Chakra Activatie & Upgrade

3e hebt vast de pagina over de Chakra Clearing gelezen of misschien heb je ‘m zelfs gevolgd.

Met een Chakra Activatie gaan we een flinke stap verder en dieper. Naast een opschoning van alle 352 chakra’s inclusief jouw 7 hoofdchakra’s het 8e chakra en jouw Aardester, zal ik met behulp van verschillende hulpteams, Aartsengelen, Opgestegen Meesters, Lor Arcturis en de Arcturianen al jouw chakra’s opnieuw zuiveren én activeren met Mahatma energie én Arcturiaans Licht.

Ieder mens heeft naast het fysieke lichaam ook een energetisch lichaam, bestaande uit meerdere energetische lagen. Dit wordt ook wel het 13-lichaamssysteem genoemd. Denk bijvoorbeeld aan jouw “aura” of aan jouw chakra’s. Sommige mensen zijn zich heel erg bewust van hun energievelden, anderen minder. Je hebt echter dagelijks met de invloed van vervuiling op jouw eigen energieveld te maken. En energievelden van anderen. Jouw energetische én fysieke lichaam kan reageren op verstoringen in jouw energieveld.

Heb je je wel eens afgevraagd waarom je je steeds zo moe voelt, wanneer je met één bepaalde persoon contact hebt gehad? Of mensen waarmee je “een lijntje” hebt, vaak een emotionele band uit het verleden. Dat hoeft niet altijd prettig aan te voelen. Ook heftige gevoelens en emoties blijven veelal hangen in je energieveld en kunnen zich bij langdurige ophoping kristalliseren en vastzetten. Door ontstane blokkades kan energie niet meer vrij stromen, waardoor fysieke klachten kunnen ontstaan.
Deze blokkades kunnen zich ook voordoen in jouw chakra’s. Het is goed om deze regelmatig te laten opschonen én heractiveren, zodat de energie weer vrij kan stromen. Met de Chakra Clearing doen we enkel een opschoning. Met de Chakra Activatie gaan we een paar stappen verder.

Opschonen, upgraden én activeren van jouw chakra’s

We beginnen met een opschoning, te vergelijken met de Chakra Clearing, maar dan dieper. Ik roep bij deze Chakra Actvitie mijn persoonlijke Ascentie Activatie team in, mijn Multidimensionale Clearingteam, Aartsengelen en Opgestegen Meesters van de Witte Broederschap. Zware energie, vervuiling en alles wat niet resoneert met jouw Hogere Zelf, zal uit jouw chakra’s en pranakanaal worden verwijderd en alle 352 chakra’s zullen worden opgeschoond, in harmonie en balans worden gebracht, geupgrade met de energie en trilling van dit moment en worden geactiveerd.

Hierbij gebruiken we onder meer Mahatma energie en Arcturiaans licht, zodat de energie weer vrij kan stromen en blokkades worden verwijdert. Arcturiaans licht is frequentie verhogend en zal bijdragen tot jouw spirituele groei. Tevens brengen we  Ascentiecodes in het 12-lichaamssysteem. Alles zal gebeuren in overeenstemming met jouw Hogere Zelf, zodat precies dat gebeurd wat nodig is.

Deze krachtige sessie duurt circa 45-50 minuten. Ga er dus écht even voor zitten of liggen, in volledige ontspanning en overgave.  Zie het als een cadeau aan jezelf.

Chakra Activatie

Wat brengt deze sessie jou?

  • Wanneer vervuiling, blokkades en zware energie is verwijderd en jouw chakra’s weer gezuiverd zijn, ben je weer beter in staat om goed voor jezelf te zorgen en negatieve emoties en gewoontes om te buigen naar kracht.
  • Je zult merken dat je na deze sessie lichter door het leven gaat, zonder de lasten van zware energieën en blokkades. Het is als het ware een “verlichtingsproces”, in meerdere opzichten.
  • Door het activeren van de Chakra’s en vullen met Arturiaans licht, zal jouw trillingsfrequentie omhoog gaan.
  • Je kunt meer innerlijke rust ervaren en meer energie
  • Je spirituele vermogens en sensitiviteit kunnen toenemen
  • Je kunt je mentaal en fysiek beter in je vel voelen en krachtiger, waardoor je lastige situaties die zich aandienen beter aan kunt
  • Een betere balans tussen denken en voelen
  • Minder kans op verlies aan energie door blokkades in jouw chakra’s. Je kunt de vrijgekomen energie weer voor jouzelf gebruiken, voor je eigen groei. 

Vastgezette emoties en oude ballast loslaten

Omdat het kan zijn dat er indirect of direct oude emoties aangeraakt worden die oplossen en daarbij op diepere lagen issues of emoties kunnen worden blootgelegd, kun je soms ook oude emoties voelen. Dat is niet iets om van te schrikken en hoort bij het proces van opschonen, verwerken en loslaten. Mocht dat gebeuren, verwelkom dat als iets moois en in dankbaarheid! Het zorgt er uiteindelijk voor dat jij met minder ballast door het leven kan gaan en opgeschoond, lichter kunt leven en energie weer kan stromen. Het helpt jou om dichter bij jezelf te geraken en krachtiger in het leven te staan. Na een clearingsessie adviseer ik om veel water te drinken, om het fysieke lichaam te helpen met opschonen van dat wat los is gekomen.

Aanmelden en praktische informatie

 

– Datum en tijd: zie de Agenda
– Duur: circa 45-50 minuten
– Prijs: € 25,-
– Aanmelden: via de paarse knop onderaan. (Let op: gebruik jouw juiste emailadres).

Voorafgaand aan de sessie ontvang je een e-mail met tips en verdere informatie over de activatie.

Individuele sessie?
Deze sessie wordt op afstand gegeven in collectief verband, maar kan ook als individuele sessie op afstand worden geboekt of in een consult. Neem dan even contact op via het contactformulier.

Ervaringen van deelnemers