opleidingen

ASCENSION MASTERS
Opleidingsprogramma van 6 maanden waarin je ontdekt hoe veilig te werken met energie gecombineerd mindset en spiritueel ondernemen. 

Ascension Masters

ONLINE PROGRAMMA’S MAKEN
Opleidingsprogramma om in 12 weken je eigen online programma neer te zetten. Nu via één op één begeleiding als pilot. Interesse? Stuur me een berichtje via onderstaande knop.

Create

ZET JE BEDRIJF IN HET LICHT
Zet je bedrijf (en jezelf) in de spotlight en ontdek hoe ook jij succesvol spiritueel kunt ondernemen.
Thema’s zijn online zichtbaarheid, aanbod, marketing, money mindset, waarde creeren, focus en persoonlijke ontwikkeling. 

Zet je bedrijf in het Licht

Ervaringen van deelnemers

“De driedaagse training Mahatma de Avatar van Synthese, was een hele mooie ervaring voor mij. Dit heeft mijn ontwikkeling echt een boost gegeven. De activaties en clearingen waren fijn om te mogen ontvangen. De sfeer was heel prettig. Ik heb veel geleerd en alles werd goed uitgelegd. Ik ben super enthousiast over deze training! Dank je wel!”
Patricia

“Mijn magische 3 daagse training afgerond. Wow ik moet het allemaal even laten bezinken dit was fantastisch. Zoveel geleerd en zoveel mogen ontvangen. Ik ben zo dankbaar dat ik deze training mocht volgen bij Ascension Healer. Ik raad iedereen aan om hetzelfde te doen.
Lieve groet Esther”
Esther

Petra

“Het mooiste cadeau aan jezelf”

“Nog nooit heb ik zo’n luie training meegemaakt. Je neemt een matje, kussentje en dekentje mee en je ligt vooral lekker languit te ontvangen. Er wordt heel wat gecleared, opgeschoond, nieuwe energie binnen gebracht en je krijgt mooie tools die je kunt inzetten voor jezelf of voor anderen. Zoals bijvoorbeeld een zwaard van Aartsengel Michael om o.a. energetische koorden door te snijden en een staf van Merlijn. Ook krijg je handige visualisaties waarmee je jezelf kan opschonen en opladen.

Je ontvangt tijdens dit weekend heel veel waardevolle informatie die je kan helpen bij je processen.

Daarnaast kun je naderhand natuurlijk werken met energie, voor jezelf en anderen. Al miste ik zelf wel wat handvatten hoe je dat doet, bijvoorbeeld praktisch gezien waar je handen neerlegt etc. Dit daagt ook uit om dit zelf verder te onderzoeken en op je intuïtie af te gaan.  

Regina en Roeland geven duidelijk aan dat je bij vragen altijd contact met hen mag opnemen. Zij geven samen de training op een prettige manier en vullen elkaar mooi aan. Je voelt en ziet hun passie voor het werken met de energie en de oneindige mogelijkheden.

Gevoelsmatig is er heel veel gedaan en gebeurd tijdens deze 3 dagen op energie niveau, wat ontzettend waardevol!”

Thea

“Nadat ik op een spirituele beurs stuitte op iemand die begon over Axiatonale lijnen en Galaxitonale lijnen, Galactische eieren en nog veel meer realiseerde ik me ‘’dit heb ik eerder gehoord’’! Na nog wat tekens van mijn begeleiders, gidsen en het Universum later op die dag, werd het me toch wel duidelijk dat ik hier iets mee moest gaan doen. Datzelfde weekend heb ik me gelijk ingeschreven voor de Mahatma de Avatar van Synthese Basis Class.

Weer zo’n heerlijk relaxte training waarbij je de gehele dag op een matje onder een dekentje ligt. Maar toch tijdens de diverse activaties, clearingen en initiaties gebeurd er ongemerkt heel veel met je fysieke en energetische lichaam. Net als bij de Activeer je Goddelijke Blauwdruk was het erg druk in de ruimte met allerlei Aards Engelen, opgestegen meesters en vele andere wezens. Er werd hard gewerkt om alles op te schonen, oude patronen te verwijderen en energetische koorden & karmische banden te reinigen. Tevens werd hard gewerkt om je lichtlichaam en trillingsfrequenties naar een hoger niveau te brengen! Wederom zag ik van alles om me heen gebeuren en de ruimte binnen treden. Het was heerlijk om te ondergaan, ik ging steeds helderder zien en voelen! Ook werd de connectie met mijn I Am Presence, met de Mahatma energie en de diverse andere energieën steeds sterker gedurende de drie daagse training.

Ik was bekend met Shamballa Reiki, maar de Mahatma energie voelt veel krachtiger en heel puur! Echt de energie waar ik iets mee kan. Doordat mijn licht- en trillingsfrequentie weer verhoogd zijn tijdens de Mahatma de Avatar van Synthese Basis Class ben ik me als persoon nog beter en zekerder gaan voelen! Mede door deze training is het me duidelijker geworden wat mijn doel is voor dit aardse leven. Tevens wordt het me langzaamaan steeds duidelijker wat mijn eigen mogelijkheden zijn, spiritueel en energetisch! Deze training heeft me echt heel wat stappen verder gebracht in mijn transformatie proces en het verhogen van mijn lichtfrequentie!!”

Sharon Pol