Raise your Frequency
Pijnappelklier Activatie

 programma

Tijdens dit programma zullen we in 10 dagen tijd jouw frequentie verhogen en jouw Pijnappelklier, de Hypothalamus en de Hypofyse opschonen en activeren door middel van het inbrengen van een geconcentreerde hoeveelheid Mahatma Energie op afstand. Daarnaast verwijderen we de sluiers voor het derde oog, zodat je paranormale vermogens en intuïtie verder vergroot zullen worden. 

Dit programma is bedoeld om jouw frequentie verder omhoog te brengen en jouw pijnappelklier in verschillende sessies te activeren met energie om de activatie en jouw spirituele groei een extra boost te geven. We starten de eerste avond met een opschoning en een eerste Activatie. Daarna ontvang je gedurende 10 dagen 3 extra sessies om de activatie van jouw Pijnappelklier verder te ondersteunen en je frequentie te verhogen.

Door deze activaties zal jouw frequentie toenemen, jouw derde oog beter gaan werken en kunnen je paranormale vermogens en visualisatiekracht sneller toenemen. Dit zal jouw helpen in jouw spirituele, esoterische en persoonlijke groei.

Wat krijg je?

 

Je ontvangt de eerste dag een diepgaande opschoning van het 13-lichaamssysteem en je energieveld, waarbij we zware energie, oude ballast en blokkades zullen verwijderen. Daarna ontvang je een krachtige Activatie van de Pijnappelklier, de Hypothalamus en de Hypofyse met Mahatma Energie. Tevens wordt jouw derde oog opgeschoond. Deze sessie duurt ongeveer 60 minuten.

 

 

De dagen daarna ontvang je om de 3 dagen ontvang je in de ochtend tussen 7:00 en 9:00 uur een energetische sessie op afstand, waar met hulp van Opgestegen Meesters van de Witte Broederschap, Aartsengelen en verschillende hulpteams zal worden samengewerkt om jouw frequentie omhoog te brengen en  met Mahatma energie jouw Pijnappelklier, de Hypothalamus en de Hypofyse verder in frequentie om hoog te brengen en te activeren.

Je krijgt naast deze energetische ondersteuning toegang tot relevante informatie en tips via de ledensite, de Ascension Community.

In dit programma staan de activaties en healing centraal, maar ik zal ook wat achtergrond, theorie en tips delen over jouw Pijnappelklier en hoe deze te onderhouden en je frequentie hoog te houden.

Deelname aan dit programma zal jou meer in jou kracht zetten en een boost geven aan jou sprituele, emotionele en persoonlijke groei, zal je helpen je paranormale vermogens sneller te ontwikkelen en door je hogere frequentie zul je ook meer synchroniciteit ervaren, zodat je meer positiviteit en overvloed kunt aantrekken. 
Dit alles draagt bij om meer in jouw Persoonlijke kracht te staan in jouw Ascentie pad naar Innerlijk Meesterschap.

 

Programma

  • Dag 1 – 21:30 u Clearing, Activatie van de Pijnappelklier, de Hypothalamus en de Hypofyse, verwijderen sluiers van het 3e oog en informatie / tips
  • Dag 4 – ochtend Clearing & Healing ter ondersteuning van de Pijnappelklier en 3e oog en het verder omhoog brengen van jouw frequentie
  • Dag 7 – ochtend Clearing & Healing ter ondersteuning van de Pijnappelklier en 3e oog en het verder omhoog brengen van jouw frequentie
  • Dag 10 – ochtend Clearing & Healing ter ondersteuning van de Pijnappelklier en 3e oog en het verder omhoog brengen van jouw frequentie
  • De dagen erna – oefenen en in de praktijk brengen.

 

Deze sessies op afstand geef ik in de ochtend en duren circa 15 tot 20 minuten. Als ik voel dat ik iets anders moet doen, dan kan het iets langer duren. Het maakt evenwel niet uit of je er bewust bij kunt zijn of niet. Je hoeft er niet voor te zitten of liggen. Dat doe ik bewust, zodat je jezelf niet hoeft te beperken door thuis te blijven; je kunt gewoon de dingen doen die je altijd doet. De energie doet sowieso zijn werk.
Maar als je kunt ontspannen, dan kun je wellicht het een en ander ervaren. Ik wil echter niemand beperken door deelname aan dit programma. Het is juist de bedoeling dat we collectief uit onze beperking stappen en ons volledig potentieel claimen en groeien in ons Meesterschap en de soevereiniteit over ons eigen leven weer terug claimen. Dat is ons geboorterecht.

Jouw investering

 

Je investering voor deelname aan dit progamma is:

Ben je of wordt je Ascension Power Tribe Member, dan krijg je maar liefst 25% korting op het volledige programma! Je krijgt deze korting ook als je direct lid wordt.

(Ben je nog geen lid? Klik dan HIER en profiteer direct van 25% korting én toegang tot de ledensite)

Deze lage prijs maakt het mogelijk voor iedereen om dit programma te volgen, want ik gun het iedereen om meer zijn of haar kracht te staan en te groeien op persoonlijk en spiritueel vlak en meer positiviteit aan te trekken door een hogere frequentie.

 

Aanmelden

Je kunt je voor  dit programma aanmelden via de ledensite van Ascension Healer via de linkjes hieronder.

Aanmelden kan tot en met … datum volgt … 21:00 uur

♥ Aanmelden voor het 7-daagse programma – 

 

 

 

Praktische informatie

Na je aanmelding ontvang je een email met jouw inlog gegevens voor toegang tot de Ascension Healer Ledensite.
Voorafgaand aan het programma ontvang je een email met verdere informatie.
Deze ontvang je de avond zelf voor de start.Controleer daarom goed of je bij je aanmelding het juiste e-mailadres invult!

Heb je rond 19:15u  geen email ontvangen? Check dan je spamfolder.
Tip: zet email ascensionhealer.nl op je whitelist of greenlist, zodat het niet in je spambox terecht komt.

Deel dit aanbod met jouw vrienden ♥

Je kunt mij én anderen helpen door dit bericht te delen met mensen die jou dierbaar zijn en ze te wijzen op dit bijzondere en toegankelijk gemaakte transformerende programma, zodat ook zij hier van gebruik kunnen maken tegen deze speciale prijs.

Het is mooi om ieders leven een stukje beter te kunnen maken. Delen kan met de buttons onderaan deze pagina.

Sharing = Caring ♥