Gratis Healing op afstand

 

maak gratis kennis met energiewerk en ervaar wat een healing voor jou kan doen

Gratis Healing op afstand

 

29 januari 2020 – 21:00 u – Healing Webinar

Thema: Weerstand & Wilskracht

Gratis Healing Webinar op 29 januari 2020 meedoen? 
Meld je dan aan op DEZE PAGINA>>> of de button hieronder:

AL MEER DAN 10.000 DEELNEMERS GINGEN JE VOOR

Regelmatig organiseer ik een gratis healing op afstand, zodat helende energie toegankelijk is voor bijna iedereen.

 

Energie kent geen afstand of tijd, zodat je deze healing gewoon thuis, of waar je op dat moment bent, kunt ontvangen!

 

Wil je meer weten over hoe een healing op afstand werkt?

Lees dan meer HIER>>>.

 

Op bovenstaande datum geef ik weer een gratis healing, waar je je op deze pagina voor kunt aanmelden.

Op dit moment zijn er veel energetische shifts gaande en frequentie verhogingen. Daar kan het fysieke lichaam soms moeite mee hebben. Ook zijn we midden in een transitie naar het Gouden Tijdperk, de Age of Aquarius. Deze transitie gaat niet zonder slag of stoot en veel mensen hebben dan ook last van vermoeidheid, emotionele schommelingen, prikkelbaarheid, fysieke klachten, lusteloosheid, onrust, etc.

De intentie van deze healing met de Opgestegen Meesters Senanda, de energie van het Christusbewustzijn en de Aartsengelen, is om jou te helpen om blokkades op te lossen die jou in de weg staan om  meer Liefde in je leven te brengen, naar jezelf toe en naar anderen toe.

Deze healing helpt jou onder meer om: 

 • blokkades op te lossen, zodat de energie weer vrijer kan stromen, 
 • het verhogen van jouw frequentie , zodat je meer positviteit zult ervaren en meer overvloed kunt aantrekken en 
 • om meer harmonie en balans  in jouw leven te brengen op alle vlakken, zodat je méér kunt handelen vanuit je eigen kracht en de regie weer terug kunt nemen
 • de verbinding met jezelf te versterken, zodat je kunt leven vanuit jouw ware Zelf en beter kunt verbinden met jouw omgeving.

Door het verwijderen van oude ballast en zware energie, zul je meer ruimte voelen om je eigen energie te laten stromen en een hogere frequentie zorgt voor het aantrekken van meer positiviteit in jouw leven. Hierdoor zul je ook meer aan kunnen trekken waar jij naar verlangt, meer synchroniciteit in je leven mogen ervaren en meer overvloed.

Tijdens deze Healing op afstand zal ik mij tevens verbinden met Mahatma Energie, mijn persoonlijke healingsteam, de Aartsengelen, de Opgestegen Meesters van de Witte Broederschap en de Galactische Meesters en verschillende hulpteams.

Ik zal tijdens deze Healing gebruik maken van deze helende energie om jouw energetische lichaam in balans en harmonie te brengen. Alles gebeurt in overeenstemming met jouw Hogere Zelf, zodat precies dát gebeurt wat jij op dit moment nodig hebt.

Tips voor, tijdens en na de Healing

Zorg dat je tijdens de healing niet kunt worden gestoord. Waarschuw huisgenoten (of laat ze meedoen!) en zet je mobiele telefoon op stil. Ga rustig zitten of liggen en ontspan je minstens 5 minuten voor aanvang. Dit doe je bijvoorbeeld door je ogen te sluiten en een aantal keer diep in en uit te ademen. Ook kun je de ruimte waarin je je bevindt gezellig maken door wat kaarsjes aan te steken, wierook of Palo Santo te branden en/of te luisteren naar rustgevende muziek. Doe wat voor jou goed voelt.

Doordat je in staat van ontspanning bent, kan de energie op een dieper niveau zijn werk doen.
Na deze 20 minuten kom je langzaam en in je eigen tempo weer terug in het hier en nu. Drink voldoende water na afloop van de healing. Het kan zijn dat er processen op gang zijn gekomen en water drinken helpt om dat wat los komt uit je fysieke lichaam te verwijderen.

Mocht je vragen hebben voor of na de healing, mail dan gerust!

Praktische informatie

– Datum: zie boven
– Tijd: 22.00 uur
– Duur: 20 minuten
– Kosten: gratis / free
– Aanmelden kan tot op de dag van de Healing tot 20:00 uur. 
Belangrijk: bevestig je aanmelding via de link in de email* die je ontvangt vóór 20:10u, dan ontvang je de email met informatie en instructies. Ben je later? Dan wordt je wel meegenomen in de healing, maar mis je mogelijk de email. 

* Zie je geen email in je inbox? Check dan éérst je spamfolder.
Zie je daar ook niets? Dan heb je waarschijnlijk een typefout gemaakt in je mailadres of je hebt je uitgeschreven voor de nieuwsbrief en je opt-in toestemming ingetrokken). Meld je dan nogmaals aan via de re-optin pagina onder “Contact”.

UITSLUITING DEELNAME
Het is helaas niet mogelijk om deel te nemen aan deze healing als je een pacemaker hebt, last hebt van epileptische aanvallen of een psychische stoornis zoals een psychose. Dit zou kunnen interfereren met de energie die elektromagnetisch is geladen. 

Regelmatig organiseer ik een gratis healing op afstand voor iedereen die daar behoefte aan heeft.
Wil je op de hoogte blijven van de volgende gratis healing? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.
En volg Ascension Healer op Facebook,Twitter en Instagram.

TIP: CLEARING VOORAF


Voorafgaande aan de Gratis Healing op afstand, is het mogelijk (maar niet verplicht) om voor een laag bedrag deel te nemen aan een  diepgaande Clearing, waarbij een half uur vóór deelname aan deze gratis Healing jouw 12-lichaamssysteem, energieveld en jouw chakra’s worden opgeschoond van zware energie, oude ballast, entiteiten, twinflames, twinsouls, etc.

Je kunt HIER>>> meer lezen over wat een Clearing inhoudt.

Door je lichaam eerst grondig op te laten schonen van zware energie en oude ballast, ontstaat er meer ruimte voor de energie van de Healing en zal de helende energie dieper kunnen werken. Vergelijk het met een schaafwond; voor je een pleister plakt op de wond, maak je eerst de wond schoon, zodat deze beter kan helen.

Deelname aan deze extra sessie is optioneel en kost normaal 15 euro maar ter kennismaking voor jou slechts 12,50 euro. Als je mee wilt doen, kun je deze via de knop hieronder bestellen. Je wordt dan automatisch ook aangemeld voor de gratis healing op afstand. Dat hoef je dan zelf niet nogmaals te doen.

Hoe werkt dat dan? Een healing op afstand? 

Heb je nog nooit een Healing op afstand met mij meegemaakt? Klik op de button en lees meer…

En lees onderaan deze pagina wat andere deelnemers aan eerdere gratis healings op afstand hebben ervaren.

Aanmelden

Met het formulier hieronder kun je je aanmelden. Na je aanmelding krijg je een email met daarin een bevestigings-link. Klik op deze link om je aanmelding te bevestigen en je intentie om deze healing te ontvangen te bekrachtigen.
Heb je na 5 minuten geen email ontvangen? Kijk dan even in je spamfolder (vooral bij hotmail, live en outlook) en zet mij in je adresboek, veilige lijst of white list.

Je ontvangt circa één uur voor de sessie op afstand begint een email met informatie en instructies. Zorg daarom dat je je juiste e-mailadres invult.

Toch problemen met aanmelden? Stuur mij even een berichtje en stel me op de hoogte via het contactformulier.

Doe dit wel op tijd en niet vlak voor of tijdens de clearing en healing. Ik start om 20:30 uur met de voorbereiding van de Clearing en de Healing.

De kleine lettertjes
Met je deelname geef je toestemming om jou te mailen met informatie over deze sessie en ontvang je mijn nieuwsbrief “Ascension Updates”.
Zo blijf je op de hoogte van de volgende gratis healing en overige activiteiten.
De nieuwsbrief wordt dus nooit zónder jouw toestemming verzonden.

Ik hou niet van spam, dus je kunt via de link onderaan de emails altijd eenvoudig je e-mail voorkeuren bijwerken of je volledig afmelden.
LET OP: Meld je je voor álle nieuwsbrieven af, dan kan ik je ook niet meer op de hoogte houden van volgende gratis healing of diensten waar je voor betaalt.

De mailinglijst voor de gratis healing wordt automatisch gewist na de evaluatiemail die je ná deze healing ontvangt. Daar hoef je je niet apart voor af te melden.

Ervaringen deelnemers

“Jouw healingen brengen mij in mijn kracht en de liefde voor mezelf en voor mijn dierbare medemens, ter voorbereiding op mijn taak, herinner ik me weer waarvoor ik hier ben. Ik ben een kind van Moeder Aarde en heb altijd mijn eigen pad gelopen. Mijn motto is Leven en laten leven.
Ik ben voor healing, omdat onderhoud en de zorg voor je aura- en chakrasysteem geen overbodige luxe is.
Hartelijk dank”
Jolanda Moes

” Dankjewel vond het een bijzondere ervaring, voelde van alles kriebelen en op een moment werd er aan mijn rug geplukt op de plek waar ik al een paar dagen pijn had en oh wonder ik realiseerde me vandaag dat ik geen pijn meer heb in mijn rug, helemaal fijn dus ”
Pantha

“Ik wil je alvast heel erg bedanken🙂! Dit was heel fijn,bijzonder,liefdevol en ik heb veel gevoeld! Heel speciaal en fijn om mee te mogen maken. Dit ga ik echt vaker doen.en wat ook grappig was. Ik had geen klok en precies om 2151 stond ik op. Dank je wel”
Janneke

“Voor mij heeft de healing een krachtige straal gegeven met op het laatste heel veel warmte,
Dank je wel heb er heel goed van geslapen ❤️”

“Dankjewel voor de gratis healing van zondag, deze was weer liefdevol, warm en rustgevend. Er waren emoties losgekomen en de volgende dag was ik veel vrolijker.
Alle healingen die jij doorgeeft zijn altijd intens en ook fijn om te ervaren. Waardoor ik in de toekomst graag een “Mahatma de Avatar van Synthese Master Healer Class” wil gaan volgen ♥
Fijne dag
Namasté “

Nicolette

Was veel energie, heb al een paar keer eerst clearing bijgenomen en voel de healing beter aan. Ben rustiger en heb meer vertrouwen.
Dank je wel 👍

Francoise

Was geweldig je weet niet wat je overkomt leek wel een soort magneet /stofzuiger die aan het reinigen was met de clearing daarna nog de healing het was alang al klaar maar ging zeker zelf nog 20 min door in meditatie 
Echte aanrader ❤️

Leon

Lichtwerker

“Ik heb de healing zeer positief ervaren. Was de volgende dag zeer relaxt.
Dank je wel voor de healing heeft me erg veel goed gedaan.”
 
Met harte groet
Mieke

“Ik heb het als heel fijn ervaren. Ik voelde energieen door mijn been gaan, mijn hart en mijn keel, ook voelde ik tintelingen door mijn hele lijf gaan.

Bedankt dat ik mee mocht doen.”
Leen

“Was een hele mooie healing voelde alles prikkelen in mijn lichaam 
Denk dat er veel opgeruimd is dank je wel .
Groetjes”
Els

Doe mee met de clearing vooraf

Verhoog de effectiviteit van de gratis healing op afstand en doe mee met de diepgaande Clearing, een half uur vóór de healing.  Deelname aan deze extra sessie is optioneel en kost slechts 12,50 euro ter kennismaking (normaal 15 euro). Meld je aan met de button hieronder. Je doet dan automatisch ook mee met de gratis healing. Daar hoef je je niet meer apart voor aan te melden ♥

Méér ervaren? 

 

Deze healing is gratis, omdat ik het belangrijk vind dat ook mensen die het tijdelijk even minder hebben en vaak juist behoefte hebben aan ondersteuning, ook de mogelijkheid te bieden deel te nemen aan een Healing op afstand en het is tevens bedoeld als kennismaking met wat energiewerk voor jou kan betekenen. 

Het staat iedereen vrij om mee te doen, mits geen pacemaker, epilepsie, psychose (zie uitsluitingen). 

Mocht ik met deze gratis healing voor jou of een dierbare waarde hebben gecreëerd en wil je méér ervaren? 

Dan nodig ik je van harte uit om: 

 • lid te worden van de Ascension Power Tribe. 
  Voor een vaste lage bijdrage krijg je daar een Healing Membership bij ontvang 2 diepgaande healingen en clearingen per maand, plús korting op online trainingen, programma’s en geselecteerde activaties, een veilig besloten forum om kennis te delen en gelijkgestemden te leren kennen. Het maandbedrag verdien je direct terug want de sessies alleen al zijn tussen de 30 en 60 euro tesamen. Dit is dus eigenlijk een cadeautje. Van mij voor jou, maar ook een cadeautje voor jezelf, wanneer je jezelf regelmatige healingen en opschoningen gunt.  
  Meer lezen>>>
 • Like de Facebookpagina van Ascension Healer en meld je aan voor de Ascension Power Tribe Groep.
 • Deel deze site, de nieuwsbrief en evenementen met vrienden en familie en via Social Media, email, whatsapp. 
  Dat 
  kan eenvoudig met de buttons onderaan elke pagina. Sharing = Caring ♥

Alvast dank!

Namasté ♥

Let op! Tijdens de sessies werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis (bijvoorbeeld psychoses), is het helaas ook niet mogelijk om aan dit programma deel te nemen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden.