Gratis Healing op afstand

 

maak gratis kennis met energiewerk en ervaar wat een healing voor jou kan doen

Gratis Healing op afstand

2 september 2019 – 21:30u
Thema: Healing voor meer Innerlijke Rust, Harmonie & Balans
 (voor aanmelden scroll door naar beneden)

Regelmatig organiseer ik een gratis healing op afstand, zodat helende energie toegankelijk is voor bijna iedereen. Energie kent geen afstand of tijd, zodat je deze healing gewoon thuis, of waar je op dat moment bent, kunt ontvangen!
Wil je meer weten over hoe een healing op afstand werkt?
Lees dan meer HIER>>>.

 

Op bovenstaande datum geef ik weer een gratis healing, waar je je op deze pagina voor kunt aanmelden.

Op dit moment zijn er veel energetische shifts gaande en frequentie verhogingen. Daar kan het fysieke lichaam soms moeite mee hebben. Ook zijn we midden in een transitie naar het tijdperk van de Golden Age. Deze transitie gaat niet zonder slag of stoot en veel mensen hebben dan ook last van vermoeidheid, emotionele schommelingen, prikkelbaarheid, fysieke klachten, lusteloosheid, onrust, etc.

Om jou te helpen meer in jou kracht te komen staan en meer in harmonie en balans te komen, geef ik een healing met Mahatma energie en hulp van opgestegen Meesters & Aartsengelen. 

De intentie van deze healing is om jou te helpen om je meer in je kracht te zetten, om de energie weer te laten stromen, zodat je meer in staat bent om overvloed aan te trekken en jouw manifestatie kracht te vergroten. Daarnaast helpt deze healing jou om blokkades op te lossenbij het verhogen van jouw frequentie en meer harmonie en balans  in jouw leven te brengen op alle vlakken.
Door dat je meer balans ervaart, zul je je lichter en vrijer voelen en meer kunnen handelen van uit jouw eigen kracht.

 

Door het verwijderen van oude ballast en zware energie, zul je meer ruimte hebben om je eigen energie te laten stromen en een hogere frequentie zorgt voor het aantrekken van meer positiviteit in jouw leven. Hierdoor zul je ook meer aan kunnen trekken waar jij naar verlangt, meer synchroniciteit in je leven mogen ervaren en meer overvloed.

Tijdens deze Healing op afstand zal ik mij verbinden met Mahatma Energie, mijn persoonlijke healingsteam, de Aartsengelen, de Opgestegen Meesters van de Witte Broederschap en de Galactische Meesters en verschillende hulpteams.  

Ik zal tijdens deze Healing gebruik maken van deze helende energie om jouw energetische lichaam in balans en harmonie te brengen. Alles gebeurt in overeenstemming met jouw Hogere Zelf, zodat precies dát gebeurt wat jij op dit moment nodig hebt.

TIP:
WERK AAN JE SPIRITUELE ONTWIKKELING

Resoneert deze healing met Angel Light energie met jou en wil je daar méér van ervaren? Of wil je ontdekken hoe je zélf kunt werken met deze energie en de Healer in jou doen ontwaken? Wil je bijzondere Engelen Activaties ontvangen? Dan is de 1-daagse training Angel Light Facilitor iets voor jou.

Deze wordt dit jaar op 13 oktober gegeven in Leiderdorp.
Lees meer HIER>>>

Of meld je aan met de knop rechts onderaan

Tips voor, tijdens en na de Healing

Zorg dat je tijdens de healing niet kunt worden gestoord. Waarschuw huisgenoten (of laat ze meedoen!) en zet je mobiele telefoon op stil. Ga rustig zitten of liggen en ontspan je minstens 5 minuten voor aanvang. Dit doe je bijvoorbeeld door je ogen te sluiten en een aantal keer diep in en uit te ademen. Ook kun je de ruimte waarin je je bevindt gezellig maken door wat kaarsjes aan te steken, wierook of Palo Santo te branden en/of te luisteren naar rustgevende muziek. Doe wat voor jou goed voelt.

Doordat je in staat van ontspanning bent, kan de energie op een dieper niveau zijn werk doen.
Na deze 20 minuten kom je langzaam en in je eigen tempo weer terug in het hier en nu. Drink voldoende water na afloop van de healing. Het kan zijn dat er processen op gang zijn gekomen en water drinken helpt om dat wat los komt uit je fysieke lichaam te verwijderen.

Mocht je vragen hebben voor of na de healing, mail dan gerust!

Praktische informatie

– Datum: zie boven
– Tijd: 21.30 uur
– Duur: 20 minuten
– Kosten: gratis / free
– Aanmelden kan tot op de dag van de Healing tot 20:00 uur. 
Belangrijk: bevestig je aanmelding via de link in de email* die je ontvangt vóór 20:10u.

* Zie je geen email? Check dan je spamfolder.
Zie je daar ook niets? Dan heb je waarschijnlijk een typefout gemaakt in je mailadres of je hebt je uitgeschreven voor de nieuwsbrief en je opt-in toestemming ingetrokken). Meld je dan nogmaals aan via de re-optin pagina onder “Contact”.

UITSLUITING DEELNAME
Het is helaas niet mogelijk om deel te nemen aan deze healing als je een pacemaker hebt, last hebt van epileptische aanvallen of een psychische stoornis zoals een psychose. Dit zou kunnen interfereren met de energie die electromagnetisch is geladen. 

Regelmatig organiseer ik een gratis healing op afstand voor iedereen die daar behoefte aan heeft.
Wil je op de hoogte blijven van de volgende gratis healing? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.
En volg Ascension Healer op Facebook,Twitter en Instagram.

TIP: CLEARING VOORAF


Voorafgaande aan de Gratis Healing op afstand, is het mogelijk (maar niet verplicht) om voor een laag bedrag deel te nemen aan een  diepgaande Clearing, waarbij een half uur vóór deelname aan deze gratis Healing jouw 12-lichaamssysteem, energieveld en jouw chakra’s worden opgeschoond van zware energie, oude ballast, entiteiten, twinflames, twinsouls, etc.

Je kunt HIER>>> meer lezen over wat een Clearing inhoudt.

Door je lichaam eerst grondig op te laten schonen van zware energie en oude ballast, ontstaat er meer ruimte voor de energie van de Healing en zal de helende energie dieper kunnen werken. Vergelijk het met een schaafwond; voor je een pleister plakt op de wond, maak je eerst de wond schoon, zodat deze beter kan helen.

Deelname aan deze extra sessie is optioneel en kost normaal 15 euro maar ter kennismaking voor jou slechts 12,50 euro. Als je mee wilt doen, kun je deze via de knop hieronder bestellen. Je wordt dan automatisch ook aangemeld voor de gratis healing op afstand. Dat hoef je dan zelf niet nogmaals te doen.

Hoe werkt dat dan? Een healing op afstand? 

Heb je nog nooit een Healing op afstand met mij meegemaakt? Klik op de button en lees meer…

En lees onderaan deze pagina wat andere deelnemers aan eerdere gratis healings op afstand hebben ervaren.

Aanmelden

Met het formulier hieronder kun je je aanmelden. Na je aanmelding krijg je een email met daarin een bevestigings-link. Klik op deze link om je aanmelding te bevestigen en je intentie om deze healing te ontvangen te bekrachtigen.
Heb je na 5 minuten geen email ontvangen? Kijk dan even in je spamfolder (vooral bij hotmail, live en outlook) en zet mij in je adresboek, veilige lijst of white list.

Je ontvangt circa één uur voor de sessie op afstand begint een email met informatie en instructies. Zorg daarom dat je je juiste e-mailadres invult.

Toch problemen met aanmelden? Stuur mij even een berichtje en stel me op de hoogte via het contactformulier.

Doe dit wel op tijd en niet vlak voor of tijdens de clearing en healing. Ik start om 20:30 uur met de voorbereiding van de Clearing en de Healing.

De kleine lettertjes (lees dit)
Met je deelname geef je toestemming om jou te mailen met informatie over deze sessie en ontvang je onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de volgende gratis healing en overige activiteiten. De nieuwsbrief wordt dus nooit zónder jouw toestemming verzonden.

Ik hou niet van spam, dus je kunt via de link onderaan de emails altijd eenvoudig je e-mail voorkeuren bijwerken of je afmelden.
LET OP: Meld je je voor alle nieuwsbrieven af, dan kan ik je ook niet meer op de hoogte houden van volgende gratis healing of diensten waar je voor betaalt.

De mailinglijst voor de gratis healing wordt automatisch gewist na de evaluatiemail die je ná deze healing ontvangt. Daar hoef je je niet apart voor af te melden.

Ervaringen deelnemers

“Jouw healingen brengen mij in mijn kracht en de liefde voor mezelf en voor mijn dierbare medemens, ter voorbereiding op mijn taak, herinner ik me weer waarvoor ik hier ben. Ik ben een kind van Moeder Aarde en heb altijd mijn eigen pad gelopen. Mijn motto is Leven en laten leven.
Ik ben voor healing, omdat onderhoud en de zorg voor je aura- en chakrasysteem geen overbodige luxe is.
Hartelijk dank”
Jolanda Moes

” Dankjewel vond het een bijzondere ervaring, voelde van alles kriebelen en op een moment werd er aan mijn rug geplukt op de plek waar ik al een paar dagen pijn had en oh wonder ik realiseerde me vandaag dat ik geen pijn meer heb in mijn rug, helemaal fijn dus ” Pantha

“Ik wil je alvast heel erg bedanken🙂! Dit was heel fijn,bijzonder,liefdevol en ik heb veel gevoeld! Heel speciaal en fijn om mee te mogen maken. Dit ga ik echt vaker doen.en wat ook grappig was. Ik had geen klok en precies om 2151 stond ik op. Dank je wel” Janneke

“Voor mij heeft de healing een krachtige straal gegeven met op het laatste heel veel warmte,
Dank je wel heb er heel goed van geslapen ❤️”

“Dankjewel voor de gratis healing van zondag, deze was weer liefdevol, warm en rustgevend. Er waren emoties losgekomen en de volgende dag was ik veel vrolijker.
Alle healingen die jij doorgeeft zijn altijd intens en ook fijn om te ervaren. Waardoor ik in de toekomst graag een “Mahatma de Avatar van Synthese Master Healer Class” wil gaan volgen ♥
Fijne dag
Namasté “

Nicolette

Was veel energie, heb al een paar keer eerst clearing bijgenomen en voel de healing beter aan. Ben rustiger en heb meer vertrouwen.
Dank je wel 👍

Francoise

Was geweldig je weet niet wat je overkomt leek wel een soort magneet /stofzuiger die aan het reinigen was met de clearing daarna nog de healing het was alang al klaar maar ging zeker zelf nog 20 min door in meditatie 
Echte aanrader ❤️

Leon

Lichtwerker

Doe mee met de clearing vooraf

Verhoog de effectiviteit van de gratis healing op afstand en doe mee met de diepgaande Clearing, een half uur vóór de healing.  Deelname aan deze extra sessie is optioneel en kost slechts 12,50 euro ter kennismaking (normaal 15 euro). Meld je aan met de button hieronder. Je doet dan automatisch ook mee met de gratis healing. Daar hoef je je niet meer apart voor aan te melden ♥

Wil je iets terug doen?

Deze healing is gratis, omdat ik het belangrijk vind dat ook mensen die het financieel minder hebben en vaak juist behoefte hebben aan ondersteuning, ook de mogelijkheid te bieden deel te nemen aan een Healing op afstand.
Het staat iedereen vrij om mee te doen.

Mocht ik met deze gratis healing voor jou of een dierbare waarde hebben gecreëerd en wil en kun je iets terug doen?

Dat kan op de volgende manieren: je kunt helpen door

  • lid te worden van de Ascension Power Tribe incl Healing Membership en ontvang 2 diepgaande healingen en clearingen per maand plus korting op online trainingen, programma’s en geselecteerde activaties, een veilig besloten forum om kennis te delen en gelijkgestemden te leren kennen voor een vast laag bedrag per maand; Klik HIER>>> om je aan te melden.
  • de Facebookpagina van Ascension Healer te liken;
  • deze site, nieuwsbrief en evenementen te delen met vrienden en familie en via Social Media;
    (delen kan eenvoudig met de buttons onderaan elke pagina). Sharing = Caring ♥

Alvast dank!

Namasté ♥