Wat houdt een healing op afstand in?

Met enige regelmaat organiseer ik een gratis Healing op Afstand. Wil je op de hoogte blijven van de volgende gratis healing? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en volg Ascension Healer op Facebook!

 

Wat houdt een healing op afstand in?

Healing is een overdracht van energie. Energie is niet gelimiteerd door ruimte of tijd, waardoor healing op afstand mogelijk is. Door je aanmelding heb je de intentie neergezet om deel te nemen aan deze healing. Deze intentie is voldoende om de energie te kunnen ontvangen van deze healing en de energie zijn werk te laten doen.

Tijdens een energetische sessie hoef je nergens op in te loggen of naar een scherm te kijken met blauw licht, wat jou uit je staat van ontspanning houdt. De enige overdracht die er is, is die van de energie. Je hoeft enkel te ontspannen en te ontvangen. Hoe dieper de ontspanning, hoe beter de energie zijn werk kan doen en hoe meer je ook kunt waarnemen. Of en hoe je de energie waarneemt is heel verschillend per persoon en per sessie.

Iedere healing is weer anders en ieder individu zal een healing ook weer anders ervaren. Het kan zijn dat je iets waarneemt in je lichaam, bijvoorbeeld tintelingen, warmte of koude sensaties, maar het kan ook zijn dat je helemaal niets voelt. Dit gebeurt vaak als je heel erg je best doet om “iets” te willen voelen, als je heel moe bent of niet goed in contact bent met je lichaam. Dit betekent echter niet dat de energie niet zijn werk doet. De energie doet áltijd datgene wat nodig is, in overeenstemming met jouw Hogere Zelf. Die werkt als een soort filter of firewall, die alleen dát doorlaat wat goed voor jou is. Om die reden wordt voorafgaand aan de healing contact gelegd met jouw Hogere Zelf, zodat je precies datgene ontvangt, wat op dit moment voor jou fysieke en energetische lichaam nodig is.

Healing kan rust en ontspanning brengen. Maar ook blokkades kunnen opgelost worden of juist worden blootgelegd. Je kunt hier dan verder mee aan de slag, zodat deze blokkade of het issue op kan lossen. Een healing hoeft om die reden ook niet altijd als “fijn” te worden ervaren. Als diepere emotionele lagen worden blootgelegd en je lichaam gaat aan het opruimen, dan lossen vastgezette (gekristalliseerde) emoties op en verlaten je lichaam. Dat kan dat soms met emoties of ongemak gepaard gaan, maar als dat gebeurt, weet dan dat het iets goeds is en iets om dankbaar voor te zijn. Je fysieke en energetische lichaam is zich aan het opschonen en je zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd. Je zult je daarna lichter en vrijer voelen en krachtiger. Het is aan te raden om het proces van zuivering te helpen door ná een Healing  (of Clearing) voldoende water te drinken, tot 7 dagen erna, om je lichaam te zuiveren. Voor een normale volwassen persoon is 2 liter het minimum.

Wil je je aanmelden voor de volgende gratis healing?
Schrijf je dan in via het kopje GRATIS in het menu of klik HIER en ontvang op de dag van de healing instructies en informatie per email.

 

Wil je iets terug doen?

Deze healing is gratis, omdat ik het belangrijk vind dat ook mensen die het financieel minder hebben en vaak juist behoefte hebben aan ondersteuning, ook de mogelijkheid te bieden deel te nemen aan een Healing op afstand. Het staat iedereen vrij om mee te doen.

Mocht ik met deze gratis healing voor jou of een dierbare waarde hebben gecreëerd en wil en kun je iets terug doen?

Dat kan op de volgende manieren: 

  • lid te worden van de Ascension Power Tribe, inclusief Healing Abonnement: ontvang 2 diepgaande healing en clearing sessies op afstand per maand plus korting op online trainingen, programma’s en geselecteerde activaties, een veilig besloten forum om kennis te delen en gelijkgestemden te leren kennen voor een vast laag bedrag per maand. 
  • Lees er meer over of wordt gelijk lid via de Community pagina;
  • de Facebookpagina van Ascension Healer te liken;
  • je te abonneren op de nieuwsbrief “Ascension Updates” van Ascension Healer
  • deze site, nieuwsbrief en evenementen te delen met vrienden en familie en via Social Media;
    (delen kan eenvoudig met de buttons onderaan elke pagina).
    Sharing = Caring ♥

Alvast dank!

Namasté ♥