Matrix Clearing

Deze krachtige en diepgaande Matrix Clearing zal faciliteren met ondersteuning van mijn multidimensionale clearing team, de Aartsengelen, de Opgestegen Meesters van de Witte Broederschap en  verschillende hulpteams.
Op het einde ontvang je een healing om jouw systeem weer in harmonie en balans te brengen. Deze sessies duren samen circa 45 minuten. 

De sessie wordt op afstand gegeven (geen webinar)

Je hoeft dus niets te visualiseren of te activeren. Ook nergens in te loggen of naar te luisteren of kijken. De enige overdracht is die van de energie. Je hoeft dus niets te doen. Enkel te ontvangen.

Zorg dat je ontspannen ligt of zit en dat je niet gestoord kunt worden. Doe je ogen dicht en ervaar wat deze diepgaande Matrix Clearing met jou doet.

 

SLUIERS VAN DE MATRIX
De intentie van deze sessie is om bewustwording te brengen op het in waarheid kunnen zien van wat er daadwerkelijk is, los van perceptie of programmeringen, die we dagelijks voorgeschoteld krijgen. Maar ook naar jezelf durven kijken in waarheid en door de sluiers van de Matrix heen kunnen ZIEN. Want velen kijken wel, maar zien niet.

Deze clearing maakt een begin met dit proces om jou in een andere staat van bewustzijn te brengen en werkelijk waar te nemen wat er is. Dit zal jou helpen met jouw proces van groei naar meesterschap en brengt jou ook meer bij jouw eigen kern. Iedere keer dat je deze clearing ontvangt, zal jouw bewustzijn verruimt worden en zullen je meer dingen op gaan vallen, die niet zijn wat ze lijken te zijn. 

Daarnaast faciliteer ik het opschonen van zware energie, beklemmende energetische koorden, belemmerende overtuigingen, blokkades in jouw 12-lichaamssysteem, die jou er van weerhouden om totale overvloed te verwerven. Met de healing brengen we de energie weer in beweging en jouw 12-lichaamssysteem meer in balans. 

De Clearing en Healing sessie helpt jou teven meer in resonantie te komen met de hogere frequentie van dit moment, helpt met loslaten van wat jou niet meer dient en het helen van oude pijn en helpt jou inzicht te verkrijgen in wat nodig is om te transformeren. Het zal jou tevens helpen meer in je kracht te komen, jouw frequentie te verhogen en je bewustzijn te vergroten. 
Alles gebeurt in Liefde en volledig in overeenstemming met jouw Hogere Zelf, zodat alleen dát gebeurt wat voor jou op dit moment nodig is. 

De energie van deze clearing en healing zal nog een aantal dagen door kunnen werken.

Wat kun je verwachten:
Tijdens de sessie ontvang je een intensieve energetische opschoning. 
In overeenstemming met jouw Hogere Zelf, zullen oude lasten worden verwijderd. Het zal jouw aardse processen verlichten en je komt hierdoor weer meer in contact met je ware essentie.

Wat kan de sessie je brengen:
Je kunt deze Matrix Clearing sessie zien als onderdeel van jouw verlichtingsproces. Wanneer zware energie, oude ballast is verwijderd, voel je je lichter en ben je beter in staat om goed voor jezelf te zorgen en negatieve emoties en gewoontes om te buigen naar kracht.
Meer in waarheid kunnen zien
 Je intuïtie wordt vergroot
Vrijer omgaan met datgene wat zich aandient, meer vanuit eigen kracht
Betere balans tussen denken en voelen.
Meer achter de sluiers van de Matrix kunnen waarnemen.

 

Praktische informatie:
– De sessie wordt op afstand gegeven
– Datum en tijd : zie de Agenda
– Duur: circa 45 minuten
– bijdrage: Collectieve sessie € 25,= / Individuele sessie € 75

– Aanmelden: Je kunt aanmelden met de paarse knopen hieronder 

Voorafgaand aan de sessie ontvang je een e-mail met tips en verdere informatie over de clearing. Vul daarom je juiste emailadres in.

Individuele sessie?
Deze sessie wordt op afstand gegeven in collectief verband, en kan ook als individuele sessie op afstand worden geboekt.
De sessie wordt dan volledig op jou afgestemd en ontvang je op een dag en tijd waarop het jou schikt.

Individuele sessie boeken? Of heb je vragen? Stuur dan een berichtje via het contactformulier.
Meer informatie over wat een healing op afstand precies inhoudt vind je HIER!

Reacties van deelnemers

“Het is net of ik ruimer in mijn vel ben komen te zitten.meer ruimer denken, gemakkelijker los kunnen laten .meer moed om zware stukken aan te pakken.”

Fred

“Ik voelde de clearing als een tintelende energie, heel fijn en rustgevend.

Hartelijk dank.

Lieve groet inge🤗”

Inge

“Ik ben blij dat ik terug wat energie gekregen heb van die matrixclearing. Tijdens de sessie val ik telkens in slaap dus die belevenis kan ik moeilijk navertellen. 

Ik wil je nog zeggen dat ik enorm geniet van je healings en dat ik graag naar je meditaties luister bij het slapen gaan, het ontspant me en geeft me rust.

In ieder geval kijk ik uit naar de volgende sessie en wens je een hele fijne week toe.
Lieve groet
Eva”
Eva

“Bij deze mijn ervaringen met de matrix clearing van gisteren.
Zoals gebruikelijk bemerk ik altijd jou intrede en uitrede bij mijn systeem, dat is niets nieuws. Wat betreft het begin van de sessie, ik merkte niet zo gek veel sensaties op. Ik viel vrij snel in slaap en heb toen niets meer bewust meegekregen. Wel werd ik rond ongeveer 10 minuten voor het einde wakker. De laatste tien minuten bemerkte ik zeer sterke sensaties, een duidelijke clearing van energien, hele sterke vlagen kippenvel, zo heb ik het nog nooit ervaren. Ik vroeg me dan ook af, uit interesse, wat je die laatste tien minuten precies deed. Het voelde in ieder geval goed, dat er dingen mijn systeem verlieten of loskamen. Van wat ik bemerkte was de sessie voorbij om 22:50, 5 minuten laten dan gepland.
Wat betreft de dag erna, helaas liep dit samen met het verzetten van de klok, dus dat ik me zwaar voelde kan ook daar door zijn gekomen. Wel voelde de rest van de dag wel helder aan en zal de komende week ook goed in de gaten houden. Als ik noemenswaardige dingen ervaar zal ik die zeker met je delen.

 Hartelijke groet,

Pieter”

Pieter

“Ten eerste erg bedankt voor de clearing en healing. Het voelt heel bijzonder dat iemand met mijn energie aan het werk is. Tijdens de clearing voelde ik in eerste instantie flinke druk op mijn derde oog punt. Later voelde ik dit bij mijn hartchakra. Het voelde idd alsof er flink aan mij gewerkt werd. Ik ben daarna lekker in slaap gevallen.

Vanochtend werd ik zwaar wakker en kon moeilijk mn bed uitkomen. Het leek alsof ik flink gesport had. Het voelt alsof de clearing nog niet klaar is. Maar in de loop van de dag voel ik mij steeds meer open gaan. Voel mij liefdevoller, dingen zijn allemaal niet meer zo belangrijk. Een gevoel van Alles is goed komt over mij heen. Waar zou ik me nog druk over maken. 
Hier ben ik vanzelf al langer mee bezig, maar deze healing ondersteund mijn proces. Ben er heel blij mee!
Dank!
Hartegroet, Hettie”
Hettie

“Mijn ervaring clearing was puur in liefde voelde net of er iemand aan mij tenen trok 🤔 Tintelen van vingers en voor ik het wist werdt ik wakker en was 6.55 Dus clearing zelf denk 15 min in bewustzijn meegemaakt 😉 Wel met mooie intenties weer opgestaan vandaag voel ik mij energiek en liefdevol !! Ondanks ik vanmorgen op mijn facebook een sneer onder uit haal reactie las !! Deze persoon in liefde losgelaten en het beste gewenst 🙏 Dank je wel en een liefdevolle dag”

Karolina