Tijdens deze bijzondere sessie gaan we werken met de Energie van het oude Atlantis en gaan we door de barieres van ruimte en tijd. Tijdens deze reis ontvangen we een liefdevolle Atlantis Blessing door de Hogepriesters van de Embassy of Peace. 

We zullen ons verbinden met de Atlantis Healing Energy, de krachtige Kristallen van Atlantis, de Eenhoorns van Atlantis, het Atlantis Healing team en de Hogepriesters van de Embassy of Peace ondersteut door de nodige hulpteams.

Innerlijke rust is het vinden van rust in jezelf. Vrede hebben met jezelf, met de situatie waarin je leven verkeert en met de mensen om je heen. Vanuit die innerlijke rust en vrede ontstaan inzichten, helderheid en creatieve ideeën. Tevens is innerlijke rust  een mooie basis om meer te kunnen genieten van het leven.

Wat kun je verwachten:
De sessie begint met een intensieve healing, waarbij gebruik wordt gemaakt van de Atlantis Healing Energy. Er zal heling gebracht worden op emotioneel, mentaal en fysiek niveau. Na de healing ontvang je een bijzondere, diepgaande liefdevolle blessing van de Hogepriesters van de Embassy of Peace uit Atlantis. De sessie zal in totaal 30 minuten duren.

Wat kan deze Atlantis sessie je brengen:

  • De Atlantis Healing Energy heeft een zeer hoge frequentie en zal je ondersteunen in heling op verschillende vlakken, zowel emotioneel, mentaal als fysiek
  • Deze energie én de Atlantis Blessing zal jouw Atlantis cel-geheugen triggeren, waardoor je herinneringen, emoties en inzichten kunt herkrijgen uit lang vervolgen tijden, toen we allemaal verbonden waren met Atlantis
  • De Atlantis Blessing brengt rust, sereniteit en meer inzicht in je huidige processen
  • Het vergroot je spirituele vermogens
  • Het brengt acceptatie in situaties en geeft meer innerlijke rust
  • Je kijk op de wereld zal veranderen, door vermindering van dualiteit, waardoor je ook gemakkelijker stappen zet om je comfortzone te verlaten
  • Je ervaart vrede vanuit puur bewustzijn en verhoogt je gevoel voor (zelf)liefde
  • Meer ontspanning, wat helpt bij verbetering van de nachtrust

 

Praktische informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE EN AANMELDEN

– Datum en tijd: zie de AGENDA
– Duur: 30 minuten
– Locatie: op afstand (geen webinar, enkel de overdracht van pure energie)
– Bijdrage: 17,50 euro*)

TIP *) doe mee met 20% ledenvoordeel met een Ascension Power Tribe Healing Membership. Lees alles over de voordelen op deze pagina…

AANMELDEN: klik op de paarse knop om je aan te melden.

Voorafgaand aan de sessie ontvang je een e-mail met tips en verdere informatie. 
Staat de sessie nog niet in de agenda, dan wordt je op de deelname lijst gezet voor de eerst volgende sessie. Wil je daar liever niet op wachten? Boek dan een individuele sessie. 

Atlantis Blessing

Ervaringen van deelnemers

“Bijzonder prettig.  Verdieping en rust. “

Let op! Tijdens de sessies werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis (bijvoorbeeld psychoses), is het helaas ook niet mogelijk om aan dit programma deel te nemen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden.