My Frequency is Love

– In 7 weken naar meer Liefde & Zelf-Liefde –

“In zeven weken meer liefde en zelf liefde in je leven” 

MEER LIEFDE IN JE LEVEN

Omdat in deze tijd veel gevoelens van angst en onzekerheid getriggerd worden is er juist behoefte aan frequentie verhoging door meer Liefde en Zelf-Liefde in ieders leven te brengen.

Aan jou wil ik vragen om dit programma met zoveel mogelijk mensen te delen, waarvan je wéét of voelt dat ze extra liefde en energetische ondersteuning kunnen gebruiken.

Zo zorgen we een beetje extra voor elkaar ♥

LIEFDE EN VERBONDENHEID IS EEN BASISBEHOEFTE WAAR WE ALLEMAAL NAAR VERLANGEN

Je geliefd voelen is zelfs nodig om te overleven. Een gemis aan liefde vormt je op een negatieve wijze, er ontstaat een leegte en het tast je eigenwaarde en zelfbeeld aan. Het kan je er zelfs van weerhouden om een gelukkig en waardevol leven te leiden.

LIEFDE MAAKT DE WERELD MOOIER

We zijn het er allemaal wel over eens dat liefde de wereld mooier maakt, maar toch laten we ons regelmatig meeslepen in emoties die precies het tegenovergestelde teweeg brengen. Angst, haat, afgunst, wantrouwen, oneerlijkheid, woede. We willen zo graag een leven dat draait om liefde, maar hoe krijg je dat voor elkaar in een wereld die je constant uitdaagt het tegenovergestelde te voelen?

STEL JE EENS VOOR HOE HET ZOU ZIJN OM VANUIT ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE TE LEVEN…
Vanuit liefde zorg je goed voor jezelf om gelukkig, gezond en vrij te kunnen zijn. Je hebt aandacht voor je lichaam en geest. Als je leeft vanuit liefde ervaar je veel minder stress. Je leeft zonder angst, zonder boosheid, zonder negatieve gevoelens en oordeel. Het is een enorme bevrijding om dat van je af te kunnen zetten. En tegelijkertijd word je een inspiratiebron voor je omgeving, want de liefde en positiviteit breng je als vanzelf over op anderen.

Voel je hier een verlangen naar? Dan is dit programma voor jou ❤

Inhoud Programma

De komende zeven weken staan volledig in het teken van LIEFDE, zodat je liefde voor jezelf werkelijk én op een dieper niveau kunt gaan ervaren. Vanuit liefde voor jezelf kun je ook een liefdevolle verbinding aangaan met de ander en overvloed aantrekken in de meest brede zin.

Om liefde onvoorwaardelijk te kunnen laten stromen en zonder voorwaarden te kunnen geven en ontvangen, is het nodig om ook onvoorwaardelijk van jezelf te houden. Zo kun je Liefde geven en ontvangen vanuit je eigen kracht, zonder afhankelijkheid te creëren binnen relaties. Dat geldt zowel voor Liefdes-relaties als voor vriendschappen en familie banden.

Dit programma gaat je helpen om meer inzicht, bewustwording en heling te brengen op liefde en zelf-liefde. Je ontvangt wekelijks toegang tot een nieuwe energetische healing sessie, praktische informatie, oefeningen en tools. Dat kunnen vragen en opdrachten zijn, om je inzichten te geven, jou méér in contact te brengen met jezelf en meer van jezelf te houden. Tijdens en na het programma ga je zelf aan de slag met de theorie, oefeningen, tips en tools.

Je afstemmen op liefde en dit volledig integreren in je dagelijks leven is niet alleen heel fijn en een enorme verrijking, het is ook erg belangrijk, want we leven in een bijzondere tijd van transformatie en ontwaking. Voor iedereen die wel wat ondersteuning bij dit proces kan gebruiken, is dit programma bijzonder waardevol.

Je kunt het programma gewoon thuis in je eigen vertrouwde omgeving ontvangen. Na je aanmelding krijg je toegang tot de besloten Ledensite van Ascension Healer (of de training word toegevoegd aan je account, als je al lid bent). Wekelijks komt er een volgende module voor je beschikbaar. Deze bevat een energetische sessie en gemakkelijk toepasbare tips en oefeningen om liefde in je dagelijks leven te integreren.

PROGRAMMA

Sessie week 1. We starten de sessie met een diepgaande energetische opschoning. We vervolgen de sessie met een Heart Kristal Activatie (etherisch kristal) dat je zal ontvangen van de godin Quan Yin in samenwerking met de energie van onvoorwaardelijke Liefde, het Christusbewustzijn van de opgestegen meester Senanda.
Sessie week 2. Tijdens deze sessie gaan we o.a. werken met de energie van Maria Magdalena. Zij zal haar liefdevolle energie integreren in jouw chakrasysteem.
Sessie week 3. Tijdens deze sessie staat het verwijderen van angst centraal, zodat er ruimte gemaakt kan worden voor liefde en compassie. We werken tijdens deze sessie o.a. met de Opgestegen Meesters Vi Wammes en Djawl Khul.
Sessie week 4. Healing met de Divine energie die rechtstreeks afkomstig is van de Vader/Moeder/God/Bron, een liefdevol en warm bad.
Sessie week 5. Healing met de Holy Trinity Energie, een zeer transformerende werking op issues en beperkende overtuigingen. We sluiten de sessie af met het in balans brengen van jouw mannelijke en vrouwelijke energie.
Sessie week 6. Healing van Opgestegen Meester Helion. Hij helpt je om liefde voor jezelf dieper te integreren en je innerlijke licht weer te laten schijnen.
Sessie week 7. Healing met Hathor. Zij is de godin van de liefde en vreugde en zal je helpen om deze aspecten in je leven te integreren.

ONDERWERPEN DIE O.A. AAN BOD ZULLEN KOMEN:

– Wat betekent liefde voor mij?
– Bewust voor mezelf kiezen (en waarom dit niet altijd lukt)
– Hoe ontdek ik mijn schaduwkanten en transformeer ik deze
– Leven vanuit aandacht
– Hoe verhoog ik mijn frequentie en stem ik mij bewust af op liefde
– Hoe word ik mijn eigen beste vriend(in)
– Grenzen aangeven en bewaken
– Leven vanuit liefde, geven en ontvangen

Je kunt het programma in je eigen tempo doorlopen, want je behoudt vier maanden (16 weken) toegang.

Je kunt de sessies dus ook gerust nog een keer herhalen als je daar de behoefte voor voelt, om zo het best mogelijke resultaat uit het programma te behalen!

“In Dreams and in Love there are no impossibilities”


~ Janos Arany

WANNEER MEEDOEN MET DIT PROGRAMMA?

 ✔ Als je meer Liefde in je leven wilt ervaren en energie weer wilt voelen stromen
✔ Als je verlangt naar een werkelijke verbinding met jezelf en de ander
✔ Als je jezelf niet meer weg wilt cijferen en inzicht wilt in wat voor jóu belangrijk is
✔ Als je meer zelfliefde wilt ervaren, zodat je vanuit iedere situatie milder en liefdevoller bent voor jezelf
✔ Als je meer in je eigen kracht wilt staan en meer zelfvertrouwen wilt hebben
✔ Als je los wilt komen van angsten en overtuigingen die Liefde belemmeren
✔ Als je toegang wilt krijgen tot kennis en kwaliteiten die nu al in je aanwezig zijn
✔ Als je meer inzicht wilt in belemmerende overtuigingen en patronen en jezelf daarvan wilt bevrijden
✔ Als je meer verdieping wilt ervaren in jouw spirituele ontwikkeling
✔ Als je een bijdrage wilt leveren aan een mooie en liefdevollere wereld
✔ Als je wilt leven vanuit een staat van Liefde met een hogere frequentie
✔ Als je bewuste stappen wilt zetten richting een leven vol Liefde en overvloed, wat jouw geboorterecht is.

Ben jij er klaar voor om Liefde werkelijk toe te laten in je leven?

Ervaringen van deelnemers

“Bijzonder prettig. Naast de heerlijke healings ook hele fijne oefeningen die je nog bewuster maken van de frequentie van liefde en zelfliefde. Het bracht mij  Verdieping en rust. “

~Carin 

“Mijn ervaring was m.n. de kristal in mijn hart.
Nog nooit zo’n intense licht en warmtebron in mijn hart ervaren.
M.n. aan de achterkant toen ik iets wou helen. De rest is subtiel.”

~Rija

“Ik ervaarde het programma, my frequency is love als helend en ondersteunend op mijn pad van licht en liefde waarbij onvoorwaardelijke liefde vr alles in je leven en je omgeving de verdienste is die je werkelijk voelt in je bestaan. Je voelt dieper en bent meer ontspannen in overgave met de bron van onvoorwaardelijke liefde en licht waaruit alles en iedereen is geboren. Je kijkt en voelt met je hart over elke ervaring in je leven. Dat is altijd goed want de weg van het hart is altijd de juiste.

Ik voel meer vreugde en innerlijke rust en zelfvertrouwen en verbondenheid met mijn harten ziel. Ohm Shanti.

Namasté”

~Sandra

“Nogmaals bedankt voor het cadeautje van de eerste dag van het My Frequency is Self-Love programma

Ondanks dat ik voor de sessie eraan twijfelde om ervoor te gaan liggen (omdat ik mij niet had opgegeven, maar wel voelde dat het goed was) voelde ik duidelijk de healing/clearing en dat het Etherische Kristal werd geplaatst.

Tijdens deze healing en activatie zag ik iets draaiend van alle kanten. Een zilverkleurig energieveld met sliertjes, dacht aan een poort. 😊 Maar de volgende dag zag ik dit plaatje voorbij komen. Dat lijkt precies op wat ik zag … 😊

Ik was blij dat ik mezelf had opgegeven voor het programma en het was fijn om het nog eens mee te maken. Ondanks de gebeurtenissen om mij heen voelde ik mijn grote open hart stralen en kon ik goed in Liefde blijven. Zelfs in situaties die ik anders als stressvol zou hebben ervaren.

Door al een tijdje bewuster bezig te zijn met dankbaarheid, zie ik dingen veranderen. Mooi om te zien en ervaren

De healingen (tijdens en na) waren wiebelig. Veel Liefde en tintelingen in en om mijn lijf. Veel Licht in mijn hoofd. Kundalini reageerde sterk. Veel schudden en gekronkel en omhoog komen van mijn fysieke lichaam. En een warm Hart en Zonnevlecht. En het gevoel van zuivering van verschillende Chakra’s waar mijn lichaam met schokken op reageerde. Zuchten, blazen en onregelmatige ademhalingen. En rust en vrede en overgave ervaren.

En krijg ik meer vertrouwen in wat er doorkomt.

Dankjewel! 🙏”

Lieve groet,

~Nicolette

“Dit programma heeft mij inzichten gebracht ben bewuster geworden van wat ik beleef en kon hierdoor beter contact maken met mijn hoger zelf. Heb meerdere malen ervaren dat ik beter in staat ben om op liefde volle wijze (met veel mededogen) uit te spreken wat ik voel. Voel me meer met twee benen op de aarde te staan.”

Fred

“Hallo Rohan,

Zojuist heb ik de 2e sessie beluisterd van de Frequency of Love. Ik wil je
even laten weten hoe bijzonder mooi het was. Ik voel me ‘bevrijd’ en
opgetild!

Dank je wel! Hettie”

Hettie

“Ik moet zeggen dat ik heel blij ben dat ik deel neem aan de MY FREQUENCIE IS LOVE. Het geeft me een wonderlijk gevoel van welbevinden, blijheid en is een openbaring.

Ik heb me sinds lange tijd niet meer zo bevrijd gevoeld en gelukkig met mezelf. Ik voel me herboren worden en ik voel me iedere dag meer en meer stralen! Dank je wel dat ik hiervoor de kans heb gekregen, ben enorm dankbaar! 

Nogmaals hartelijk bedankt voor al je energie en de energie van je meesters, engelen en goden. Dit is echt iets wat ik nodig had, mezelf terug vinden in alle liefde en kunnen stralen voor iedereen 🌞
Veel liefs
Namasté 
Eva 💗”
Eva

Praktische informatie

BRENG MEER LIEFDE IN JE LEVEN
Omdat in deze tijd iedereen wel wat extra Liefde kan gebruiken is dit online programma laagdrempelig gemaakt, zodat iedereen hier aan kan deelnemen.
Jouw investering voor dit online programma is slechts € 97!

Verlang je naar méér ondersteuning op het vlak van Liefde, Relaties, Verbinding, Zelf-Liefde en eigenwaarde, kies dan voor het complete programma inclusief coaching. 

Let op! Nadat je de betaling hebt voldaan wordt je automatisch doorverwezen naar een registratiepagina, om je aanmelding te voltooien. Sluit de pagina/website dus niet af na je betaling.

Let op! Tijdens de sessies werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis (bijvoorbeeld psychoses), is het helaas ook niet mogelijk om aan dit programma deel te nemen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden.

Deel dit programma – share the love ♥

Deel deze mogelijkheid met iemand die meer Liefde & ZelfLiefde in zijn of haar leven kan  gebruiken.
Delen kan eenvoudig met de knoppen hieronder.

Delen = ♥