“Healing Intensive”

 

Jump start je spirituele groei in één middag 

Healing Intensive

Een middag voor jezelf en jouw ontwikkeling!

– Merk je dat je steeds weer vervalt in dezelfde patronen en valkuilen die jouw groei belemmeren? En zou je deze op een laagdrempelige en krachtige manier willen loslaten?

– Heb je het gevoel dat je energie niet goed (door)stroomt? Voel je je moe, stagneert de flow in jouw leven en verlang je ernaar om je weer helemaal op te laden?

– Ben je toe aan een middag voor jezelf, waarin je meer inzicht verkrijgt, met een groep(je) gelijkgestemden en klaar om los te laten wat je niet meer dient?

Dan is deze healing middag echt iets voor jou!

Wat kun je tijdens de Healing Intensive verwachten?

Bij binnenkomst staat er een kopje thee/koffie met wat lekkers voor je klaar. We starten de middag met het verkrijgen van inzicht in je blokkade(s) door middel van een krachtige meditatie en door het beantwoorden van een aantal vragen (voor jezelf). Het verkregen inzicht gaat je verder helpen in het loslaten van je blokkade(s).

Nadat je de nodige helderheid hebt gekregen, gaan we starten met een energetische opschoning van je fysieke en energetische lichamen, waarbij implantaten (gekristalliseerde energie die blokkades veroorzaken), beperkende symbolen, maar ook zware energie, energetische koorden en entiteiten worden verwijderd.

Daarna maken we gezamenlijk een energetische reis naar Atlantis, alwaar je een transformerende healing zult ontvangen van de priesteressen. Deze healing heeft een diepgaande werking op spiritueel, emotioneel, mentaal en fysiek niveau. We sluiten de middag af met een bijzondere blessing van de Holy Trinity.

Je gaat met de nodige tips, inzichten en volledig opgeladen met vernieuwde energie weer naar huis, zodat je klaar bent om een volgende stap te kunnen zetten in jouw ontwikkeling!

Praktische informatie

– Datum: Zondag 19 mei 2019 – 13.30 tot 16.00 uur
Investering: € 47,- incl. koffie/thee en wat lekkers
– Locatie: Leiderdorp (ZH)
– Aanmelden: Zodra de betaling is ontvangen is je aanmelding definitief

➤ Meld je je aan met twee personen, dan betalen jullie samen € 79,00 i.p.v € 94,00. 

Let op! Tijdens de training werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis, is het helaas ook niet mogelijk om aan deze training deel te nemen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden. Heb je hierover een vraag, neem dan contact op via het contactformulier >>>

Deze bijzondere Healing Intensive geef ik samen met Regina van Mahatma Healer.