Karma opgebouwd zijn in de familielijn, door voorouders.

Tijdens deze bijzondere Clearing gaan we opgebouwd karma (gedeeltelijk) verwijderen. Deze opschoning gaat uiteraard in overeenstemming met jouw Hogere Zelf, omdat Karma ook verbonden kan zijn met levenslessen die je hebt te doorlopen. In dat geval zal dát specifieke stuk niet verwijdert worden.

We zullen tijdens de opschoning aan de volgende thema’s werken:

  • Alles en en iedereen die jou van je spirituele pad hebben afgebracht en je hebben verwijderd van de Bron.
  • Terughalen van je paranormale vermogens en de sluier voor het 3e oog verwijderen.
  • Alles en iedereen die jou uit jouw waarheid heeft gehouden.
  • Emotionele bagage en machtsmisbruik.
  • Sexueel misbruik en misbruik in zijn algemeenheid.
  • Het weer laten stromen van je basis energie (Kundalini).

Het kan zijn dat je niet met alle thema’s direct een raakvlak hebt, dit voelt of je er van bewust bent. Dat wil echter niet zeggen dat er geen lading opgeslagen ligt uit voorgaande levens. Het is heel goed mogelijk dat je zonder dat je je er bewust van bent, opgebouwd Karma van vorige levens of jouw voorouders met je mee draagt.

Wat kun je verwachten:
Tijdens de sessie ontvang je een intensieve energetische Karma opschoning. Hierbij worden ook de 7 Chakra’s en het Prana kanaal gezuiverd en de karmische banden die overeen komen met de Chakra’s.
In overeenstemming met jouw Hogere Zelf, zullen oude lasten worden verwijderd. Het zal jouw aardse processen verlichten en je komt hierdoor weer meer in contact met je ware essentie.

Wat kan de sessie je brengen:
  Je kunt deze karmaclearing sessie zien als onderdeel van jouw verlichtingsproces. Wanneer zware energie, oude ballast is verwijderd, voel je je lichter en ben je beter in staat om goed voor jezelf te zorgen en negatieve emoties en gewoontes om te buigen naar kracht.
Meer innerlijke rust
Je houdt meer energie voor jezelf en voelt je energieker en krachtiger.
Vrijer omgaan met datgene wat zich aandient,
Betere balans tussen denken en voelen.
Minder energie verliezen en meer energie opbouwen.

 

Karma Clearing

Praktische informatie:
– De sessie wordt op afstand gegeven
– Datum en tijd : zie de Agenda
– Duur: circa 45 minuten
– bijdrage: Collectieve sessie € 25,= / Individuele sessie € 67,50
– Aanmelden: Je kunt aanmelden met de paarse knopenp hieronder 

Voorafgaand aan de sessie ontvang je een e-mail met tips en verdere informatie over de clearing. Vul daarom je juiste emailadres in. 

Individuele sessie?
Deze sessie wordt op afstand gegeven in collectief verband, maar kan ook als individuele sessie op afstand worden geboekt of in een consult.
Prijs van een individuele sessie is circa 55 euro. We spreken dan een tijd af, waarop het jou schikt.

Individuele sessie boeken? Of heb je vragen? Stuur dan een berichtje via het contactformulier.
Meer informatie over wat een healing op afstand precies inhoudt vind je HIER!

Reacties van deelnemers

Het was voor mij heel bijzonder om de Karma Clearing te mogen ontvangen. Echt een cadeau voor mezelf.

Voelde veel sensaties en de energie begon te stromen. Ook voelde ik veel rust en ontspanning een soort bevrijdend gevoel. Ik heb afgelopen nacht de hele nacht doorgeslapen en voel meer innerlijke rust.

Ben super blij dat ik het gedaan heb. Mijn dank is groot. Op de een of andere manier ben ik me rustiger en voelt alles minder zwaar. Ik ben lichter geworden.

Liefs en warme groet,

Elvira

Chat openen