Over mij

 Wie ben ik?

Mijn naam is Rohan. Dat is de naam van mijn I AM die mij gechanneld werd. Mijn  aardse naam is Roeland.

In de jaren ‘ 90 ontdekte ik dat ik bijzondere dingen kon met mijn handen, zoals pijn wegnemen en verzachten. In 2006 ben ik dat verder gaan onderzoeken en ben er later achter gekomen dat al generaties terug gaat in de familie. Ik ben rond die tijd begonnen met een cursus Reiki I. Dit voelde als een openbaring, een soort ontwaken en was het begin van een immer doorgaande ontdekkingsreis en persoonlijke groei op intuïtief-, emotioneel, spiritueel- en esoterisch gebied. Daarna ben ik doorgegaan en Reiki II en III gehaald en mag ik mij Reikimaster noemen. Inmiddels werk ik niet meer met Reiki, maar met krachtigere energie. Ik heb verschillende workshops en trainingen gevolgd op gebied van persoonlijke ontwikkeling, onder meer Core Energetica, (emotioneel lichaamswerk), EMDR, EFT, NLP en een coachings en counseling opleiding gevolgd. In 2014 ben ik gestart met opleidingen in het werken met nieuwe energievormen zoals de Divine Energie en met de Source. Ik werk met het hele spectrum van de Bonen heb mij verder ontwikkeld via Master Classes, jaartrainingen en Ascentie trainingen.
Een groot deel van deze kennis mag ik ook weer doorgeven. What a bliss!

 

In 2017 heb ik de opleiding tot gecertificeerd Ademcoach afgerond en begin 2018 de opleiding tot paranormaal healer.

De afgelopen jaren waren voor mij zeer bijzonder, waarin ik veel op esoterisch gebied heb mogen ontdekken. Dit betekende onder meer het oude vertrouwde loslaten om mij volledig te kunnen richten op het ‘terug vinden’ van mijn zuivere en ware zelf om het pad van Innerlijk Meesterschap te kunnen bewandelen.

Ik ben de afgelopen jaren vele bijzondere mensen op mijn pad tegen gekomen en heb met meerdere mensen een stuk mee mogen lopen op hun pad van Ascentie en de weg naar innerlijk Meesterschap.

 

Wat is mijn kracht?

Ik kan door invoelen, afstemmen en luisteren, vaak de vinger op de zere plek leggen en helpen tot inzicht te komen. Verandering begint met bewustwording.

Wat ik daarnaast doe is blokkades oplossen en energie weer laten stromen, met name in de onderste chakra’s en op het gebied van hartsverbindingen.

Ik vind het fijn om mensen te helpen om meer in hun kracht te staan en dichter bij hun ware Zelf te komen en vanuit kracht te leren handelen. Terug naar de kern.

Wat doe ik nog meer?

Naast spirituele en esoterische begeleiding op individueel en persoonlijk gebied, werk ik ook via mijn bedrijf ZINplicity als trainer en coach op om bewustwording bij managers en werknemers in het bedrijfsleven te vergroten en daarmee een betere balans in werk en privé leven te creëren.  Mijn roots liggen in het bedrijfsleven en het kunnen van die twee werelden is zeer waardevol.

Met mijn kennis en ervaring help ik startende ondernemers en zelfstandigen met de marketing en de commerciële aspecten van hun bedrijf of praktijk en met hun eigen mindset. Het transformerende traject “Zet je Bedrijf in het Licht” helpt jou als ondernemer of om je bedrijf én jezelf meer in het Licht te zetten en nodigt je uit om uit jouw comfortzone te komen, je meer bewust te maken van de waarde en jouw unieke kracht en commerciëler te denken en doen, te durven vragen wat je waard bent en meer klanten aantrekken die bij jou passen.

Ik maak daarnaast gebruik van mijn intuïtie en verbindend vermogen om mensen en bedrijven samen te brengen als freelance recruiter, help en coach mensen met hun gezondheid en ben portretfotograaf.