8-8 Lions Gate Chakra Transformation Cycle

8-daags programma

Aanmelden kan nog

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

De opzet van deze Chakra Transformation Cycle wordt gemoderniseerd en de tekst nog aangepast. In grote lijnen klopt het nog, maar we beginnen op 1 augustus en op 8 augustus een extra sessie via een webinar. 

– Lions Gate 8-8 Chakra Transformatie Cycle –

8 dagen, 9 energetische sessies op afstand in transformatie van blokkades en issues loslaten

 

In deze periode van transitie en transformatie vinden er voortdurend planetaire en kosmische shifts plaats, verschuiving van de magnetische polen van de Aarde, kosmische downloads, verhogen van de trillingsniveau’s van de Aarde en de Kosmos en een vergroting van ons collectief bewustzijn. Daarnaast worden we juist nu uitgedaagd om oude ballast, zware energie, oude pijnen en emoties, belemmerende overtuigingen, en alles wat ons uit onze spirituele, emotionele en persoonlijke kracht kan houden en onze groei belemmert, los te laten en ons te bevrijden van belemmeringen om te kunnen leven in overvloed.

Het is niet raar als je je de in deze tijd ineens erg emotioneel voelt. Geef die emoties dan ook de ruimte. Stop ze niet weg, dan zetten ze zich vast in jouw lichaam. Deze periode is juist bedoeld om je vrij te maken van alles wat jou niet langer dient, wat niet meer resoneert.
Daarnaast is de afgelopen enerverende periode er ook op energetische en emotioneel vlak veel op ons afgekomen en zijn bij veel mensen gevoelens van onrust en angst getriggerd.

Ons fysieke lichaam is een weerspiegeling van de Aarde en ons energetische lichaam is een weerspiegeling van de Kosmos. De huidige energetische shifts kunnen jouw 12- lichaamssysteem beïnvloeden en zullen jou uitdagen om oude issues, oude pijnen, emoties, belemmerende patronen, vastgezette, gekristalliseerde gedachtes die jij als zwaar of ballast ervaart, te doorvoelen, te verwerken en los te laten.

Voor wie?

➤ Ervaar je veel onrust in je lichaam of hoofd?
➤ Voel je oude pijnen, waar je niet direct de oorzaak van herkent?
➤ Voel je je emotioneel, zonder directe aanleiding?
➤ Heb je iets traumatisch meegemaakt, dat je wellicht hebt verdrongen?
➤ Overkomt jou steeds iets vervelends?
➤ Vind je het moeilijk om patronen te doorbreken en nieuwe wegen in te slaan?
➤ Loop je steeds tegen dezelfde issues in het leven aan?
➤ Voel je dat je energie niet vrij stroomt?
➤ Zit je al tijden laag in jouw energie?
➤ Ervaar je blokkades in jouw lichaam en in jouw leven?

Dan is dit 8-daagse programma van Transformatie voor jou bedoelt. Lees verder of het resoneert of meld je hieronder aan.

 

Dit programma is sterk transformerend op issues en helpt met oplossen van blokkades op.

Bij gebeurtenissen waarbij een sterke emotie wordt getriggerd, zoals traumatisch ervaringen, groot verdriet, woede, angst, etc, wil deze emotie gevoeld worden. Wanneer de emotie niet wordt toegelaten, wordt deze als het ware weggeduwd het lichaam in. Daar zet deze emotie zich vast. We noemen dit een implantaat. Deze implantaten kunnen met de loop van de tijd steeds vaster komen te zitten en kristalliseren. Dit leidt tot blokkades in het energetisch lichaam en zal ook vaak leiden tot fysieke klachten, ziek worden, chronische vermoeidheid, laag trillingsniveau.

Naast emoties kunnen implantaten ook bestaan uit negatieve overtuigingen. Denk bijvoorbeeld aan: 
– Wat is het verhaal dat je jezelf verteld?
– Hoeveel oordeel heb je naar jezelf toe?
– Hoe gevoelig ben je over wat anderen van je vinden?
– Leef je je eigen leven of volgens de verwachtingen van anderen?
– Wat zijn jouw belemmerende patronen? 

Met dit 8-daagse programma gaan we op de 1e dag jouw energetische en fysieke lichamen ontdoen van zware energie en oude ballast, verbindingen met mensen en plaatsen die jou energie kosten in een krachtige diepgaande clearing. Om zo ruimte te maken voor de helende en transformerende energie. Dag 2 t/m 8 zullen we met deze energie werken op één bepaald chakra en zo de vastgezette issues en blokkades transformeren. Soms is dat direct voelbaar, maar soms heeft iets tijd nodig om los te komen. Vaak komen er emoties vrij. Emoties willen enkel herkent en erkent worden.
Geef deze emotie dan ook bestaansrecht (deze mag er zijn). laat deze toe en geef uiting aan die emotie indien nodig. Zo kun je deze in Liefde los laten. Je zult merken dat daarmee ook de lading van die gebeurtenis of emotie af gaat.

“The only way out is in”

Om jou daarbij te helpen faciliteer ik dit 8-daags programma, waarbij ik zal werken met de Trinity energie. Deze bestaat uit Melchizedek Energie (Mannelijk, beschermend, transformerend), de energie van Serafijnen (het zuivere, orde scheppende, vrouwelijke) en de Divine Energie (Het Goddelijke).

Deze drie energieën versterken elkaar waardoor de Transformation Cycle extra krachtig is. Deze gecombineerde energie is sterk transformerend op issues en zal jou helpen met loslaten en meer bewustwording te krijgen op jouw issues, oude pijn, vastgezette emoties, angsten, schuldgevoelens, boosheid, etc. en jou helpen deze te verwerken en los te laten.

De komende tijd in de transitie naar het Gouden Tijdperk zal jij steeds vaker worden uitgedaagd om oude issues op te ruimen, zodat jij verder kunt groeien in het pad van Ascentie en ontwaken.  Dit brengt jou dichter bij jouzelf en meer in jouw eigen kracht en zal jou spirituele en paranormale vermogens doen toenemen.

Hoe gaan we te werk?

We beginnen met een extra uitgebreide krachtige Clearing, een energetische opschoning op afstand op de 1e dag, in de avond. Zo zal zware energie, oude ballast en verbindingen die energie uit jouw systeem onttrekken, worden verwijderd om zo letterlijk ruimte te maken voor de helende energie.

De dagen erna tijdens dit programma ontvang je iedere ochtend een healing op afstand en leggen we daarbij iedere dag de focus op één Chakra en waar transformerende energie binnen wordt gebracht.
Deze sterk transformerende energie wordt binnengebracht via de kruin en zal rechtstreeks naar het betreffende Chakra gaan. We beginnen bij het 1e Chakra (stuitchakra) en werken iedere dag één Chakra naar boven ter voorbereiding voor de Ascentie Activatie op dag 8. Dit zal jou helpen om issues, vastgezetten emoties, angsten, boosheid, schuldgevoelens, belemmerende overtuigingen en patronen, oude pijnen, die zich hebben vastgezet, los te maken of er inzicht en meer bewustzijn op te brengen, zodat jij ze kunt verwerken en in liefde kunt loslaten.

8 dagen blokkades transformeren en oude issues loslaten

Inhoud Programma

WAT KRIJG JE? 

Je ontvangt iedere dag in de ochtend om 7:00 uur een healing sessie op afstand, waarbij elke dag de Transformerende energie wordt binnen gebracht in één van de Chakra’s, zodat issues die spelen rondom dat Chakra, kunnen worden getransformeerd en er bewustzijn op kan worden gebracht. Met bewustzijn start het proces van heling. Je kunt inzichten krijgen op jouw issues, oude pijnen, emoties, belemmerende overtuigingen, etc. en deze kunnen opgelost en verwerkt worden, zodat je deze kunt loslaten en als vrijer mens jouw pad van groei naar Innerlijk Meesterschap en Ascensie kunt volbrengen.

 

 PROGRAMMA 

  • Dag 1 – 21:30 uur voorbereiding met krachtige Clearing met hulp van Opgestegen Meesters van de Witte Broederschap en Aartsengelen
  • Dag 2 – 7:00 uur Trinity Transformation sessie in het 1e Chakra (Basis of stuit chakra)
  • Dag 3 – 7:00 uur Trinity Transformation sessie in het 2e Chakra (Sacraal chakra)
  • Dag 4 – 7:00 uur Trinity Transformation sessie in het 3e Chakra (Solar Plexus chakra)
  • Dag 5 – 7:00 uur Trinity Transformation sessie in het 4e Chakra (Hartchakra ♥ )
  • Dag 6 – 7:00 uur Trinity Transformation sessie in het 5e Chakra (keelchakra)
  • Dag 7 – 7:00 uurTrinity Transformation sessie in het 6e Chakra (3e oogchakra)
  • Dag 8 – 7:00 uur Trinity Transformation sessie in het 7e Chakra (kruinchakra)
    en om 20:00 uur de Lions Gate Ascensie Activatie via een live webinar.

Door in deze Chakra’s de Trinity Energie, binnen te brengen, zal dit helpen met met losmaken van oude issues, emoties en pijnen en jou helpen deze te transformeren. Daarnaast werkt de energie helend en frequentie verhogend. Door de toevoeging van Divine en Serafijnen energie, ontstaat er ook meer innerlijke balans.

 

EMOTIES

Het kan zijn dat emoties worden losgemaakt. Op het moment zelf of pas later in het programma of in de weken erna. Dit is onderdeel van de verwerking. Laat deze emoties toe en geef jouw emoties de ruimte. Als je voelt dat je moet huilen, huil dan gerust, dat is helemaal ok.

 

 OCHTENDSESSIES

Deze sessies starten om 7:00 uur en duren 15 tot 20 minuten en zal ik iedere ochtend faciliteren. De energie werkt de dag door.  Als ik tussentijds voel dat ik iets anders moet doen, dan kan het iets langer duren.

 Het maakt evenwel niet uit of je er bewust bij kunt zijn of niet. Je hoeft er niet voor te zitten of liggen (maar het mag wel).
Dat doe ik bewust, zodat je jezelf niet hoeft te beperken door thuis te blijven; je kunt gewoon de dingen doen die je altijd doet. De energie doet sowieso zijn werk.  Maar als je kunt ontspannen, dan kun je wellicht het een en ander ervaren. Als je wel de ruimte wilt nemen om in de ochtend, middag of avond  wanneer we de sessies doen, rustig te ontspannen en te voelen, dan is dat natuurlijk helemaal prima.
Ik wil je niet beperken in bijvoorbeeld werk, studie, reizen, etc door deelname aan dit programma. Het is juist de bedoeling dat we uit onze beperking stappen en ons volledig potentieel claimen en groeien in ons Meesterschap en de soevereiniteit over ons eigen leven weer terug claimen. Dat is ons geboorterecht. 

“Hoe zou je je voelen als je oude ladingen niet meer mee hoeft te dragen?”

INVESTERING (IN JEZELF)

Dit jaar bied ik dit programma aan tegen een superlage bijdrage. Ter vergelijk: een losse individuele Trinity sessie op afstand kost circa 40 euro. Zou je deze Transformatie Cyclus individueel doen, dan zou dat met 7 sessies én een diepgaande Clearing op een investering van meer dan € 350,- uitkomen, zonder toegang tot de ledensite.

Om deze energetische sessies voor iedereen toegankelijk te houden, bied ik dit bijzondere programma met 9 krachtige sessie op afstand aan voor een veel lagere prijs. Ik dacht eerst aan 200 euro, maar 97 euro voelt eigenlijk veel beter en dat is de normale bijdrage.

Maar vanwege de bijzondere tijd en ik het iedereen gun om zich vrij te maken van issues en blokkades.
Ik bied dit jaar dit programma aan niet voor 97 euro maar voor slechts 47 euro! 

Dat is een no-brainer voor wat je daarvoor mag ontvangen: 9 krachtige energetische sessies, waaronder een Clearing XL die extra uitgebreid is, 7 ochtenden healing sessies en een Ascentie Activatie via een live webinar én 60 dagen toegang tot de cursussite met informatie, tips, tools en oefeningen die jou ondersteunen in jouw proces naar Innerlijk Meesterschap.  Kortom SUPERVEEL WAARDE voor een lage bijdrage. Er zijn dan ook maar 100 plaatsen beschikbaar voor deze aanbiedingsbijdrage.

Ascension Power Tribe leden krijgen bovendien nog eens 25% EXTRA korting op dit programma kennen een bijdrage van slechts € 35.75
Als je nu lid wordt, krijg ook jij direct 25% korting op dit programma. Dat kan direct hier>>>

LET OP: Dit is een intensief traject, waar je bewust voor kiest om oude rommel op te lossen. Het is niet te vergelijken met gewone clearings. Deze energie is velen malen krachtiger en zal jou sneller helpen om oude issues en blokkades te transformeren en los te laten.

OEFENING

Ga even rustig zitten. Haal een paar keer diep adem. Bij iedere inademing adem je prana energie in en bij iedere uitademing laat je alles los wat niet meer met jou resoneert. Stel je zelf dan de vraag: “Hoe zou ik mij voelen als ik oude ladingen niet meer mee hoeft te dragen, maar mijn energie weer vrij kan stromen?”

Sluit dan je ogen. En VOEL… 

Diep van binnen weet je wat goed voor jou is om te doen. Resoneert dit programma met jou? Meld je dan via een van de knoppen. 

Je krijgt hiervoor voor een diepgaande clearing, plus 7 krachtige transformatie sessies op afstand, en een Ascentie Activatie via live webinar waarbij de energie volledig op jou is afgestemd, in totaal 9 sessies.

En je hoeft dit niet alleen te doen. Optioneel zijn nog individuele coachingssessies te ontvangen, om dieper in te gaan op de issues.

♥ Dit vernieuwde programma duurt 8 dagen, maar de energie werkt nog lange tijd door.
♥ Je houdt 60 dagen toegang tot de theorie, informatie, oefeningen etc. op de besloten cursussite. 

Aanmelden

AANMELDEN

Wil je meedoen aan dit transfomerende 8 daagse programma inclusief krachtige opschoning van jouw energieveld, dan kun je je aanmelden met de buttons hieronder.

NB Na je aanmelding wordt je doorgeleid naar een registratie pagina waar je je naam en email adres kunt invullen en zo toegang krijgen tot de informatie. Klik dus niet gelijk weg na afronding van de betaling.  

LEDENVOORDEEL

*) Wil je deelnemen met 25 % korting? Kies dan de rechter button en word Ascension Power Tribe Member. Dit jaar nog vanaf 14.95 euro per maand of 24,95 euro bij een VIP membership. Wil je échte commitment aan jezelf om je leven te veranderen, kies dan voor een jaarabonnement en ontvang 2 maanden gratis!
Lees meer over het lidmaatschap HIER>>>
TIP: word éérst lid en krijg direct toegang tot de kortingspagina voor leden. Meld je dan pas aan met de kortingscode!

Tip bij het aanmelden: Voorafgaand aan deze sessie op afstand ontvang je een e-mail met verdere informatie. Controleer daarom goed of je bij je aanmelding het juiste e-mailadres invult!

Aanmelden kan nog

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ervaringen deelnemers

Ik heb de healings als zeer prettig ervaren en het was een genot om te ontvangen. Het ondersteunt mij echt in mijn ontwikkeling als coach.”

Sander