Stop met goede voornemens. Start met creëren!

7/8-daags Programma “Stop met goede voornemens, start met creëren!”

 

met optionele Master Class “Activeer je Goddelijke Blauwdruk & Vergroot je Manifestatie kracht” ♥

Met nieuwjaar maken we bijna allemaal wel goede voornemens. We voelen ons daar goed bij en het nieuw jaar is traditioneel een nieuw startpunt om dingen écht anders te doen en je leven in te richten zoals jij dat wilt.
Waarschijnlijk heb je vorig jaar hetzelfde gedaan. Hoe veel van jouw goede voornemens heb je daadwerkelijk omgezet in realisatie? Wat heb je bereikt?

Het is met goede voornemens helaas vaak zo dat door allerlei omstandigheden deze in de vergetelheid raken en niet worden gerealiseerd. Of dat je er met goede moed aan begint, maar na een paar weken toch terugvalt in oude patronen.
Bedenk eens:

 • Welke voornemens heb je dit jaar gemaakt?
 • Zijn dat dezelfde voornemens als vorig jaar?
 • Waarom zijn die vorig jaar niet gelukt?
 • Hoe ga je jouw voornemens omzetten in realisatie? Wat is je plan? 
 • Tegen welke uitdagingen loop je aan in het realiseren van je goede voornemens?
 • Hoe specifiek zijn jouw voornemens?
 • Welke stappen ga jij zetten om tot resultaat te komen?
 • Hoe hou je focus op je doelen? 
 • Wat heeft trillingsniveau met manifesteren te maken? 

Het is daarom dat ik je uitdaag om te stoppen met goede voornemens. En vandaag de keuze te maken om te gaan doen! Om een paar dingen van je lijst écht te gaan realiseren.
Om jou te helpen in dit proces, neem ik je mee in de energie van creatie en in 8 energetische sessies ga ik je daarbij ondersteunen samen met de Opgestegen Meesters van de Witte Broederschap en de Aartsengelen.

7- of 8-daagse ondersteuning

Dit programma is bedoeld om jou te ondersteunen in wat jij écht wilt neerzetten en veranderen in 2019. Vaak nemen we ons iets voor in het nieuwe jaar om iets anders te doen. Een voornemen is echter veel te vrijblijvend en heeft het woord “falen” al in zich. Er gaan pas echt dingen veranderen als het geen voornemen is, maar als je je écht committeert. Je het écht heel graag wilt. Er voor kiest. En het gaat DOEN.

Tijdens het programma van 7 dagen ontvang je een krachtige Clearing en dagelijks een Healing met hulp van verschillende Opgestegen Meesters en Aartsengelen om jou te ondersteunen met:

➤ manifestatie kracht

➤ creërend vermogen

➤ creativiteit

➤ focus

➤ doorzettingsvermogen

➤ wilskracht

➤ zelfliefde en eigenwaarde

➤ armoedebewustzijn

➤ verhogen van jouw frequentie

➤aantrekken van positiviteit

➤meer synchroniciteit

➤ overvloed in alle positieve aspecten van jouw leven.

 

Door deelname aan dit programma, zul jij de komende periode ondersteund worden in het vanuit eigen kracht creëren van dat wat jij wilt realiseren in 2019, zal je trillingsniveau verder omhoog worden gebracht en eventuele blokkades op het ontvangen van bijvoorbeeld geld en totale overvloed worden verwijderd.

Met dit programma ga ik je helpen meer inzicht en bewustwording te brengen op je eigen patronen en mindset als het gaat om creatie en overvloed.  Dat doe ik in een 7-daags programma met iedere dag een healing sessie en toegang tot de besloten ledensite van dit programma met theorie, tools, tips en oefeningen. Dat kunnen vragen en opdrachten zijn, om jou méér in contact te brengen met jezelf en je patronen, meer inzichten te geven en handvatten om wél te slagen. Tijdens en na het programma ga je zelf aan de slag met de theorie, oefeningen, tips en tools. Van deze kennis heb je je leven lang plezier.

“7 dagen energetische ondersteuning én inzichten in je eigen patronen en manieren om je creërend vermogen te vergroten.”

We starten op 20 januari 2019 in de avond met een eerst met een diepgaande clearing. tijdens de Maan Eclipse! Daarna zal ik samen met de Opgestegen Meester en Aartsengelen een Healing faciliteren. In de nacht van 20 op 21 januari is er een volle maan, een supermaan en een maansverduistering, wat betekent dat er een krachtige energetische shift zal plaatsvinden. Het is mede om die reden dat we in plaats van de 11e januari de 20e januari beginnen. Dit sluit ook mooi aan bij de 1-daagse trainingsdag op 27 januari. 

 

Op dag 2 t/m 7 geef ik iedere ochtend tussen 7:00 en 9:00 uur dagelijks een healing met onder meer de energie van verschillende Opgestegen Meesters en Aartsengelen die jou elk op een andere kwaliteit zullen versterken en jouw frequentie verder omhoog brengen. Op de besloten cursussite leer je meer over de kwaliteiten van deze Opgestegen Meesters en Aartsengelen, zodat je deze ook zelf kunt inzetten ter ondersteuning.

Deze healingsessies duren circa 20 minuten. Je hoeft daar niet perse voor te liggen of voor te gaan zitten. De energie is zo afgestemd dat je je dagelijkse bezigheden niet hoeft te onderbreken. Wees dan ook niet ongerust als je niet iets van de energie waarneemt. De energie doet sowieso zijn werk en werkt ook nog na.

Wat krijg je?

 

Clearing

Je ontvangt de eerste dag in de avond een diepgaande opschoning van je energieveld, waarbij we zware energie, oude ballast, maar ook verbindingen met personen uit heden of verleden die nergie uit jouw 12-lichaamssysteem onttrekken zullen verwijderen of verkleinen. Daarna ontvang je gelijk de 1e healing.

Healing

Iedere ochtend in de dagen erna, ontvang je een energetische sessie op afstand, waar met hulp van Opgestegen Meesters van de Witte Broederschap, Aartsengelen en verschillende hulpteams zal worden samengewerkt om jouw frequentie omhoog te brengen en jouw manifestatiekracht, creativiteit en doorzettingsvermogen te  versterken en je tot nieuwe inzichten te brengen over belemmerende patronen en negatieve overtuigingen die jou weerhouden totale overvloed te verwerven.

Toegang tot de besloten online trainingssite

Je hebt vanaf het moment dat je je aanmeld toegang tot de besloten ledensite behorend bij dit programma. Daar ontvang je dagelijks praktische tips en tools om jou te helpen om inzicht te krijgen in patronen die je belemmeren in je creatie proces en het verwerven van totale overvloed, wat ons allen geboorterecht is en ondersteuning in het vergroten van jouw persoonlijke kracht op jouw pad naar Innerlijk Meesterschap.

Toegang tot besloten groep

Je krijgt dagelijks náást de energetische ondersteuning toegang tot besloten groepen op de Ascension Power Tribe ledensite om ervaringen uit te wisselen met deelnemers die door de zelfde processen heen gaan als jij en om nieuwe mensen te leren kennen. 

Programma

Dagelijks zal er aan een ander thema worden gewerkt. Ik start iedere sessie met de energie van een Opgestegen Meester en/of Aartsengelen die resoneren met dit thema om jou te ondersteunen in jou proces van manifestatie en creatie.  Ik sluit iedere sessie af met een healing die jouw trillingsniveau om hoogbrengt, zodat je meer positiviteit zult aantrekken en meer synchroniciteit zult ervaren. Daardoor voelt het alsof je meer in een flow bent. 

 

 • Dag 1 – Clearing, krachtige Healing op afstand en informatie / tips (avondsessie) 
 • Dag 2 – Krachtige Healing op afstand  en informatie / tips
 • Dag 3 – Krachtige Healing op afstand  en informatie / tips
 • Dag 4 – Krachtige Healing op afstand  en informatie / tips
 • Dag 5 – Krachtige Healing op afstand  en informatie / tips
 • Dag 6 – Krachtige Healing op afstand  en informatie / tips
 • Dag 7 – Krachtige Healing op afstand  en informatie / tips
 • Dag 8 – (optioneel) 1-daagse Ascensie Master Class “Activeer je Goddelijke Blauwdruk en vergroot je manifestatiekracht”.
 • Dag 9 t/m 365 – oefeningen doen, huiswerk maken, in de praktijk brengen en creëren.

 

 

Manifesteren van Overvloed

Jouw investering

Dit programma is relatief laag geprijsd. Zou je deze 8 sessies, het online programma en de Ascensie Master Class individueel afnemen, dan betaal je al gauw voor een dergelijke energetische ondersteuning zo’n € 300 euro. Door het collectief te doen, kan het voordeliger. Bovendien ontvang je het equivalent van meerdere coachingsessies en de master class ter waarde € 797,- in de online training, krijg je verschillende oefeningen om je meer inzicht te geven in waar je nu staat, je eigen patronen en je bewustwording te vergroten en je krijgt tools aangereikt om in kleine of grote stappen dingen te veranderen in jouw leven en voor jezelf te durven kiezen. Bij elkaar bijna 1100 euro aan waarde, al is de werkelijke waarde die het voor jouw toekomst heeft, als je kunt realiseren of veranderen wat je wilt, niet in geld uit te drukken.

De theorie blijft tot 60 dagen na het einde van het online programma beschikbaar, zodat je ruim de tijd hebt om alle theorie en oefeningen te af te maken en de documenten te downloaden voor eigen gebruik. 

Je ontvangt in dit programma 7 dagen energetische ondersteuning (8 sessies) plus toegang tot de online training, toegang tot het besloten forum, oefeningen en tools ter waarde van enkele honderden euro’s voor een investering van slechts 67 euro!

Ledenvoordeel
Ben je of word je nu gelijk Ascension Power Member, dan krijg je maar liefst 25% korting op het volledige programma en betaal je slechts € 50,25 (lees HIER meer informatie over het lidmaatschap)

Wil je ook de Ascentie Master Class op 27 januari bijwonen, dan krijg je extra korting en betaal je voor deelname aan het programma én de master class slechts € 159 euro!
Als lid ben je nog voordeliger uit en kost de combinatie van programma en masterclass slechts € 142,25 (ledenprijs).

 

Aanmelden

Je kunt je voor  dit programma aanmelden  via de buttons op deze pagina.

Aanmelden kan tot en met 20 januari 21:00 uur. De 1e sessie start om 22:00 uur

Ben je betaald lid van de Ascension Community dan krijg je 25% korting op dit programma. Meld je onderaan deze pagina aan mét ledenvoordeel of [AANMELDEN ALS LID].

Praktische informatie

Na je aanmelding ontvang je een email met jouw inlog gegevens voor toegang tot de Ascension Healer Ledensite, als je deze al niet hebt. Voorafgaand aan het programma ontvang je een email met verdere informatie.
Deze ontvang je de dag ervoor! Controleer daarom goed of je bij je aanmelding het juiste e-mailadres invult!

Heb je een uur voor de start geen email ontvangen? Check dan je spamfolder.
Tip: zet het emailadres met als afzender info@ascensionhealer.nl op je whitelist of greenlist, zodat het niet in je spambox terecht komt.