CHAKRA CLEARING

Tijdens deze intensieve Chakra clearing ontvang je een krachtige opschoning van niet alleen de 7 hoofdchakra’s, maar ook al jouw 352 Chakra’s en Prana kanaal van zware energie en blokkades, zodat energie weer vrij kan stromen.

Deze krachtige Chakra Clearing op afstand duurt circa 30 minuten.

CHAKRA CLEARING

Ieder mens heeft naast het fysieke lichaam ook een energetisch lichaam, bestaande uit meerdere energetische lagen. Dit wordt ook wel het 12-lichaamsysteem genoemd. Sommige mensen zijn zich bewust van hun energievelden, anderen minder. Denk bijvoorbeeld aan jouw “aura” of aan jouw Chakra’s.
Je hebt echter dagelijks met jouw energieveld te maken. En dat van anderen. Jouw energetische én fysieke lichaam kan reageren op verstoringen in jouw energieveld, bijvoorbeeld door energie van anderen, waarmee je in contact bent of bent geweest. Of waarmee je “een lijntje” hebt, vaak een emotionele band uit het verleden. Dat hoeft niet altijd prettig aan te voelen. Ook heftige gevoelens en emoties blijven veelal hangen in je energieveld of in je energetische systeem en kunnen zich bij langdurige ophoping kristalliseren en vastzetten. Door ontstane blokkades kan energie niet meer vrij stromen, waardoor fysieke klachten kunnen ontstaan.

Deze blokkades kunnen zich ook voordoen in jouw Chakra’s. Het is dan ook goed om deze regelmatig te laten opschonen van zware energie en blokkades, zodat de energie weer vrij kan stromen.

 

Opschonen Chakras & Pranakanaal

Tijdens de Chakra Clearing op afstand ontvang je een intensieve energetische opschoning van al jouw 352 chakras, inclusief de 7 hoofdchakra’s.
Na het opschonen met Mahatma energie, vullen we de chakra’s opnieuw met mahatma energie, zodat de energie weer vrij kan stromen. Ook de verbindingen tussen de chakras in jouw 12-lichaamssysteem, nemen we mee in deze opschoning. Alles gebeurt in volledige overeenstemming met jouw Hogere Zelf, zodat precies dat gebeurt wat voor jou nu nodig is.

Ik werk bij deze opschoning met onder meer mijn persoonlijke Multidimensionale Clearingteam, de Aartsengelen en de Opgestegen Meesters van de Witte Broederschap en verschillende hulpteams.

Zware energie, vervuiling en alles wat niet resoneert met jouw Hogere Zelf, zal uit jouw chakras en pranakanaal worden verwijderd in overeenstemming met jouw Hogere Zelf.

Wat brengt deze sessie jou?

  • Wanneer vervuiling, blokkades en zware energie is verwijderd en jouw chakra’s weer gezuiverd zijn, ben je weer beter in staat om goed voor jezelf te zorgen en negatieve emoties en gewoontes om te buigen naar kracht.
  • Je zult merken dat je na deze sessie lichter door het leven gaat, zonder de lasten van zware energieën en blokkades. Het is als het ware een “verlichtingsproces”, in meerdere opzichten.
  • Je kunt meer innerlijke rust ervaren en meer energie
  • Je spirituele vermogens en sensitiviteit kunnen toenemen
  • Je kunt je mentaal en fysiek beter in je vel voelen en krachtiger, waardoor je lastige situaties die zich aandienen beter aan kunt
  • Een betere balans tussen denken en voelen
  • Minder kans op verlies aan energie door blokkades in jouw chakra’s. Je kunt de vrijgekomen energie weer voor jouzelf gebruiken, voor je eigen groei.
  • Tijdens deze sessie brengen we jouw frequentie omhoog, zodat je meer positieviteit en synchroniciteit zult ervaren en je krachter zult voelen.

Net als regelmatig douchen, is een energetische opschoning iets dat onderdeel uit maakt van jouw leven, omdat na verloop van tijd vervuiling en stagnatie optreed, onder meer in het contact met andere mensen en energieen en dingen die je zelf creeert, zoals beperkende overtuigingen en negatieve gedachtes.

Deze clearing zou iedereen regelmatig moeten doen om stagnerende energie in Chakra’s weer te laten stromen en opgedane vervuiling te verwijderen.

Omdat het kan zijn dat er bij deze clearing  indirect of direct oude emoties aangeraakt worden die oplossen en daarbij op diepere lagen issues of emoties kunnen worden blootgelegd, kun je soms ook oude emoties voelen. Dat is niet iets om van te schrikken en hoort bij het proces van opschonen, verwerken en loslaten.
Mocht dat gebeuren, verwelkom dat als iets moois. Het zorgt er uiteindelijk voor dat jij met minder ballast door het leven kan gaan en opgeschoond, lichter kunt leven en energie weer kan stromen. Het helpt jou om dichter bij jezelf te geraken en krachtiger in het leven te staan. Na een clearingsessie adviseer ik om veel water te drinken, om het fysieke lichaam te helpen met opschonen van dat wat los is gekomen.

 

Praktische informatie

– Datum en tijd: Kijk voor de eerstvolgende sessie in de Agenda
– Duur: 30-35 minuten
– Bijdrage: € 19,50
Locatie: op afstand (geen webinar)

Voorafgaand aan de sessie ontvang je een e-mail met tips en verdere informatie over de clearing.

Individuele sessie?

Komt de datum niet uit? Deze sessie op afstand kan ook individueel worden geboekt op afspraak.
Bijdrage: tegen uurtarief.

Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via het contactformulier.

 

AANMELDEN