“Beter Aarden & Gronden”

7-daags programma met Clearings, Activaties & healingsessies

“Wees weer meer aanwezig in je lichaam; meer in contact met jezelf én moeder Aarde”

Krachtige Clearing, Activatie van de Aardester, Activatie van de voetchakra’s, Healing sessies, geleide meditatie en toegang tot cursussite met informatie, oefeningen en tools. In totaal 7 dagen van energetische ondersteuning om beter te Aarden, meer jouw lichaam en gevoel te raken en in jouw kracht te staan.

 

Herken je dit?  

✖️ Heb je wel eens het gevoel dat je struikelt
✖️ over ieder blaadje of steentje op de grond?
✖️ Dat je gedachten voortdurend afdwalen?
✖️ Dat je het gevoel het soms weg te zweven?
✖️ Dat je wankelt of snel omvalt?
✖️ Dat je je iebelig voelt of geïrriteerd, maar niet goed weet waar dit vandaan komt?
✖️ Heb je moeite om bij je gevoel te komen?
✖️ Vind je het lastig om jouw ruimte in te nemen?
✖️ Merk je dat je vaak niet gezien of gehoord wordt?
✖️ Heb je moeite met focus en concentratie?
✖️ Vergeet je snel dingen?
✖️ Slaap je slecht of onrustig? 

 Heb je hierboven bij één of meerdere punten iets van jouzelf herkent? 

Grote kans dat je niet goed gegrond en geaard bent.

Het is belangrijk om goed gegrond te zijn en in contact te zijn met Moeder Aarde.

Bij een goede gronding:

✔️ sta je letterlijk steviger
✔️ handel je vanuit je eigen kracht
✔️ neem je je ruimte weer in 
✔️ ben je meer in contact met jezelf
✔️ ben je meer in contact met  jouw omgeving
✔️ ben je méér aanwezig in jouw lichaam
✔️ zodat je meer bij je gevoel kunt komen

✔️ Een goede gronding helpt  om zware of ziekmakende energie en opgebouwde spanning via jouw voetchakra’s te laten afvloeien naar Moeder Aarde ter transformatie en om Aarde energie op te kunnen nemen.

Hierdoor
✔️ voel je je rustiger
✔️ voel je je zekerder
✔️ slaap je beter

✔️ Door een goede gronding ben je meer in contact met je lichaam en dat is een basis voorwaarde om in contact te kunnen komen met je gevoel en emotionele blokkades te kunnen helen.

Door niet goed geaard te zijn, ben je letterlijk uit balans en dat werkt door op verschillende gebieden, zoals gezondheid, relaties, werk, concentratie, creativiteit, doelgerichtheid, efficienty, slaap etc. etc.

“Door letterlijk weer stevig te staan, handel je meer vanuit je eigen kracht!”

In dit programma gaan we jou helpen om beter te leren gronden en aarden. Dat doe  ik met hulp van mijn teams, Aartsengelen en Opgestegen meesters, door in meerdere energetische sessies, ondermeer jouw 13-lichaamssysteem, chakra’s en energieveld grondig op te schonen en jouw Aardester en voetchakra’s te activeren.

De Aardester is een chakra dat zich ongeveer een halve meter tot een meter onder jouw voeten bevindt. Daarnaast activeren we die week jouw voetchakra’s, zodat zware en ziekmakende energie kan worden afgevoerd naar Moeder Aarde en jij beter in contact komt te staan met de Aarde energie. 

Deze diepgaande clearing en Activatie doen we de 1e dag. Daarna ontvang je 6 dagen lang een energetische healing en opschoning op afstand in de ochtenduren, die er voor zorgen dat het contact met Moeder Aarde zich hersteld, zware energie wordt afgevoerd, en jij meer in harmonie en balans raakt. Ook zal jouw frequentie worden verhoogd om meer in resonantie te zijn met Moeder Aarde. Zware energie, oude ballast uit jouw fysieke en energetische systeem worden verwijderd. Je leert bovendien een aantal technieken om jezelf meer te kunnen aarden en gronden. Daar heb je de rest van je leven plezier van!

Je zult je weer meer aanwezig voelen in jouw eigen lichaam en meer in contact met jezelf en jouw kern, zodat je meer bij je gevoel kunt komen.

Naast deze 7 dagen van energetisch ondersteuning, krijg je ook toegang tot de ledensite bij dit programma en geef ik je tips, oefeningen en inzichten over hoe je je zélf meer kunt aarden en gronden. Ook ontvang je een fijne meditatie, die jou helpt te gronden op het moment dat jij dat nodig hebt. Je hebt tot 60 dagen na het begin van het programma toegang tot de informatie, oefeningen en de meditatie.

We starten op 1 mei 2019 in de avond om 22:00 uur met een krachtige clearing en een uitgebreide Activatie van jouw Aardester en verankering daarvan, zodat je een goede basis hebt voor een grondige gronding. Deze duurt circa 50 tot 60 minuten. De 2e dag ontvang je een Activatie van je voetchakra’s en een clearing en healing.
De 5 dagen erna krijg je iedere ochtend tussen 7 en 9 uur een clearing en healing van circa 20 minuten, die jou helpt bij het contact met Moeder Aarden en meer in harmonie en balans te geraken met jou zelf en jouw omgeving. Ik maak daarbij gebruik van de Opgestegen Meesters van de Witte Broederschap, Aartsengelen, Pan en verschillende hulpteams.

Alles gebeurt in volledige overeenstemming met jouw Hogere Zelf, zodat de energie op jou persoonlijk is afgestemd en er precies dát gebeurt wat jij op dat moment nodig hebt.

 

Wat krijg je?

♥ 7 dagen energetische ondersteuning in het vergroten van jouw vermogen om zelf te Aarden en te Gronden, zodat jij letterlijk steviger staat en meer kunt handelen vanuit jouw eigen kracht.
Inclusief:
♥ diepgaande Clearing van jouw 12-lichaamssysteem, chakra’s en energieveld
krachtige Activatie van jouw Aardester en hoe deze te gebruiken om jezelf te gronden
♥ activatie van voetchakra’s zodat zware energie beter kan worden afgevoerd
♥ dagelijks een healing & clearing om je beter te gronden, meer in balans en harmonie te krijgen en oude ballast te verwijderen
♥ toegang tot de ledensite met
– geleide meditatie,
– theorie,
– oefeningen en
– praktische tips
om beter te Aarden en te gronden (beschikbaar tot 60 dagen na aanvang van het programma).

Meer in harmonie & balans

Inhoud Programma – Diepgaande Clearing en Activatie van de Aardester op de 1e dag – daarna iedere dag in de ochtend een healing om jou contact met Moeder Aarde te versterken, zware energie af te laten vloeien naar Moeder Aarde, oude ballast verwijderen, je aarding en gronding versterken en meer harmonie en balans verzorgen, je meer in je kracht te zetten, je frequentie verder verhogen – toegang tot de besloten ledensite – begeleide meditatie die je elk moment kunt beluisteren – oefeningen om meer te gronden, zowel spiritueel als fysiek – 30 dagen na einde van de training toegang tot deze informatie.

Wat krijg je wanneer?

  • Dag 1 – Clearing & Activatie van de Aardester – 22:00u  (circa 45 minuten)

  • Dag 2 – Clearing & Healing sessie & Activatie voetchakra’s – 7:00-9:00 uur ca 25-30 minuten
  • Dag 3 – Clearing & Healing sessie – 7:00-9:00 uur ca 20 minuten
  • Dag 4 – Clearing & Healing sessie – 7:00-9:00 uur ca 20 minuten
  • Dag 5 – Clearing & Healing sessie – 7:00-9:00 uur ca 20 minuten
  • Dag 6 – Clearing & Healing sessie – 7:00-9:00 uur ca 20 minuten
  • Dag 7 – Clearing & Healing sessie – 7:00-9:00 uur ca 20 minuten

De energetische opschoningen en healingen zijn op afstand en deze alleen al zijn de moeite van deelname aan dit programma waard.
In deze clearings wordt je 12-lichaamssysteem op diepgaand opgeschoond en zware energie en dat wat niet meer resoneert met jouw Hogere Zelf en jou niet langer dient, laten we afvloeien naar Moeder Aarde door jouw voetchakra’s, zodat jij die ballast niet meer hoeft te dragen.

 

Grondingsoefeningen & begeleide meditatie

Praktische informatie:

Start: woensdag 1 mei 2019
Einde: dinsdag 7 mei 2019

Prijs: € 67 / Ledenprijs: € 49,97

Ben je Ascension Power Tribe Member dan krijg je ca 25% korting op dit programma. 
Zo heb je je maandelijkse bijdrage er gelijk uit.

Aanmelden kan tot en met 1 mei 2019 om 21:00 uur
Je houdt toegang tot de oefeningen en de geleide meditatie tot 60 dagen na het aanvang van het programma.

Klik HIER om je als lid aan te melden of om meer te lezen over de voordelen van het Ascension Power Tribe Membership of het VIP Membership.

 

Je kunt je hier aanmelden met de paarse knop. Zodra je betaling is ontvangen is je aanmelding definitief.

Let op! Tijdens de sessie werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis, is het helaas ook niet mogelijk om aan deze sessies deel te nemen.
Meer informatie hierover vind je in de algemene voorwaarden.

In contact met Moeder Aarde

Ervaringen van deelnemers

“Dit helpt mij beter om te gaan met de dagelijkse dingen en heb het gevoel meer aan te kunnen dan voorheen.”

A.