EINDEJAARS CHAKRA TRANSFORMATION CYCLE

 

8-daags programma – opgeschoond het nieuwe jaar in!

‘Transformeren van oude issues en loslaten wat jou niet meer dient’

Aanmelden kan nog

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

– Chakra Transformatie Cycle –
8 dagen healing sessies op afstand in transformatie en loslaten

 

In deze periode van transitie en transformatie vinden er voortdurend planetaire en kosmische shifts plaats, verschuiving van de magnetische polen van de Aarde, kosmische downloads, verhogen van de trillingsniveau’s van de Aarde en de Kosmos en een vergroting van ons collectief bewustzijn. Daarnaast worden we juist nu uitgedaagd om oude ballast, zware energie, oude pijnen en emoties, belemmerende overtuigingen, en alles wat ons uit onze spirituele, emotionele en persoonlijke kracht kan houden en onze groei belemmert, los te laten en ons te bevrijden van belemmeringen om te kunnen leven in overvloed.

Het is niet raar als je je de in deze tijd ineens erg emotioneel voelt. Geef die emoties dan ook de ruimte. Stop ze niet weg, dan zetten ze zich vast in jouw lichaam. Deze periode is juist bedoeld om je vrij te maken van alles wat jou niet langer dient, wat niet meer resoneert.

Ons fysieke lichaam is immers een weerspiegeling van de Aarde en ons energetische lichaam is een weerspiegeling van de Kosmos. De huidige energetische shifts kunnen jouw 12- lichaamssysteem beïnvloeden en zullen jou uitdagen om oude issues, oude pijnen, emoties, belemmerende patronen, vastgezette, gekristalliseerde gedachtes die jij als zwaar of ballast ervaart, te doorvoelen, te verwerken en los te laten. 

Waarom meedoen?

➤ Voel je oude pijnen, waar je niet direct de oorzaak van herkent? 
➤ Voel je je emotioneel, zonder directe aanleiding? 
➤ Heb je iets traumatisch meegemaakt, dat je wellicht hebt verdrongen? 
➤ Overkomt jou steeds iets vervelends? 
➤ Vind je het moeilijk om patronen te doorbreken en nieuwe wegen in te slaan? 
➤ Loop je steeds tegen dezelfde issues in het leven aan? 
➤ Voel je dat je energie niet vrij stroomt? 
➤ Zit je al tijden laag in jouw energie? 
➤ Ervaar je blokkades in jouw lichaam en in jouw leven? 

Dan is dit 8-daagse programma van Transformatie voor jou bedoelt. Lees verder of meld je hieronder aan.

 

Dit programma is sterk transformeren op issues en lost blokkades op. 
Bij gebeurtenissen waarbij een sterke emotie wordt getriggerd, zoals traumatisch ervaringen, groot verdriet, woede, angst, etc, wil deze emotie gevoeld worden. Wanneer de emotie niet wordt toegelaten wordt deze als het ware weggeduwd het lichaam in. Daar zet deze emotie zich vast. We noemen dit een implantaat. Deze implantaten kunnen met de loop van de tijd steeds vaster komen te zitten en kristalliseren. Dit leidt tot blokkades in het energetisch lichaam en zal ook vaak leiden tot fysieke klachten, ziek worden, chronische vermoeidheid, laag trillingsniveau. 

Naast emoties kunnen implantaten ook bestaan uit negatieve overtuigingen (wat is het verhaal dat je jezelf verteld?), belemmerende patronen, etc. 

Met dit 8 daagse programma gaan we op de 1e dag jouw energetische en fysieke lichamen ontdoen van zware energie en oude ballast, verbindingen met mensen en plaatsen die jou energie kosten in een krachtige diepgaande clearing. Om zo ruimte te maken voor de helende en transformerende Trinity energie. Dag 2 t/m 8 zullen we met deze energie werken op één bepaald chakra en zo de vastgezette issues en blokkades transformeren. Soms is dat direct voelbaar, maar soms heeft iets tijd nodig om los te komen. Vaak komen er emoties vrij. Emoties willen enkel herkent en erkent worden. Geef deze emotie dan ook bestaansrecht (deze mag er zijn) en geef uiting aan die emotie indien nodig. Zo kun je deze in Liefde los laten. Je zult merken dat daarmee ook de lading van die gebeurtenis of emotie er af gaat. 

“The only way out is in”

Ik wil jou daarbij ondersteunen. En om jou daarbij te helpen faciliteer ik dit 8-daagse programma, waarbij ik zal werken met de Trinity energie.

De afgelopen periode in aanloop naar het Gouden Tijdperk heeft de transformerende energie een krachtige upgrade ondergaan en werken we met onder meer serafijnen en de melchizedeks en de Divine Energie (Het goddelijke). Deze energieën versterken elkaar waardoor de Chakra Transformation Cycle nog krachtiger is geworden.
Deze gecombineerde energie is sterk transformerend op issues en zal jou helpen met loslaten en meer bewustwording te krijgen op jouw issues, oude pijn, vastgezette emoties, angsten, schuldgevoelens, boosheid, etc. en jou helpen deze te verwerken en los te laten.

De komende tijd zal je worden uitgedaagd om oude issues op te ruimen, zodat jij verder kunt groeien in het pad van Ascentie.  Dit brengt jou dichter bij jouzelf en meer in jouw eigen kracht en zal jou spirituele en paranormale vermogens doen toenemen.

Ik zal tijdens dit programma iedere dag de focus leggen op één Chakra en daar  Energie binnenbrengen. Deze sterk transformerende energie wordt binnengebracht via de kruin en zal rechtstreeks naar het betreffende Chakra gaan. Ik begin bij het 1e Chakra en werk iedere dag één Chakra naar boven. Dit zal jou helpen om issues, vastgezette emoties, angsten, boosheid, schuldgevoelens, belemmerende overtuigingen en patronen, oude pijnen, die zich hebben vastgezet, los te maken, zodat jij ze kunt verwerken en in liefde kunt loslaten.

8 dagen blokkades transformeren en oude issues loslaten

Inhoud Programma

Wat krijg je?

 

Je ontvangt iedere dag in de ochtend tussen 7 en 9 uur een healing sessie op afstand, waarbij elke dag de Holy Trinity Energie wordt ingebracht in één van de Chakra’s, zodat issues die spelen rondom dat Chakra, kunnen worden getransformeerd. Je kunt inzichten krijgen op jouw issues, oude pijnen, emoties, belemmerende overtuigingen, etc. en deze kunnen opgelost en verwerkt worden, zodat je deze kunt loslaten en als vrijer mens jouw pad van groei naar Innerlijk Meesterschap en Ascensie kunt volbrengen.

  • Dag 1 – voorbereiding met krachtige Clearing XL met hulp van Opgestegen Meesters van de Witte Broederschap en Aartsengelen
  • Dag 2 – Holy Trinity Transformation sessie in het 1e Chakra (Basis of stuit chakra)
  • Dag 3 – Holy Trinity Transformation sessie in het 2e Chakra (Sacraal chakra)
  • Dag 4 – Holy Trinity Transformation sessie in het 3e Chakra (Solar Plexus chakra)
  • Dag 5 – Holy Trinity Transformation sessie in het 4e Chakra (Hartchakra ♥ )
  • Dag 6 – Holy Trinity Transformation sessie in het 5e Chakra (keelchakra)
  • Dag 7 – Holy Trinity Transformation sessie in het 6e Chakra (3e oogchakra)
  • Dag 8 – Holy Trinity Transformation sessie in het 7e Chakra (kruinchakra)

Door in deze Chakra’s de Trinity Energie, ondersteund door Melchizedek, Serafijnen en de Divine binnen te brengen, zal dit helpen met met losmaken van oude issues, emoties en pijnen en jou helpen deze te transformeren. Daarnaast werkt de Melchizedek energie helend en frequentie verhogend. Door de toevoeging van Divine en Serafijnen energie, ontstaat er ook meer innerlijke balans.

 

Emoties

Het kan zijn dat emoties worden losgemaakt. Op het moment zelf of pas later in het programma of in de weken erna. Dit is onderdeel van de verwerking. Laat deze emoties toe en geef jouw emoties de ruimte. Als je voelt dat je moet huilen, huil dan gerust, dat is ok.

De ochtend sessies

Deze sessies duren 15 tot 20 minuten en zal ik iedere ochtend faciliteren. De eerste dag start ik ‘s avonds met een diepgaande clearing  en Ascentie Activatie van de Chakra’s om zware energie en ballast te verwijderen. Deze duurt circa 50 minuten. Als ik tussentijds voel dat ik iets anders moet doen, dan kan het iets langer duren.

Het maakt evenwel niet uit of je er bewust bij kunt zijn of niet. Je hoeft er niet voor te zitten of liggen.
Dat doe ik bewust, zodat je jezelf niet hoeft te beperken door thuis te blijven; je kunt gewoon de dingen doen die je altijd doet. De energie doet sowieso zijn werk.  Maar als je kunt ontspannen, dan kun je wellicht het een en ander ervaren. Als je wel de ruimte wilt nemen om in de ochtend, middag of avond  wanneer we de sessies doen, rustig te ontspannen en te voelen, dan is dat natuurlijk helemaal prima.
Ik wil je niet beperken in bijvoorbeeld werk, studie, reizen, etc door deelname aan dit programma. Het is juist de bedoeling dat we uit onze beperking stappen en ons volledig potentieel claimen en groeien in ons Meesterschap en de soevereiniteit over ons eigen leven weer terug claimen. Dat is ons geboorterecht. 

“Hoe zou je je voelen als je oude ladingen niet meer mee hoeft te dragen?”

DECEMBER AANBIEDING

 

Door op deze manier dit programma aan te bieden met 8 live healing en clearing sessies, is deze krachtige serie healings laagdrempelig gehouden. Zou je deze Trinity Transformatie Cyclus individueel doen, en dat kan ook gewoon, dan zou dat met 7 sessies én een diepgaande Clearing en de teachings op een circa € 450,- uitkomen en dat is dan zonder toegang tot de ledensite.

Om deze energetische sessies voor iedereen toegankelijk te houden, bied ik dit bijzondere programma met maar liefst 8 krachtige sessie op afstand aan voor een veel lagere prijs. Ik dacht eerst aan 200 euro, maar 97 euro voelt eigenlijk veel beter.

TIP: Ascension Power Tribe members krijgen 25% ledenvoordeel op dit programma zodat ze voordelig kunnen investeren in hun persoonlijke en spirituele groei. Word nu lid en ontvang direct 25% voordeel. Zo heb je je membership er dik uit. Het Healing Membership is écht een hele goede deal. Lees hier>>> waarom. En direct lid worden kan hier>>>


Dit is een
intensief traject, waar je bewust voor kiest om oude rommel op te lossen. De energie van de Trininty Chakra Transformation Cycle is nu velen malen krachtiger en zal jou sneller helpen om oude issues te transformeren en los te laten.

“Hoe zou je je voelen als oude ladingen niet meer mee hoeft te dragen en de energie weer vrij kan stromen?”

Je krijgt hiervoor  voor een diepgaande clearing XL plus 7 krachtige transformatie sessies op afstand, waarbij de energie volledig op jou is afgestemd, in totaal 8 sessies


Je hoeft het niet alleen te doen. Optioneel kan ik je via een coachingstraject helpen om sámen stappen te zetten. 

♥ Dit transformerende programma duurt 8 dagen, maar de energie werkt nog lange tijd door.
♥ Je houdt 60 dagen toegang tot de theorie, informatie, oefeningen etc. op de besloten ledensite en toegang tot de fora, om vragen te stellen, ervaringen te delen en gelijkgestemde mensen te leren kennen. 

Kijk in de AGENDA voor de exacte data. 

Dit programma start op 23 december 2020. Alle energetische sessies worden op afstand gegeven.

 

Aanmelden

Aanmelden

Wil je meedoen aan dit transfomerende 7 daagse programma inclusief krachtige opschoning van jouw energieveld, dan kun je je aanmelden met de buttons hieronder.

Investering 8-daags programma: € 97,- / Ascension Power Tribe Members € 72.75 (25% ledenkorting) ♥

MEEDOEN MET LEDENVOORDEEL?
VOLG DAN DEZE 2 STAPPEN:

Meld je eerst aan als lid via deze pagina >>>

Krijg direct toegang tot de ledenvoordeel op de besloten ledensite en meld je via de ledensite aan

Let op! Nadat je de betaling hebt voldaan wordt je automatisch doorverwezen naar een registratiepagina, om je aanmelding te voltooien. Sluit de pagina/website dus niet af na je betaling.

Let op! Tijdens de sessies werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis (bijvoorbeeld psychoses), is het helaas ook niet mogelijk om aan dit programma deel te nemen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden.

Ervaringen deelnemers

Ik heb de healings als zeer prettig ervaren en het was een genot om te ontvangen. Het ondersteunt mij echt in mijn ontwikkeling als coach.”

Sander de Z.