Activeer jouw Goddelijke Blauwdruk

1-daagse Ascensie Master Class 

Tijdens deze  bijzonder training wordt je persoonlijke Goddelijke blauwdruk geactiveerd, je frequentie verhoogd en jouw Manifestatie Kracht vergroot.

 

Wat is jouw Goddelijke blauwdruk?

 

Onze aarde heeft een netwerk van energetische lijnen, ook wel Axiatonale lijnen genoemd.
In het universum bevinden zich ook energetische lijnen, deze noemen wij de Galaxitonale lijnen.
Deze lijnen tezamen vormen een raster. Wij bevinden ons hier tussen in.

Ook al bevindt het raster zich buiten onszelf, wij zijn er wel permanent mee verbonden. Het raster kun je zien als de bewaarplaats van onze blauwdruk en voorziet ons van onze menselijke ervaringen en verbindt ons met elkaar.

Ieder mens heeft een persoonlijke blauwdruk. Je blauwdruk laat zien wie je in essentie bent. Helaas zijn de meeste mensen door allerlei omstandigheden hun blauwdruk vergeten of zijn er verstoringen ontstaan. Doordat wij je leren te verbinden met het Raster en te leren werken met Rasterenergie, ben je in staat om de Goddelijke Blauwdruk te herstellen.

 

Wat kan je tijdens de training verwachten?

 

We leven in een bijzondere tijd van transformatie en ontwaking. Voor een ieder die wel wat ondersteuning bij dit proces kan gebruiken is deze training bijzonder waardevol.

Doordat je verschillende activaties ontvangt tijdens de training, ontstaat er harmonie en resonantie met de Aarde, het Universum en je fysieke lichaam.
Deze resonantie is noodzakelijk om jouw persoonlijke zielsopdracht (jouw blauwdruk) te herkennen voor deze ronde van de schepping, zodat je dichter bij je ware zelf komt te staan.
Dit zorgt ervoor dat er meer synchroniciteit zal komen in je leven en dit zal jouw manifestatiekracht versterken. Het is daarom belangrijk dat je je altijd richt op het positieve en dat je leert om hier 100% op te vertrouwen. We zullen hier tijdens de training ook aandacht aan besteden.

Daarnaast leer je tijdens de training werken met de Rasterenergie. Deze energie kun je niet sturen, het gaat daar naar toe waar het nodig is. Je kunt de energie voor je eigen ontwikkeling gebruikten, maar je kunt er ook zeer krachtige healingen mee geven. De energie activeert de Goddelijke blauwdruk bij zowel de ontvanger als de gever van de energie. Dit alles zal meer inzicht en bewustwording brengen!

Met behulp van de Rasterenergie wordt jouw persoonlijke blauwdruk hersteld. Alles wat niet in jouw blauwdruk thuis hoort zal (in overeenstemming met jouw Hogere Zelf) verwijdert worden. Je wordt als het ware ‘herbedraad’.

Tevens leer je hoe kunt verbinden met het Raster en Raster energie kunt inzetten om je manifestatiekracht te vergroten en meer synchroniciteit en overvloed te creëren in jouw leven.

Deze training zorgt voor een enorme boost in je spirituele en persoonlijke groei. Dit is iets wat iedereen nodig heeft in deze tijd. We zijn namelijk aanbeland in een zeer intense tijd, een proces van transformatie en ontwaking, de periode van The Golden Age. De energie van de Aarde en het Universum en de mensheid wordt op een hogere frequentie gebracht. Alles om ons heen is zich aan het transformeren, maar dit gaat niet zonder slag of stoot.
Veel mensen ervaren momenteel intense vermoeidheid, overgevoeligheid, prikkelbaarheid, lichamelijke en geestelijke stress. Dit heeft allemaal te maken met de grote transformatie van de Aarde en de Kosmos. Wij mensen zitten hier precies tussen in en worden daardoor geraakt. De ondersteuning die deze training biedt, kun je dan ook heel goed gebruiken om je voor te bereiden op de nu gaande en de nog komende energetische shifts en frequentieveranderingen.
 

Inhoud training

 • Clearing (opschoning van je 352 chakras, energieveld en 12 lichaamssysteem en verwijderen van zware energie, entiteiten, energetische koorden, twinlames, twinsouls, etc)
 • Activering Antahkarana (regenboogbrug activering tot het volledige spectrum van de Bron)
 • Krachtige Karma Clearing
 • Activering van de Axitonale & Galaxitonale lijnen
 • Activering Salomon zegels
 • Groepshealing
 • Verhogen van jouw frequentie
 • Manifesteren in het Raster
 • Oefenen met de Raster Energie
 • Raster Healing leren geven
 • Blokkades op ontvangen
 • De kracht van woorden en gedachtes

De clearings alleen al zijn de moeite van het bezoeken van deze training waard. In deze clearings wordt je 12-lichaamssysteem, chakra’s en karmische banden op meerder manieren opgeschoond en ontdaan van alles wat niet meer resoneert (in volledige overeenstemming met je Hogere Zelf).

Praktische informatie

 • De exacte datum van de volgende Ascensie Master Class vind je in de AGENDA.
 • De kosten voor deze 1-daagse training zijn € 149,00 incl 21% BTW, lunch, koffie, thee en koekjes
  Het is eventueel mogelijk in 2 termijnen te betalen (administratiekosten per termijn)
 • Aanmelden kan via de paarse knop op deze pagina.
 • Let op! Het is helaas niet mogelijk om deel te nemen aan deze training indien je een ernstige psychische stoornis hebt, epilepsie of een pacemaker. Neem daarin je eigen verantwoordelijkheid.
 • Meer informatie hierover vind je in de algemene voorwaarden.

Ervaringen van deelnemers

“Transformerend”