ADRES & BEREIKBAARHEID

 

ADRES & ROUTE 

Het adres van de workshopruimte / praktijkruimte is:

Fleminglaan 10
2289 CP Rijswijk (ZH)

Fleminglaan 10

Goed om te weten:
Bij aankomst op de locatie kun je voor de deur gratis parkeren. We verzoeken je om niet de deurbel te gebruiken, deze gaat namelijk overal af behalve in mijn ruimte. Bel even dat je er bent of stuur een berichtje via Telegram, dan doe ik de deur voor je open. 

Parkeren
Aan de voorzijde op straat en aan de achterzijde is een parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren. De slagboom aan de achterzijde is gesloten, de intercom wordt niet bedient. Mocht er aan de voorzijde geen parkeerruimte zijn, dan kun je achter parkeren. Als de slagboom gesloten is, kun je het beste bellen of een een berichtje sturen via Telegram als je er bent, via het telefoonnummer dat je per email hebt ontvangen en ik laat je aan de achterzijde door de slagboom en de ingang.

Per auto
De locatie is per auto goed te bereiken.  Parkeren is gratis.

Met Openbaar Vervoer
De locatie is ook prima te bereiken met openbaar vervoer. Op loopafstand rijdt onder meer tramlijn 1. Voor gedetailleerde instructies kun je het beste een OV-planner als OV-9292 raadplegen. Hou er rekening mee dat je wellicht een stukje moet lopen van de bushalte. 

Fiets
De locatie is ook prima per fiets te bereiken. Je fiets kun je voor of achter het gebouw stallen.

 

PLAN JE ROUTE

OVERNACHTEN

OVERNACHTEN 


Er is in de omgeving van Rijswijk voldoende gelegenheid om te overnachten als je niet heen en weer wilt reizen. Maak er dan gelijk een weekendje weg van! Op loopafstand zit een hotel en er zijn leuke B&B’s in de omgeving.

Een voordelige en avontuurlijke manier is overnachten in een B&B (Bed & Breakfast) in de buurt.

Je kunt even kijken op AirBnB. Met de volgende link krijg je mogelijk extra korting: www.airbnb.nl/c/roelandt1