DNA ACTIVATIE, CLEARING & UPGRADE

 

DNA Activatie & Clearing & Upgrade

Diepgaande pschoning en activatie DNA strengen met aansluitende Healing op afstand

 

Wij zijn multidimensionale wezens en ons 12-lichaamssysteem is opgebouwd uit strengen DNA. Deze zijn zowel op fysiek niveau als energetisch niveau aanwezig in ons lichaam. Deze DNA strengen ontvangen energie en zenden energie uit en zijn programmeerbaar. In een ver verleden zijn hier beperkende programmeringen en valse coderingen in gebracht, die ons er van weerhouden in onze volledige kracht te komen en onze volledige potentie te benutten als creërende wezens. Daarnaast kan in de loop van de tijd ons DNA vervuild raken, waardoor je verder van je oorspronkelijke blauwdruk, je persoonlijke missie op deze aarde, wordt verwijderd.

In lang vervolgen tijden zijn er in op het DNA van onze voorouders zegels geplaatst, die ons belemmeren te groeien in onze volledige potentie. Tijdens deze intensieve DNA Activatie en clearing, gaan we deze eeuwenoude zegels verwijderen en de DNA sloten openen, zodat we de DNA strengen kunnen zuiveren van alles wat jou niet meer dient, inclusief kosmische virussen, ziekmakende energieën, belemmerende overtuigingen, negativiteit, zware energie en blokkades. Tevens zullen we de DNA strengen voorzien van nieuwe energie en upgraden naar de frequenties van dit moment en deze in harmonie en balans brengen en activeren. Vanaf nu zullen we ook het oorlogssyndroom of oorlogstraumas van dit leven en vorige generaties verwijderen uit het DNA.

Daarnaast zal ik, nu de verzegeling en DNA sloten zijn verwijderd, eeuwenoude coderingen weer terug inbrengen in de DNA strengen, die lang geleden zijn verwijderd, met als doel om ons te belemmeren onze volledige potentie te benutten.

Ik zal daarbij de Opgestegen Meesters van de Witte Broederschap en diverse hulpteams inzetten om jouw 12-lichaamssysteem te zuiveren van kosmische virussen en te ondersteunen bij het opschonen en activeren van het DNA.

Dat doe ik voor alle strengen DNA in het 12-lichaamssysteem, zodat het DNA zich herstelt en jij jouw oorspronkelijke krachten weer terug kunt claimen.
Je zult merken dat je beter en sterker gaat voelen en meer in balans en in flow, 
Ook zullen jouw paranormale vermogens sterker kunnen toenemen, evenals jouw scheppend en creërend vermogen om te manifesteren. Je zult je krachtiger voelen om weer het leven te leiden zoals dat voor jou bedoeld is en jouw helpen te groeien in jouw pad naar innerlijk Meesterschap.  Je zult de kracht hervinden om terug te claimen wat jouw geboorte recht is: leven vanuit Passie en vanuit jouw Hart. Als jij jouw pad volgt, wat volledig resoneert met jouw Hart, dan volgt daaruit succes. Voel en denk in mogelijkheden, niet in beperkingen.

Dit proces duurt circa 45 tot 50  minuten (inclusief de extra Healing) en kan intensief zijn.
Je ontvangt aansluitend daarom Healing met Mahatma Energie om jouw fysieke en energetische systeem weer meer in harmonie en balans te brengen.

Wat kun je verwachten

 

 

Tijdens de sessie ontvang je een intensieve energetische opschoning van je DNA, op verschillende niveaus. 

Opschoning van zware energie, verwijdering van ziekmakende energie, kosmische virussen, valse coderingen.
Ook oorlogstrauma en geweldstrauma wat zich heeft opgeslagen in het DNA zal worden verwijderd. Dit kan soms meerdere generaties met zich mee worden gedragen en worden doorgegeven.
Tevens zal jouw DNA worden geupgrade aan de energie van dit moment. 
Een DNA Clearing, Upgrade & Activatie is dan ook iedere keer anders. Het is goed om deze regelmatig te doen, om jouw energetische systeem te upgraden naar de hogere frequenties van dit moment. 

Alles gebeurt in volledige overeenstemming met jouw Hogere Zelf, zodat alleen dat gebeurt, wat voor jou op dit moment nodig is en niets wat niet de bedoeling is.

Wat kan de sessie je brengen:
Je kunt de sessie zien als een verlichtingsproces. Een mooi cadeau aan jezelf.
Wanneer de caps zijn verwijderd, jouw DNA is gezuiverd en geactiveerd en eeuwenoude coderingen weer terug zijn ingebracht:

  • Ben je beter in staat om in jouw volledige potentie te groeien  in jouw pad naar innerlijk Meesterschap en Ascensie.
  • Je bent beter in staat om goed voor jezelf te zorgen en de regie over je leven weer terug te nemen.
  • Negatieve emoties en belemmerende patronen gewoontes om te buigen naar kracht.
  • Meer innerlijke rust en tegelijkertijd meer energie en innerlijke kracht.
  • Vrijer omgaan met datgene wat zich aandient
  • Een betere balans tussen denken en voelen.
  • Minder energie verliezen en meer energie opbouwen.

Praktische informatie en Aanmelden

 

– De sessie wordt op afstand gegeven
– Datum & tijd: zie de Agenda
– Duur: 45-50 minuten
– Bijdrage: van 27,50 voor € 25,- *)

Voorafgaand aan de sessie ontvang je een e-mail met tips en verdere informatie over deze krachtige DNA Activatie en Healing.

Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via het contactformulier.

*) Ben je Ascension Power Tribe Member?
Dan kun je deze sessie met 20% ledenvoordeel ontvangen korting op andere bijzondere activaties.
➤De kortingscode kun je HIER terugvinden binnen de ledensite!

Nog geen lid?
➤ Meer informatie over het Healing Membership lees je HIER!