Gold Healing

Gold Healing heeft een sterk transformerende en zuiverende werking, via een krachtige energetische straal met de zuiverende energie van het edelmetaal goud. Het gouden licht staat in de spirituele wereld bekend om het weren van het negatieve en om ons te beschermen. Het zet het negatieve om in het positieve en laat het duister verdwijnen door haar gouden licht te stralen. 

Werking en eigenschappen Gold Healing
Gold Healing heeft als eigenschap om gevoelens van angst, negativiteit en zwaarmoedigheid, depressies uit te bannen uit het fysieke en energetische systeem. Het transformeert deze negatieve gevoelens en zuivert jouw energetische en fysieke lichamen en energieveld. Daarnaast biedt het bescherming tegen ongewenste zware energieën doordat na deze healing je omringt zult zijn met dit Gouden Licht.

Gold Healing werkt sterk op het emotionele en psychische vlak. Vaak zit de oorzaak van vele lichamelijke ziektes in onopgeloste emotionele en psychische issues. 

 

Gold Healing en kinderen
Gold Healing is goed toepasbaar op kinderen en (jong)volwassenen, die

  • energetisch in onbalans zijn
  • gevoelig (hoog sensitief) zijn
  • psychische klachten hebben en
  • hierdoor angsten en stress ervaren.

Ook kinderen met een ontwikkelingsstoornis zoals ADHD, autisme, PDD-NOS en andere stoornissen kunnen ook baat hebben bij deze energievorm. 
De energie zorgt voor ontspanning en brengt rust.

Deze staat van zijn werkt ook door op de rest van het gezin en het is aan te raden om ook de overige gezinsleden mee te nemen in deze Gold Healing. Dit zal de werking versterken en meer rust brengen in het hele gezin.

Tip: Wil je meer leden van het gezin meenemen in de Gold Healing?
Pas dan het aantal aan en vermeld bij ‘opmerkingen’ de namen.

Wat kun je verwachten

Deze krachtige en diepgaande Gold Healing wordt op afstand gegeven (geen webinar)

Je hoeft niets te visualiseren of te activeren. Ook nergens in te loggen of naar te luisteren of kijken. De enige overdracht is die van de energie. Je hoeft dus niets te doen. Enkel te ontspannnen en te ontvangen.

Zorg dat je ontspannen ligt of zit en dat je niet gestoord kunt worden. Doe je ogen dicht en ervaar wat deze diepgaande healing met jou doet.

 

De Gold Healing sessie helpt jou meer in rust en ontspanning te raken en te ondersteunen in wat nodig is om te transformeren. Het zal jou tevens helpen meer in je kracht te komen, jouw frequentie te verhogen en je bewustzijn te vergroten.
Alles gebeurt in Liefde en volledig in overeenstemming met jouw Hogere Zelf, zodat alleen dát gebeurt wat voor jou op dit moment nodig is.

 

Wat kan deze Gold Healing je brengen?

➤ Je kunt deze sessie zien als onderdeel van jouw verlichtingsproces.
➤ Meer rust en harmonie
 Wanneer je meer rust en harmonie ervaart, voel je je lichter en ben je beter in staat om goed voor jezelf te zorgen en negatieve emoties en gewoontes om te buigen naar kracht.
➤ Vergroten van je intuïtie
➤ Vrijer omgaan met datgene wat zich aandient, meer vanuit eigen kracht
Betere balans tussen denken en voelen

PRAKTISCHE INFORMATIE

Praktische informatie

De sessie wordt op afstand gegeven (geen webinar)
– Datum en tijd: zie de Agenda>>>
– Duur: circa 30 minuten
– Bijdrage: 19,95 euro
– Aanmelden: met de paarse knop op deze pagina

Voorafgaand aan de sessie ontvang je een e-mail met tips en verdere informatie over de clearing. Vul daarom je juiste emailadres in.

Individuele sessie?
Deze sessie kan ook als individuele sessie op afstand worden geboekt.
De sessie wordt dan volledig op jou afgestemd en ontvang je op een dag en tijd waarop het jou schikt.
Bijdrage individuele sessie 65-85 euro afhankelijk van de duur en inhoud.

Individuele sessie boeken? Of heb je vragen? Stuur dan een berichtje via het contactformulier.
Meer informatie over wat een healing op afstand precies inhoudt vind je HIER!

Let op! Tijdens de training werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis, is het helaas ook niet mogelijk om aan deze training deel te nemen.
Meer informatie hierover vind je in de algemene voorwaarden.

 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden met de button hieronder:

REACTIES DEELNEMERS

Jouw reactie hier?
Deel jouw ervaring via het contactformulier. Een profielfoto voor erbij kun je via email sturen.  

Let op! Tijdens de sessies werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis (bijvoorbeeld psychoses), is het helaas ook niet mogelijk om aan dit programma deel te nemen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden.