Voorbij de Nevelen van Avalon

Healing & Blessing

Healing & Blesssing op afstand Webinar

Thema: Voorbij de Nevelen van Avalon  – Healing & Blessing door de Priesteressen van Avalon 
 (voor aanmelden scroll door naar beneden)

Regelmatig organiseer ik een bijzondere healing sessie, clearing of blessing op afstand, zodat helende energie toegankelijk is voor bijna iedereen. Energie kent geen afstand of tijd, zodat je deze healing gewoon thuis, of waar je op dat moment bent, kunt ontvangen! Wil je daar meer over weten, lees dan meer hier.

 

MAGISCHE REIS – Healing & Blessing met de Priesteressen van Avalon.

Avalon is een mystiek eiland omgeven door nevelen. De enige manier om daar te komen is via het lichtlichaam of via magie voor hen die door de sluiers heen kunnen kijken. Op deze bijzondere plek, die in nevelen is gehuld, zijn veel tempels, waar rituelen van healing plaatsvinden. Avalon is een plek voor ontwikkeling van (vrouwelijke) spiritualiteit en de priesteressen zijn godinnen van liefde, schoonheid, kracht en wijsheid. Om daar te komen, vraag ik de ondersteuning van de Opgestegen Meester Merlijn.

Ik zal mij deze krachtige sessie verbinden met Avalon, met Merlijn en de priesteressen van Avalon. Zij zijn in staat met hun energie krachtige healing te verzorgen en bijzondere activaties. Het bijzondere aan deze Healing & Blessing zal zijn dat deze specifiek op jouw issues zal worden afgestemd. Je kunt vooraf jouw thema of issue kenbaar maken, waarop jij healing wilt ontvangen. De Priesteressen van Avalon, zullen dat meenemen in de Healing & Blessing.

Deze bijzondere sessie duurt circa 45 minuten. Het webinar in totaal duurt maximaal 60 minuten

Ik zal tijdens deze Healing ook gebruik maken van Mahatma energie om jouw energetische lichaam in balans en harmonie te brengen.

Alles gebeurt in overeenstemming met jouw Hogere Zelf, zodat precies dát gebeurt wat jij op dit moment nodig hebt.

Na deze sessie zul je je lichter en vrijer voelen en de energie zal weer meer kunnen stromen. Je zult meer in jouw kracht komen en meer innerlijke rust ervaren. De energie werkt rustgevend en helend. Ook zal de balans tussen vrouwelijke en mannelijke energie worden hersteld, als dat voor jou nodig is.
Alles gebeurt in overeenstemming met jouw Hogere Zelf, zodat precies dat gebeurt wat jij op dat moment nodig hebt.
Scroll verder naar beneden voor meer informatie.

Deze bijzondere sessie is kosteloos voor Ascension Power Tribe Members. Het loont dus om lid te worden, niet alleen omdat je dan voordelig mee kunt doen met deze sessie, maar vooral wat 2 maandelijkse energetische opschoningen met jouw energetische en fysieke lichaamssysteem doet.

Wil je voordelig mee doen aan deze (en toekomstige) bijzondere healing sessie?
Word dan nu Ascension Power Tribe Member en doe gratis mee! 
Kies één van deze twee opties:

Aanmelden

Ascension Power Membership

  • je krijg direct toegang tot de besloten aanmeldpagina op de ledensite
  • Lees meer hieronder

AANBIEDING ASCENSION POWER TRIBE MEMBERSHIP ♥

 

Word lid en doe kosteloos mee met deze bijzondere Priesteressen van Avalon Healing & Blessing

 

 

  • Lid worden kan al vanaf 14,95 euro per maand via automatische afschrijving.
  • Of je kiest voor het jaarabonnement waarbij je omgerekend en krijg twee maanden gratis!
  • Het maandabonnement is maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 30 dagen. Je zit dus nergens lang aan vast. Je kunt eenvoudig opzeggen per email
  • Het kennismakingsaanbod geldt voor nieuwe leden, die nog niet eerder gebruik hebben gemaakt van het 1 euro aanbod. Ben je spijtoptant, stuur me dan even een berichtje.
  • Het lage tarief per maand, blijft voor jou gelden, zolang je lid blijft. Ook al gaat het de prijs van het Ascension Power Tribe Membership de komende tijd omhoog voor nieuwe leden. Maak dus gebruik van deze aanbieding.
  • Meld je direct aan als Ascension Power Member en krijg toegang tot de Ascension Power Tribe Community en ontvang 2 healings of clearings per maand, korting op activaties, korting op healing programma’s en korting op online trainingen en toegang tot de besloten ledensite en fora.
  • Aanmelden of meer informatie Klik HIER >>>

Scroll verder door voor meer informatie over deze bijzondere Healing & Blessing…

De mogelijkheid om aan te melden sluit over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Tips voor, tijdens en na de Healing

Zorg dat je tijdens de healing niet kunt worden gestoord. Waarschuw huisgenoten (of laat ze meedoen!) en zet je mobiele telefoon op stil. Ga rustig zitten of liggen en ontspan je minstens 5 minuten voor aanvang. Dit doe je bijvoorbeeld door je ogen te sluiten en een aantal keer diep in en uit te ademen. Ook kun je de ruimte waarin je je bevindt gezellig maken door wat kaarsjes aan te steken, wierook of Palo Santo te branden en/of te luisteren naar rustgevende muziek. Doe wat voor jou goed voelt.

Doordat je in staat van ontspanning bent, kan de energie op een dieper niveau zijn werk doen. Je  hoeft nergens in te loggen of iets aan te zetten. Enkel te ontspannen en je open te stellen voor de energie
Na deze 45 minuten van healing kom je langzaam en in je eigen tempo weer terug in het hier en nu. Drink voldoende water na afloop van de healing. Het kan zijn dat er processen op gang zijn gekomen en water drinken helpt om dat wat los komt uit je fysieke lichaam te verwijderen.

Mocht je vragen hebben voor of na de healing, mail dan gerust!

Praktische informatie

– Datum en tijd: zie de Agenda
– Tijd: 21.30 uur
– Duur: 40-45 minuten, met mogelijke uitloop naar 60 minuten

– Locatie: webinar (je wordt doorgestuurd naar de aanmeldpagina na ontvangst van je betaling. Klik dus niet gelijk weg)
– Bijdrage: € 29,50 /
of ontvang deze sessie kosteloos vanuit het Healing Membership. 

– Aanmelden kan tot op de dag van de Healing tot 20.00 uur. Je ontvang instructies en informatie via email (gebruik daarom je juiste email adres)  deze ontvang je vóór 20:00 uur.

NB: Het is helaas niet mogelijk om deel te nemen aan deze healing als je een pacemaker hebt, last hebt van epileptische aanvallen of een psychische stoornis.

TIP: Regelmatig organiseer ik een gratis healing op afstand voor iedereen die daar behoefte aan heeft.
Wil je op de hoogte blijven van de volgende gratis healing? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.
Of volg Ascension Healer op Facebook,Twitter of Instagram.

TIP: Clearing vooraf


Voorafgaande aan de Gratis Healing op afstand, is het mogelijk (maar niet verplicht) om deel te nemen aan een (betaalde) diepgaande Clearing, waarbij een half uur vóór deelname aan deze gratis Healing jouw 12-lichaamssysteem en de Chakra’s worden opgeschoond van zware energie, entiteiten, twinflames, twinsouls, etc.

Je kunt HIER>>> meer lezen over wat een Clearing inhoudt.

Door je lichaam eerst grondig op te schonen van zware energie en oude ballast, is er meer ruimte voor de Healing en zal de energie dieper kunnen werken. Vergelijk het met een schaafwond; voor je een pleister plakt om de wond te laten helen, maak je eerst de wond schoon.

Deelname aan deze extra sessie is optioneel en kost slechts 12,50 euro. Als je mee wilt doen, kun je deze via de knop hieronder apart bestellen of gebruik de voordeellink bij je aanmelding.