ACTIVEER JE GODDELIJKE BLAUWDRUK

& VERGROOT JE MANIFESTATIE KRACHT

– 2-daagse ASCENTIE MASTER CLASS –

Tijdens deze bijzondere 2-daagse training wordt je persoonlijke Goddelijke blauwdruk geactiveerd, je frequentie verhoogd en jouw Manifestatie Kracht vergroot en komt je méér in contact met je zielsmissie.

Je ontvangt een bovendien na activatie een bijzondere Healing Tool die je direct kunt inzetten voor jezelf en anderen en cliënten in je praktijk.

 

Wat is jouw Goddelijke blauwdruk?

 

Onze aarde heeft een netwerk van energetische lijnen, ook wel Axiatonale lijnen genoemd.
In het universum bevinden zich ook energetische lijnen, deze noemen wij de Galaxitonale lijnen.
Deze lijnen tezamen vormen een raster (grit). Wij bevinden ons hier tussen in.

Ook al bevindt het raster zich buiten onszelf, wij zijn er wel permanent mee verbonden. Het raster kun je zien als de bewaarplaats van onze blauwdruk en voorziet ons van onze menselijke ervaringen en verbindt ons met elkaar.

Ieder mens heeft een persoonlijke blauwdruk. Je blauwdruk laat zien wie je in essentie bent. Helaas zijn de meeste mensen na hun geboorte door allerlei omstandigheden hun blauwdruk vergeten of zijn er verstoringen ontstaan. In deze Master Class ontdek je hoe je je veilig kunt verbinden met het Raster en te ontdek je de geheimen van het zelf leren werken met Rasterenergie. Hierdoor ben je in staat om jouw Goddelijke Blauwdruk te herstellen.

 

Wat kan je tijdens de training verwachten?

 

We leven in een bijzondere tijd van transformatie en ontwaking. Voor een ieder die wel wat ondersteuning bij dit proces kan gebruiken is deze training bijzonder waardevol.

Doordat je verschillende bijzondere activaties ontvangt tijdens de training, ontstaat er harmonie en resonantie met de Aarde, het Universum en je fysieke lichaam. Deze resonantie is noodzakelijk om jouw persoonlijke zielsopdracht (jouw Goddelijke Blauwdruk) te kunnen herkennen voor deze ronde van de schepping, zodat je dichter bij je ware zelf komt te staan.
Dit zorgt ervoor dat er meer synchroniciteit zal komen in je leven en dit zal jouw manifestatiekracht versterken, zodat jij je zielsmissie kunt leven en totale overvloed kunt verwerven. Het is daarom belangrijk dat je je altijd richt op het positieve en dat je leert om hier 100% op te vertrouwen. Tijdens de training zal hier ook aandacht aan besteed worden.

Daarnaast leer je tijdens de training werken met de Rasterenergie. Deze energie kun je niet sturen, het gaat daar naar toe waar het nodig is. Je kunt de energie voor je eigen ontwikkeling gebruikten, maar je kunt er ook zeer krachtige healingen mee geven. De energie werkt direct op de de Goddelijke blauwdruk bij zowel de ontvanger als de gever van de energie en herstelt deze. Dit alles zal meer inzicht en bewustwording brengen!

Met behulp van de Rasterenergie wordt jouw Goddelijke Blauwdruk hersteld. Alles wat niet in jouw Blauwdruk thuis hoort, zoals vervuiling, zware energie, fouten, gecorrumpeerde informatie, zal in volledige overeenstemming met jouw Hogere Zelf, je I AM Presence, worden verwijderd en de Blauwdruk wordt weer hersteld. Je wordt als het ware ‘herbedraad’, zodat je weer dichter bij je ware Zelf komt.

Tijdens deze Master Class ontdek je ook de esoterische geheimen over hoe jij het Raster en Raster Energie kunt inzetten om je manifestatiekracht te vergroten en meer synchroniciteit en overvloed te creëren in jouw leven op álle vlakken.

Daarnaast word je uitgedaagd om jouw persoonlijke blokkades en overtuigingen op het ontvangen van geld en overvloed te ontdekken en wat jouw tegenhoudt om zowel privé als zakelijk overvloed te laten stromen.

Deze training zorgt direct voor een enorme boost in je spirituele en persoonlijke groei. Dit is iets wat iedereen nodig heeft in deze tijd. We leven nu in een zeer intense tijd, waarin we worden uitgedaagd om ons te ontdoen van oude ballast, blokkades, programmeringen en ons geboorterecht weer terug te claimen. Dit is letterlijk een proces van transformatie en ontwaking, de periode van the Golden Age. De energie van de Aarde en het Universum en de mensheid wordt op een hogere frequentie gebracht. Alles om ons heen is zich aan het transformeren, maar dit transformatieproces gaat niet zonder moeite.

Veel mensen ervaren momenteel intense vermoeidheid, overgevoeligheid, prikkelbaarheid, onrust, lusteloosheid, zwaarmoedigheid, lichamelijke en geestelijke stress. Dit heeft allemaal te maken met de grote transformatie van de Aarde en de Kosmos en de energetische verschuivingen.
Wij mensen zitten hier precies tussen in en iedereen op onze planeet Aarde wordt daardoor geraakt. Er is geen ontkomen aan.

De ondersteuning die deze Ascensie Master Class biedt, kun je dan ook heel goed gebruiken om je voor te bereiden op de nu gaande en de nog komende energetische shifts en frequentieveranderingen, zodat jij fysieke en energetische lichamen daar beter mee om kunnen gaan en je makkelijker mee kunt in de hogere frequenties.

Daarnaast is inzicht krijgen in dat wat jou tegenhoudt in het manifesteren en kunnen ontvangen van Overvloed én de esoterische geheimen ontdekken hoe krachtiger te manifesteren zeer waardevol voor de rest van jouw leven.

Activeer je Goddelijke Blauwdruk

INHOUD TRAINING

Inhoud training

 • Clearing (opschoning van je 352 chakras, energieveld en 12 lichaamssysteem en verwijderen van zware energie, entiteiten, energetische koorden, twinlames, twinsouls, etc)
 • Activering Antahkarana (regenboogbrug activering tot het volledige spectrum van de Bron)
 • Krachtige Karma Clearing
 • Activering van de Axitonale & Galaxitonale lijnen
 • Activering Salomon zegels
 • Groepshealing
 • Verhogen van jouw frequentie
 • Manifesteren in het Raster
 • Oefenen met de Raster Energie
 • Raster Healing leren geven
 • Blokkades op ontvangen
 • Diepgaande Chakra Healing
 • De kracht van woorden en gedachtes
 • Geleide Ascentie Meditatie voor inzicht in jouw blokkades
 • Geleide Ascentie Meditatie voor vergroten van jouw manifestatiekracht

De energetische clearings alleen al zijn de moeite van het bezoeken van deze Ascensie Master Class waard. Jouw 12-lichaamssysteem, chakra’s en karmische banden worden op meerder vlakken opgeschoond en ontdaan van alles wat jou niet langer dient of resoneert (in volledige overeenstemming met je Hogere Zelf).

PRAKTISCHE INFORMATIE

Praktische informatie

 • DATA: 30 en 31 oktober 2021 van 10:00 tot 16:00 uur
  De exacte datum van de volgende Ascensie Master Class vind je in de AGENDA >>>.
 • LOCATIE: Rijswijk (ZH) – adres & route
  NB indien vanwege corona maatregelen een live bijeenkomst niet mag, vind de 2-daagse Master Class online plaats (via Zoom).
 •  INVESTERING: 349 euro incl 21% BTW
  Het is mogelijk in 2 termijnen te betalen (inclusief administratie- en bankkosten)
  Je investering is mogelijk fiscaal aftrekbaar als zakelijke kosten of studiekosten. Je ontvangt een BTW factuur voor je administratie.
 • AANMELDEN: via de paarse knop op deze pagina.

 

UITSLUITING
Let op! Het is helaas niet mogelijk om deel te nemen aan deze training indien je een ernstige psychische stoornis (zoals een psychose) hebt, epilepsie of een pacemaker. Neem daarin je eigen verantwoordelijkheid.

Meer informatie hierover vind je in de algemene voorwaarden. Neem ook kennis van de annuleringsvoorwaarden.

ERVARINGEN DEELNEMERS

“Voor mij was deze Master Class tijd nemen voor mezelf om contact te maken met mijn eigen BLAUWDRUK. De begeleiding in clearing en activaties brengen bij mij veel in beweging. Mijn lichaam reageert enorm sterk om terug vanuit puur zijn te stromen. Ik heb vertrouwen in mijn toekomst…”   

Yves Boone

B-One

“Het was voor mij een leerzaam weekend. Ben blij dat ik er aan mee gedaan heb!”

Christa

“Ik heb bij Rohan een masterclass van activatie van je goddelijke blauwdruk gevolgd waarin een combinatie plaatsvond van ook wat betreft het manifesteren.
Dit was een geweldig cadeau die ik mijzelf gegeven heb. Het was een hele leuke en gezellige groep waarin ik mocht deelnemen.

Heel erg leerzaam en erg bijzonder ook omdat je op deze dag leerde werken oa met rasterenergie. Rohan gaf tijdens deze masterclass vele activaties en healings wat nog steeds bij mij persoonlijk in positieve zin doorwerkt. Het is zeker een aanrader voor een ieder, want je leert erg veel erbij en het doet je energiesysteem weer een positieve boost tevens persoonlijke groei door ontwikkeling versnellen. Erg enthousiast hierover en nogmaals een echte aanrader!!

Lieve groet Ilse”

Ilse Houterman

“De Activeer je Goddelijke Blauwdruk training heeft voor een positieve wending in mijn leven gezorgd.
Mijn eigen trillingsfrequentie is verhoogd, waardoor ik beter in mijn vel ben komen te zitten. Met als gevolg dat ik meer en meer voor mezelf ben gaan kiezen en gaan staan!”

Sharon Pol

“Ik kan wel vertellen dat het volgens mij heel wat opgeruimd en geopend heeft tot nu toe.

Ik voel me vrijer, opgeruimder en het lukt me zelfs om voorgenomen dingen te doen.
Leg de lat ook lager.
Heb een beter dagritme etc.
Dankbare liefdevolle groet
Simone”
Simone

“Dank. Ik heb het een zeer mooie dag gevonden!
Nu lekker oefenen met Raster healing aan mezelf en Manifestatie.”

Paul F.