Herstel de verbinding met jouw Hogere Zelf

ACTIVATIE

Reconnect met jouw I AM Presence

 

Activatie – Reconnect met je Hogere Zelf

Ieder van ons heeft een Hogere Zelf,  ook wel de I AM Presence genoemd. Hiermee hebben we een bijzondere connectie, die evenwel niet zo goed functioneert als we zouden willen. Bij onze geboorte en de indaling op Aarde is er een afscheiding ontstaan van ons Hogere Zelf en is de connectie verstoord. Om het lichaam te beschermen heeft het Ego de taak van het Hogere Zelf opgenomen.

Het Hogere Zelf kun je zien als een deel van jouw ziel, die in jouw fysieke lichaam aanwezig is, maar zich op het 8e niveau van jouw energetische systeem bevindt.

Via ons Hogere Zelf zijn we verbonden met de Vader/Moeder/God/Bron en het Universum. Jouw I AM Presence is een deel van het Goddelijke Zijn en het Goddelijke in jou.

Het Hogere Zelf heeft onder meer tot taak, jouw te beschermen en weet precies wat goed is voor jou en wat niet. Daarnaast kan jou Hogere Zelf jouw beschermen tegen valse verbindingen met negatieve energie en misleiding en heeft het toegang tot Universele Kennis.

Het herstellen van het contact met het Hogere Zelf zorgt ervoor dat je op een veilige manier contact kunt leggen met Kosmische wezens, Opgestegen Meesters en de Engelen. Daarnaast kom je via het Hogere Zelf weer in contact met Universele informatie en heb je de mogelijkheid om deze rechtstreeks via jouw Hogere Zelf te downloaden.

Tijdens deze Reconnect met jouw Hogere Zelf Activatie, zullen we het contact met jouw Hogere Zelf herstellen. Dit zal jou helpen met jouw verdere spirituele, emotionele en persoonlijke ontwikkeling en jouw intuïtie en “dieper weten” doen vergroten.

 

De Activatie Herstel van het contact met jouw Hogere Zelf

In het eerste gedeelte zal ik een uitgebreide en krachtige energetische opschoning faciliteren. Tijdens deze clearing zal ook jouw Prana-kanaal en de Pijnappelklier grondig worden opgeschoond.
Vervolgens gaan we verder het reconnecten met jouw I AM Presence; het herstellen van de verbinding met jouw Hogere Zelf.

Ik sluit deze sessie af met een healing met de meest zuivere energie, vanuit de Vader/Moeder/God/Bron, om je 12-lichaamssysteem op te laden en jouw frequentie verder te verhogen.

Alles gebeurt in overeenstemming met jouw Hogere Zelf, zodat er precies dát gebeurt dat voor jou nodig is.

Omdat er tijdens en na deze sessie veel wordt opgeschoond, kan het zijn dat je wat last krijgt van (oude) emoties, pijn en lichamelijk ongemak. Dat hoort bij het proces van loslaten en opschonen. Geef die emoties dan ook de ruimte en aanvaardt deze in dankbaarheid. Drink veel water de dagen na de Activatie en laat alcohol even staan.

 

Waarom Reconnecten met jouw Hogere Zelf?
het herstel met jouw Hogere Zelf jou op?

 • Het herstellen van de connectie met je Hogere Zelf, geeft je toegang tot directe kennis. Je “weet” dingen die je niet hebt geleerd.
 • Je intuïtie wordt veel sterker en je zal meer naar je gevoel getrokken worden.
 • Via jouw Hogere Zelf sta je in contact met de Kosmos / Universum en de Vader/Moeder/God Bron. Ook daar heb je een betere verbinding mee en ook je verbinding met het Goddelijke wordt hersteld.
 • De activatie zorgt voor meer resonantie en dat energie meer kan gaan stromen in je leven.
 • Je zult sneller groeien op spiritueel, emotioneel en persoonlijk vlak.
 • Je zult ervaren dat je meer in je kracht gaat staan en beter weet wat je wilt.
 • Je zult meer balans in je leven ervaren en zelf ook steviger staan en jouw ruimte in mogen nemen.
 • Je frequentie zal worden verhoogd en je bewustzijn zal worden verruimd. Dit helpt jou met jouw groei op spiritueel, emotioneel en persoonlijke groei.
 • Je hebt de mogelijkheid te verbinden met energieën , Opgestegen Meeseters, Engelen, etc via jouw Hogere Zelf. Deze zal jou beschermen tegen valse verbindingen van entiteiten die zich voordoen als iemand anders.

Praktische informatie

 • De sessie wordt op afstand gegeven
 • Datum en tijd: Zie de Agenda
 • Duur: 60 minuten
 • Prijs: € 27,50
 • Aanmelden: Je kunt je aanmelden met de paarse knop onderaan.
  Voorafgaand aan de sessie ontvang je een e-mail met tips en verdere informatie over de clearing.

Individuele sessie?
Deze sessie wordt op afstand gegeven in collectief verband, maar kan ook als individuele sessie op afstand worden geboekt of in een consult.

Let op! Tijdens de activatie werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis, is het helaas ook niet mogelijk om aan deze activatie deel te nemen.