GRATIS AANBOD

 

maak gratis kennis met energiewerk en ervaar wat een healing voor jou kan doen

Regelmatig organiseer ik een gratis healing op afstand of een healing webinar, zodat helende energie toegankelijk is voor (bijna) iedereen en om jou kennis te laten met energiewerk en wat het voor jou kan doen.

 

Energie kent geen afstand of tijd, zodat je deze healing gewoon thuis, of waar je op dat moment bent, kunt ontvangen!

 

HEALING OP AFSTAND?
Wil je meer weten over hoe een healing op afstand werkt?

Lees dan meer op deze pagina.

Lees ook de ervaringen van eerdere deelnemers hier

 

Kon in je Kracht!

GRATIS LIEFDES HEALING

Verlang je naar meer Liefde en Zelfliefde in je leven?

Vraag dan de Liefdes Healing aan en ervaar hoe je meer Liefde in je leven kunt laten stromen.

Dit is mijn liefdevolle cadeautje aan jou.
Je ontvang deze van mij helemaal gratis ♥

Rohan

 

Gratis Healing Webinar

GRATIS HEALING WEBINAR

Ervaar wat energiewerk voor jou kan betekenen en ontvang een gratis Healing via een Live Webinar. Door het in beweging brengen van energie, zodat de energie weer gaat stromen en je meer kunt handelen vanuit je eigen kracht en meer positieve flow.

Bijdrage: GRATIS

Locatie:  online webinar (jij ziet en hoort mij, ik zie jou niet)

Er is plaats voor maximaal 250 deelnemers per sessie, dus meld je snel aan met de paarse knop hiernaast.

Je ontvangt na aanmelding jouw persoonlijke deelnamelink voor deze sessie en je ontvangt de Ascension Updates nieuwsbrief met informatie over komende sessies, persoonlijke en spirituele groei.

THE GIFT OF GIVING
Hoe meer deelnemers, hoe krachtiger de energie.
Deel deze sessie en nodig anderen uit voor deze energetische sessie om meer in contact te komen met je ware zelf en je missie op Aarde.

Kon in je Kracht!

GRATIS HEALING OP AFSTAND

Regelmatig organiseer ik een gratis healing op afstand, zodat helende energie toegankelijk is voor bijna iedereen. Tevens is dit een mooie manier om laagdrempelig kennis te maken wat energiewerk voor jou kan betekenen.

Een healing op afstand wordt niet als webinar gegeven. Je hoeft nergens op in te loggen, of naar een scherm te kijken met blauw licht of naar een audio te luisteren:  De enige overdracht is die van pure energie. 

Hier door minimaliseer je de mentale afleiding en kun je dieper naar binnen, zodat je beter kunt ervaren wat er gebeurt.

Energie kent geen afstand of tijd, zodat je deze healing gewoon thuis, of waar je op dat moment bent, kunt ontvangen!

Vooraf geef ik vaak de mogelijkheid om tegen een kennismakingstarief een Clearing op afstand te ontvangen.

Deelname aan de healing is gratis. Deelname aan de Clearing is optioneel, dus niet verplicht, tegen een aantrekkelijke kennismakingsbijdrage. Je mag daarin zelf kiezen.
Het voordeel van een clearing vooraf is dat zware energie, entiteiten, implantaten worden verwijderd en er zo letterlijk ruimte gemaakt wordt voor de helende energie, zodat deze op een dieper niveau haar werk kan doen.

Kijk in de agenda voor de volgende gratis healing en meld je aan voor de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van de volgende gratis sessie. Je wordt dan automatisch meegenomen in de eerstvolgende healing.

Tips voor, tijdens en na de Healing

Zorg dat je tijdens de healing niet kunt worden gestoord. Waarschuw huisgenoten (of laat ze meedoen!) en zet je mobiele telefoon op stil. Ga rustig zitten of liggen en ontspan je minstens 5 minuten voor aanvang. Dit doe je bijvoorbeeld door je ogen te sluiten en een aantal keer diep in en uit te ademen. Ook kun je de ruimte waarin je je bevindt gezellig maken door wat kaarsjes aan te steken, wierook of Palo Santo te branden en/of te luisteren naar rustgevende muziek. Doe wat voor jou goed voelt.

Doordat je in staat van ontspanning bent, kan de energie op een dieper niveau zijn werk doen.
Na deze 20 minuten kom je langzaam en in je eigen tempo weer terug in het hier en nu. Drink voldoende water na afloop van de healing. Het kan zijn dat er processen op gang zijn gekomen en water drinken helpt om dat wat los komt uit je fysieke lichaam te verwijderen.

Mocht je vragen hebben voor of na de healing, mail dan gerust!