Galactic Orb Activatie

 

Galactic Orb Activatie

Wat is een Galactic Orb?

Een Galactic Orb is een intelligente energie-bol die je na de éénmalige ‘inwijding/afstemming’ krijgt doorgegeven. De Orb zal standaard boven je hoofd geplaatst worden en je continu van levensenergie voorzien. De Orb zal je ondersteunen bij diverse situaties in je dagelijks leven, als je daar om vraagt. Daarnaast kun je je Orb inzetten voor healing, reiniging van je chakra’s en energieveld en het opladen van voorwerpen. Het is ook mogelijk om je Orb tijdelijk aan iemand uit te lenen of om zelf verschillende Orbs te creëren, voor jezelf en voor anderen. De Orb zal je bescherming bieden wanneer nodig, helpen bij het vinden van oplossingen voor uiteenlopende situaties en kan je ondersteunen bij het realiseren van je doelstellingen. De Galactic Orb blijft je hele Aardse leven bij jou, zolang je deze regelmatig gebruikt.

Besef wel dat de Orb ook zijn beperkingen kent en niet in puur materiële zin gebruikt kan worden, zoals veel geld verdienen e.d. Maar de Orb kan je daarentegen wel ondersteunen bij het verkrijgen van bijvoorbeeld een (nieuwe) baan.
Wees dus creatief, want je eigen creativiteit is de grens van jouw mogelijkheden!

“Deze Galactic Orb is persoonlijk en blijft de rest van jouw Aardse leven bij jou. Daar heb je dus je hele leven plezier van!”

 

 

Wat kun je verwachten

Het creëren en activeren van jouw persoonlijke Galactic Orb neemt ongeveer 15 minuten in beslag. Daarna zal na het uitspreken van jouw intentie deze Orb te willen ontvangen, de Orb aan jouw worden overgedragen. Na de activatie zal de Orb direct starten met afgeven van levensenergie. Je kunt tijdens de sessie lichte tintelingen rondom je kruin chakra waarnemen.

Aansluitend ontvang je een healing met de energie van de Galactic Orb, zodat je die gelijk kunt ervaren.

Direct na afloop van de activatie krijg je per e-mail een handleiding toegestuurd of toegang tot de ledensite, met uitgebreide informatie over je Galactic Orb. In deze handleiding lees je waarvoor je je Orb kunt gebruiken en de verschillende commando’s. Ook staat er in de handleiding beschreven hoe je zelf een Orb kunt creëren, voor jezelf of iemand anders. 

“Deze Galactic Orb is een investering in jezelf, waar je de rest van je leven plezier van hebt!”

Praktische informatie:

– De activatie wordt op afstand gegeven
– Datum en tijd: zie de Agenda
– Duur: ca 30-45 minuten (afhankelijk van het aantal deelnemers)
– Locatie: op afstand (geen webinar)
– Bijdrage: € 29,95
(Individuele sessie op afspraak € 75,-)
– je kunt je aanmelden met de buttons hieronder.

Voorafgaand aan de sessie ontvang je een e-mail met verdere informatie over de activatie van de Galactic Orb. Kies je voor een individuele sessie, dan maken we een afspraak voor een datum en tijd.

Heb je vragen of wil je een individuele activatie inplannen?
Vul het contactformulier in.
Meer informatie over healing op afstand vind je HIER!

Ervaringen van deelnemers

“Ik heb het heel intens ervaren, heel mooi!
Ik voelde de orb in mij binnen komen en mij helemaal scannen, het voelde alsof iemand door mijn ogen alles heb gezien, mijn vorige levens, ervaringen… Alles! 😊
En ik voelde mij erkend worden. Hele mooie ervaring, maar ook wat je ermee kan, prachtig! Ook geluiden en lichamelijke sensaties heb ik ervaren, visioenen gekregen,precies wat ik op moment ook nodig had, heb rust nu!☺

Heb ook mijn hart heel mooi ervaren, het gevoel als je verliefd bent, mijn hart ging dansen… ❤
De healing was /is heel mooi, maar ook de inzichten die ik kreeg, bevestigingen dat ik op de juiste plek ben in mijn leven.

Mijn dank is groot!”

Manuela

Ik  heb zondag de galactic orb ontvangen.  Het voelt als een warme tinteling boven mijn hoofd. Ik heb daarna zo zalig geslapen.
Ik merk dat ik rustiger ben, meer gecenterd,  meer in het moment.
Benieuwd naar de samenwerking!!!! “

Inge