My Frequency is Love

In 7 dagen naar meer Liefde & Zelf-Liefde

7-daags Programma ♥ My frequency is Love ♥

Clearing, Activatie, Healing in 7- daags programma voor het creëren van meer Liefde in je leven, door meer Zelf-Liefde en Eigen Waarde.

 

Tijdens deze 7 dagen gaan we werken met het thema Liefde. Met name Zelf-Liefde, maar ook het kunnen ontvangen en geven van de Liefde. Zelf-Liefde is echter de basis voor leven met meer Liefde, het kunnen verbinden met anderen vanuit eigen kracht en het kunnen aantrekken van overvloed in de meest brede zin. 
Om Liefde onvoorwaardelijk te kunnen laten stromen en te kunnen geven en ontvangen zonder voorwaarden, is het het nodig om ook  onvoorwaardelijk van jezelf te houden.

Zo kun je Liefde geven en ontvangen vanuit je eigen kracht. Zonder afhankelijkheid te creëren binnen relaties. Dat geldt zowel voor Liefdes-relaties als voor vriendschappen en familie banden.

Dit programma gaat jou helpen om meer inzicht en bewustwording te brengen op je eigen patroon en denken als het gaat om Liefde en Zelf-Liefde.

Je ontvangt in dit 7-daags programma iedere dag een healing sessie en praktische informatie, oefeningen en tools. Dat kunnen vragen en opdrachten zijn, om je inzichten te geven, jou méér in contact te brengen met jezelf en meer van jezelf te houden.
Tijdens en na het programma ga je zelf aan de slag met de theorie, oefeningen, tips en tools.

 

“7 dagen energetische ondersteuning én inzichten om je Zelf-Liefde te vergroten.”

START 22 OKTOBER 2019

We starten op 22 oktober 2019 in de avond om 22:00 uur met een eerst met een diepgaande clearing en healing op blokkades op het ontvangen en geven van Liefde & Zelf-Liefde. Daarna zal ik samen met de Opgestegen Meester Quan Yin die staat voor Liefde en Compassie een etherisch kristal, geheel afgestemd op jouw persoonlijke situatie en energie, inbrengen in jouw Hogere Hart Chakra en deze activeren. Dit kristal zal worden opgeladen met de energie van Quan Yin, van Liefde en Compassie en gedurende 30 dagen zijn energie afgeven aan jou. Het kristal lost daarna vanzelf op. Daarna volgt een uitgebreide healingsessie met de energie van onvoorwaardelijke Liefde via de Opgestegen Meester Senanda.

De Clearing en de Activatie en Healing op de 1e avond duren te samen circa 50 tot 60 minuten.
De Clearing en de Kristal Activatie zullen ook als losse sessies worden aangeboden, maar voor een paar euro per dag meer kun je het hele programma volgen.

Op dag 2 t/m 7 geef ik in de avond om 22:00 dagelijks een healing met onder meer de energie van Quan Yin en die van onvoorwaardelijke Liefde vanuit het Christus-bewustzijn en verschillende Opgestegen Meesters en Aartsengelen die de intentie van Liefde en Zelf-Liefde versterken en jouw frequentie verder omhoog brengen. Deze healingsessies duren 20 minuten. Het is fijn als je op dat moment even in de ontspanning kunt gaan. Dan kun je de energie ook het beste waarnemen. Wees niet ongerust als je niet gelijk iets waarneemt. De energie doet sowieso zijn werk.

 

Programma voor meer Liefde en Zelf Liefde 

– 7 dagen energetische ondersteuning in 8 krachtige sessies – 

♥ 7 dagen energetische ondersteuning in het vergroten van jouw vermogen tot Zelf-Liefde om vanuit jouw kracht Liefde te kunnen geven en ontvangen.
♥ Inclusief diepgaande Clearing en een krachtige Activatie met Quan Yin,
♥ Inclusief toegang tot de ledensite met theorie, oefeningen en praktische tips om inzicht te krijgen in jouw patronen en je te helpen méér van jezelf en van anderen te houden en liefde weer te kunnen laten stromen ♥

Investering: € 67,00 / Ledenvoordeel 25%  

Ben je of wordt je nu direct betaald lid van de Ascension Community dan krijg je 25% korting op dit programma en betaal je slechts 50.25 euro. 
Lees meer over alle voordelen die het Ascension Power Tribe Membership jou kunnen bieden HIER>> 
Meld je éérst aan als lid en schrijf je dan pas in voor dit programma. Je krijgt direct toegang tot de besloten ledensite waar je je kunt aanmelden met ledenvoordeel. 

 

Je kunt er ook voor kiezen om enkel de Activatie met etherisch kristal op de 1e dag mee te doen.  KLIK HIER om je aan te melden voor enkel de Activatie. 

Wat krijg je?

 

Clearing

Je ontvangt de eerste dag een diepgaande opschoning van je energieveld, waarbij we zware energie, oude ballast, maar ook verbindingen met personen uit heden of verleden die energie uit jouw 12-lichaamssysteem onttrekken zullen verwijderen of verkleinen en blokkades op het geven en ontvangen van Liefde en Zelf-Liefde.

Etherische Harts kristal Activatie

Daarna ontvang je een healing waarbij we de energie weer in beweging brengen en een activatie van een bijzonder Etherisch Kristal, dat wordt gevuld met de energie van Liefde & Compassie van Quan Yin. Dit Etherische Kristal wordt in het Hogere Hart Chakra geplaatst en geeft gedurende 30 dagen zijn energie af en verhoogt jouw trillingsniveau om in de energie van onvoorwaardelijke (Zelf)Liefde te blijven. Na 30 dagen lost dit kristal vanzelf op.

Healing

Tijdens en na de Activatie ontvang je een Healing met Mahatma energie en de energie van het Christusbewustzijn met de frequentie van Onvoorwaardelijke Liefde. Deze energie heeft de frequentie van onvoorwaardelijke liefde en zal jouw trillingsniveau verder omhoog brengen en blokkades helpen oplossen.

Avond Healing

Iedere avond tussen 22:00 en 22:30 uur ontvang je een energetische sessie op afstand, waar met hulp van Opgestegen Meesters van de Witte Broederschap, Aartsengelen en verschillende hulpteams zal worden samengewerkt om jouw frequentie omhoog te brengen en jouw gevoel voor onvoorwaardelijke Liefde te versterken en je tot nieuwe inzichten te brengen over belemmerende patronen en negatieve overtuigingen die jou weerhouden van jezelf te houden, en Liefde te kunnen geven en ontvangen van anderen en jezelf.

Toegang tot de besloten online trainingssite

Je hebt vanaf het moment dat je je aanmeld toegang tot de besloten ledensite behorend bij dit programma. Daar ontvang je dagelijks praktische tips en tools om jou te helpen om inzicht te krijgen in patronen die je belemmeren in Zelf-Liefde en om juist méér van jezelf te houden en te kunnen groeien in jouw persoonlijke kracht en naar Innerlijk Meesterschap.

Toegang tot besloten Fora

Je krijgt dagelijks náást de energetische ondersteuning toegang tot besloten fora / groepen op de Ascension Power Community om ervaringen uit te wisselen met deelnemers die door de zelfde processen heen gaan als jij en om nieuwe mensen te leren kennen. 

Deze sessies op afstand geef ik in de avond tussen 22:00 en 22:30 en duren 20 tot 25 minuten. Als ik voel dat ik iets anders moet doen, dan kan het iets langer duren. Het maakt evenwel niet uit of je er bewust bij kunt zijn of niet. Je hoeft er niet voor te zitten of liggen. Dat doe ik bewust, zodat je jezelf niet hoeft te beperken door thuis te blijven; je kunt gewoon de dingen doen die je altijd doet. De energie doet sowieso zijn werk.  Maar als je kunt ontspannen, dan kun je wellicht het een en ander ervaren. Ik wil echter niemand beperken door deelname aan dit programma. Het is juist de bedoeling dat we collectief uit onze beperking stappen en ons volledig potentieel claimen en groeien in ons Meesterschap en de soevereiniteit over ons eigen leven weer terug claimen. Dat is ons geboorterecht.

Programma

Dagelijks zal er aan een ander thema worden gewerkt. Ik start iedere sessie met de energie van een Opgestegen Meester en/of Aartsengelen die resoneren met dit thema. Ik sluit de sessie af met een healing die jouw trillingsniveau om hoogbrengt en met de energie van onvoorwaardelijke Liefde.

 

  • Dag 1 – Clearing, Activatie van het Etherisch Kristal in het Hogere Hart Chakra, krachtige Healing en informatie / tips
  • Dag 2 – Krachtige Healing op afstand  en informatie / tips
  • Dag 3 – Krachtige Healing op afstand  en informatie / tips
  • Dag 4 – Krachtige Healing op afstand  en informatie / tips
  • Dag 5 – Krachtige Healing op afstand  en informatie / tips
  • Dag 6 – Krachtige Healing op afstand  en informatie / tips
  • Dag 7 – Krachtige Healing op afstand  en informatie / tips
  • Dag 8 t/m 365 – oefeningen doen, huiswerk maken, in de praktijk brengen.

JOUW INVESTERING

Dit programma is relatief laag geprijsd. Zou je deze 8 sessies individueel afnemen, dan betaal je al gauw een dergelijke energetische ondersteuning zo’n € 360,- enkel voor de Clearing, Activatie en de healing sessies. Door het collectief te doen, kan het voordeliger en heeft het een waarde van circa 280 euro.

Bovendien ontvang je het equivalent van meerdere coachingsessies in de vorm van online training, krijg je verschillende oefeningen om je meer inzicht te geven in waar je nu staat, je eigen patronen en je bewustwording te vergroten en je krijgt tools aangereikt om in kleine of grote stappen dingen te veranderen in jouw leven en voor jezelf te durven kiezen. Dit programma helpt jou om meer bewustzijn te brengen op het geven en ontvangen van Liefde, Zelf-Liefde en zelfwaardering, waardoor je bewuste keuzes kunt maken om méér in je eigen kracht te gaan staan en liefde te kunnen geven en ontvangen vanuit Overvloed. 

 

De theorie blijft tot 30 60 dagen na het einde van het online programma beschikbaar, zodat je ruim de tijd hebt om alle theorie en oefeningen te af te maken en de documenten te downloaden voor eigen gebruik. 

Je ontvangt in dit programma 7 dagen energetische ondersteuning (8 sessies) plus toegang tot de online training, toegang tot het besloten forum, oefeningen en tools ter waarde van enkele honderden euro’s voor een investering van slechts 67 euro!
Ben je of word je nu gelijk Ascension Power Member, dan krijg je maar liefst 25% korting op het volledige programma!

AANMELDEN

Aanmelden

Je kunt je voor  dit programma aanmelden  via de linkjes of de buttons op deze pagina.

Aanmelden kan op de dag van de Activatie tot 20:00 uur. De 1e sessie start om 22:00 uur

♥ Aanmelden voor het complete 7-daagse programma – [AANMELDEN]

♥ Je kunt je ook aanmelden voor enkel de losse Zelf-Liefde Clearing én de Activatie met etherisch kristal (€ 25,=) – [AANMELDEN].

Ben je betaald lid van de Ascension Community dan krijg je 25% korting op dit programma. Meld je onderaan deze pagina aan mét ledenvoordeel of [AANMELDEN ALS LID].

Praktische informatie

Na je aanmelding ontvang je een email met jouw inlog gegevens voor toegang tot de Ascension Healer Ledensite, als je deze al niet hebt.
Voorafgaand aan het programma ontvang je een email met verdere informatie.
Deze ontvang je de dag ervoor! Controleer daarom goed of je bij je aanmelding het juiste e-mailadres invult!

Heb je een uur voor de start geen email ontvangen? Check dan je spamfolder.
Tip: voeg het het emailadres van Ascension Healer toe aan je adressenboek of je whitelist, zodat mail niet in je spambox terecht komt.