ADRES & BEREIKBAARHEID

 

ADRES & ROUTE 

Het adres van de workshopruimte / praktijkruimte is:

Elisabethhof 7
2353 EW Leiderdorp

De ingang is aan de achterzijde van het gebouw. Aan de voorzijde is een parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren. De slagbomen staan omhoog.
Er is geen bel. Als de deur gesloten is, kun je het beste even een berichtje sturen via SMS, WhatsApp of Telegram als je er bent, via het telefoonnummer dat je per email hebt ontvangen en ik laat je aan de achterzijde door het hek en de ingang.

Per auto
De locatie is per auto goed te bereiken. Vanaf de snelweg A4 neem je  neem je de afslag Leiden-Noord / Leiderdorp. Je volgt dan de bordjes naar de woonmall. We zitten naast het kerkgebouw met de de markante toren met verlicht kruis.
Je ziet dan een grijs gebouw met een blauwe uitstulping. De ingang die je daar ziet is gesloten, maar je kunt daar wel parkeren. Parkeren is gratis. De ingang is aan de achterzijde door het hek, dat ik voor je moet openen.

Met Openbaar Vervoer
De locatie is ook prima te bereiken met openbaar vervoer. Voor gedetailleerde instructies kun je het beste een OV-planner als OV-9292 raadplegen. Hou er rekening mee dat je wellicht een stukje moet lopen van de bushalte. De dichts bijzijnde is die van het ziekenhuis dat vlakbij ligt.

Fiets
De locatie is ook prima per fiets te bereiken. Je fiets kun je voor of achter het gebouw stallen.

 

PLAN JE ROUTE

OVERNACHTEN

OVERNACHTEN 


Er is in de omgeving van Leiderdorp voldoende gelegenheid om te overnachten als je niet heen en weer wilt reizen. Maak er dan gelijk een weekendje weg van! Op loopafstand zit een Tulip Inn en er zijn leuke B&B’s in de omgeving.

Een voordelige en avontuurlijke manier is overnachten in een B&B (Bed & Breakfast) in de buurt.

Je kunt even kijken op AirBnB. Met de volgende link krijg je mogelijk extra korting: www.airbnb.nl/c/roelandt1