“Healing Intensive”

 

Jump start je spirituele en persoonlijke groei in één middag 

Healing Intensive

Een middag voor jezelf en jouw ontwikkeling!

Ben je toe aan een middag voor jezelf, waarin je meer inzicht verkrijgt, met een groep(je) gelijkgestemden en klaar om los te laten wat je niet meer dient?

Merk je dat je steeds weer vervalt in dezelfde patronen en valkuilen die jouw groei belemmeren?
    En zou je deze op een laagdrempelige en krachtige manier willen loslaten?

Heb je het gevoel dat je energie niet goed (door)stroomt?
     Voel je je moe, stagneert de flow in jouw leven en verlang je ernaar om je weer helemaal op te laden?

Dan is deze healing middag echt iets voor jou!

Wat kun je tijdens de Healing Intensive verwachten?

 

Bij binnenkomst staat er een kopje thee/koffie met wat lekkers voor je klaar. Je zoekt een fijn plekje in de ruimte en we nemen even kort de tijd om kennis te maken, zodat je echt aankomt in de ruimte en kunt landen.

We starten met een geleide meditatie die je inzicht geeft in hetgeen je wilt loslaten of helen. Dit verkregen inzicht is tevens jouw intentie voor de middag. Het neerzetten van een intentie is tevens een fijne ondersteuning.

Nadat je de nodige helderheid hebt gekregen, gaan we starten met een diepgaande energetische opschoning van je fysieke en energetische lichamen, waarbij implantaten (gekristalliseerde  energie die blokkades veroorzaken), beperkende symbolen, maar ook zware energie, beklemmende energetische koorden en entiteiten worden verwijderd.

Na deze krachtige clearing is er ruimte gemaakt voor helende energie en maken we gezamenlijk een energetische reis naar Atlantis, alwaar je een transformerende healing zult ontvangen van de priesteressen van Atlantis. Deze healing met de energie van Atlantis heeft een diepgaande werking op spiritueel, emotioneel, mentaal en fysiek niveau en kan ook het Atlantis celgeheugen triggeren. 

We sluiten de middag af met een bijzondere blessing met Trinity energie, de heilige drieeenheid van de Divine, de Melchizedeks en de Serafijnen, zodat je volledig opgeladen met vernieuwde energie weer naar huis gaat. Na deze sessie heb je meer inzicht, meer energie, zodat je klaar bent om een volgende stap te kunnen zetten in jouw spiritele en persoonlijke ontwikkeling! 

Deze bijzondere Healing Intensive geef ik samen met Regina van Mahatma Healer. Door onze krachten deze middag te bundelen, wordt dit een bijzondere krachtige sessie. 

The gift of giving

Zou je deze sessies los volgen dan zitter er vaak enkele weken tussen. Door deze krachtige sessies te combineren in één middag, maak je in korte tijd sprongen in het oplossen van blokkades in de energie, vergroten van je bewustzijn en verhogen van je frequentie, zodat je eerder en grotere stappen kunt maken in je persoonlijke, emotionele en spirituele groeit. 

Daarnaast is deze middag om jou te kunnen ondersteunen in jouw proces ook aangenaam geprijsd. Zou je deze sessies los volgen (als dat al mogelijk zou zijn) dan zou je bijdrage minimaal 84 euro zijn. Voor deze bijzondere live middag is jouw bijdrage slechts 47 euro inclusief BTW. Neem je iemand mee dan is het nog voordeliger! 

 

The Gift of Giving

Hoe fijn is het als je iemand mee kunt nemen om samen deze serie healingen en opschoningen te ontvangen? Als je iemand meeneemt, dan ontvang je 32% korting op de 2e aanmelding in de vorm van een duo ticket.  Zo maken we het je heel aantrekkelijk om iemand die dat goed kan gebruiken deze middag van healing en inzicht cadeau te doen.
Je kunt de korting natuurlijk ook delen. Je bijdrage is dan slechts 39,50 euro per persoon. Je komt dan uit op circa 16,18% korting wat is afgeleid van het Goddelijke Getal, de gouden ratio. 

 

Praktische informatie

Datum: Zondag 19 mei 2019 – 13.30 tot 16.00 uur (met een half uurtje uitloop).

Bijdrage:  van 84 euro voor 47 euro (of 39.50 pp bij een duo aanmelding) incl. koffie/thee en wat lekkers
Locatie: Leiderdorp (ZH) (gratis parkeren, bereikbaar met OV)
Aanmelden: Met de paarse knoppen hieronder.
Zodra de betaling is ontvangen is je aanmelding definitief. Je ontvangt een bevestiging per mail. 

Let op! Tijdens de training werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis, is het helaas ook niet mogelijk om aan deze training deel te nemen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden. Heb je hierover een vraag, neem dan contact op via het contactformulier >>>