Laminine & Stressreductie

Stress en Cortisol

Een nadeel van stress is dat het niveau van het stresshormoon Cortisol in jouw lichaam verhoogt. Bij voortdurende stress blijven die Cortisol levels hoog en belasten het lichaam en het immuunsysteem zwaar. Je ervaart dit door weinig energie, futloosheid, geen zin meer hebben om dingen te ondernemen en allerlei vage lichamelijke klachten en pijntjes. Ook gewichtstoename en slapeloosheid komen voor en versterken de neerwaartse spiraal. Ook het bemoeilijken van de aanmaak van het gelukshormoon Serotonine zorgt er voor dat je chagrijnig, neerslachtig of zelfs depressief voelt.

In die gevallen is het soms ook moeilijk om de energie te vinden om uit die neerwaartse spiraal te komen en te starten met het opschonen van je lichaam en geest om een nieuwe start te maken.

 

Persoonlijke ervaring

Door mijn persoonlijke ervaring met het natuurlijke voedingssuplement Laminine weet ik dat dit enorm kan helpen om je cortisol level en energieniveau weer in balans te krijgen. Daarnaast zorgt het ervoor dat je lichaam weer het gelukshormoon serotonine aan kan maken, waardoor je je een stuk vrolijker, fitter en vitaler voelt.

Laminine - 9 voordelen

De negen voordelen van Laminine

Het kan jou nét even die extra boost geven, net die extra energie, fysieke en mentale power, om jou te helpen het heft weer in eigen hand te nemen en uit jouw huidige situatie te komen.

Laminine is nog niet zo bekend in Nederland. Er is veel informatie beschikbaar in het Engels en ik heb er een studie van gemaakt en trainingen gevolgd.

In een persoonlijk consult via telefoon of Skype leg ik je in eenvoudige taal uit, hoe Laminine jou kan helpen met het verbeteren van jouw gezondheid en het verlichten van jouw lichamelijke en geestelijke klachten.

Een persoonlijk Laminine consult duurt 20 minuten en kost normaliter € 25,= Wil je Laminine proberen en bestel je dit via de partner van Ascension Healer, dan krijg je dit bedrag van mij teruggestort en bied ik je dit consult gratis aan.

Vraag een consult aan met het formulier hieronder. Ik stuur je dan een betaallinkje voor 25 euro en we maken een afspraak.
Word je klant, dan krijg je dit consult gratis en krijg je het bedrag terug.
Vermeld je naam, je telefoonnummer of skypenaam en op welke dagen / tijden je bereikbaar bent.

 

Je kunt ook via de paarse button gelijk een consult boeken tegen gereduceerd tarief. 

Aanvraag Laminine Consult