ACTIVEER JE GODDELIJKE BLAUWDRUK

& VERGROOT JE MANIFESTATIE KRACHT

– 2-daagse ASCENTIE MASTER CLASS –

YES! 

Voor het eerst sinds 2 jaar geef ik deze 2-daagse training weer “in real LIVE” in mijn trainingsruimte in Rijswijk. Heel fijn om na verplicht online traningen te moeten geven vanwege restricties, deze training weer in een ruimte te mogen geven en elkaar weer te mogen ont-moeten.  

Deze 2-daagse zal worden gegeven op zaterdag 16 en zondag 17 juli 2022. Zet deze dagen vast in je agenda! 

De trainingsdagen starten om 10 uur en duurt tot ongeveer 16:30 uur.  

Kom je van ver, dan is er in de omgeving ruimte om te overnachten via airbnb of booking.com.  

De inhoud van de training en wat welk transformerend effect het op jou heeft, is niet eenduidig onder woorden te brengen. Wat er gebeurd en wordt getransformeerd is voor iedereen weer ander. 

Hieronder probeer ik een beeld te schetsen van wat je kunt verwachten deze dagen. Echter iedere training is weer anders, omdat ik werk met de energie van dat moment en iedere deelnemer weer anders is.  Daarnaast gebeurt er 

De groep houden we relatief klein, zodat er aandacht is voor een ieder en ook ruimte om te oefenen.  

Ben jij er bij? 

Ascension Power

Ontdek je zielsmissie

Misschien herken je dit wel. Je leeft je leven, hebt werk dat je misschien al een tijdje doet, maar je mist iets. Je wilt eigenlijk wel iets anders, maar je weet niet wat.

Geeft wat je doet jou voldoending en krijg je er energie van of kost het juist energie?
Als je dit herkent is er een grote kans dat je niet jouw zielsmissie leeft. Datgene waar je eigenlijk voor op Aarde bent. Wat met jou resoneert. 

Neem even tijd voor jezelf om onderstaande vragen binnen te laten komen en te voelen wat het met jou doet. 

– Ben je toe aan échte verandering? 
– Vraag je je regelmatig af wat écht bij jou past? 
– Geeft wat je nu doet jou echte voldoening? 
– Vraag je je af wat jouw missie is op deze Aarde en dit leven? 

Is het antwoord op een of meer van deze vragen JA, dan komt deze transformerende Ascentie Master Class niet voor niets op jouw pad. 

Naast nieuwe inzichten en bewustwording die leiden tot een persoonlijke transformatie, ontvang je nog meer waardevols: 

– Wil je een nieuwe healing techniek ontdekken om jezelf en anderen te kunnen helen? 
– Wil je een serie unieke en krachtige opschoningen ontvangen? 
– Ben je benieuwd naar meer inzicht in wat jou nu tegenhoudt om te manifesteren wat je wilt en totale overvloed te verwerven? 
– En hoe je je mindset kunt veranderen? 
– en je manifestatiekracht kunt vergroten? 

Neem dan nu actie en reserveer jouw plek. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.  

Resoneet dit nu al met je?
Klik hier om je direct aan te melden 

*) Heb je deze Ascentie Master Class eerder gedaan online of offline, en wil je deze herhalen? Stuur me dan even een berichtje voor een speciaal aanbod. Er zijn een beperkt aantal Alumni plaatsen beschikbaar.

Tijdens deze bijzondere 2-daagse training wordt je persoonlijke Goddelijke blauwdruk geactiveerd, je frequentie verhoogd, ontdek je alles over Grit Work en Raster Healing en leer je daar zelf Healingen mee geven , ontdek je je hoe je je Manifestatie Kracht vergroot en wat jou blokkeert om te manifesteren en totale overvloed te ontvangen en kom je méér in contact met je zielsmissie.

Je ontvangt bovendien een aantal bijzondere clearingen én Activaties, die de Raster Energie en jouw Goddelijke Blauwdruk activeert, waarna je zelf met deze energie kunt werken, op een veilige manier.
Je ontvangt een prachtige healin tool, zodat je zelf Raster Healingen kunt geven,  die je direct kunt inzetten voor jezelf, familie of cliënten in je praktijk. Hier heb je je leven lang plezier van en verdient zichzelf terug. 

 

Wat is jouw Goddelijke blauwdruk?

Onze aarde heeft een netwerk van energetische lijnen, ook wel Axiatonale lijnen genoemd.

In het universum bevinden zich ook energetische lijnen, deze noemen wij de Galaxitonale lijnen.
Deze lijnen tezamen vormen een raster (grit). Wij bevinden ons hier tussen in.

 

Ook al bevindt het raster zich buiten onszelf, wij zijn er wel permanent mee verbonden. Het raster kun je zien als de bewaarplaats van onze blauwdruk en voorziet ons van onze menselijke ervaringen en verbindt ons met elkaar.

Ieder mens heeft een persoonlijke blauwdruk. Je blauwdruk laat zien wie je in essentie bent. Helaas zijn de meeste mensen na hun geboorte door allerlei omstandigheden hun blauwdruk vergeten of zijn er verstoringen ontstaan.

In deze Master Class ontdek je hoe je je veilig kunt verbinden met het Raster en te ontdek je de geheimen van het zelf leren werken met Rasterenergie. Hierdoor ben je in staat om jouw Goddelijke Blauwdruk te herstellen. Bij jezelf, maar ook bij cliënten, familie, vrienden.  

Na deze 2 daagse Ascentie Master Class heb je een waardevolle en bijzondere tool tot je beschikking en weet je hoe je deze veilig kunt inzetten. 

Wat kun je tijdens de training verwachten?

 We leven in een bijzondere tijd van transformatie en ontwaking.
Voor een ieder die extra ondersteuning bij dit proces kan gebruiken is deze training bijzonder waardevol. Maar er is meer…

 

Doordat je verschillende bijzondere activaties, energetische opschoningen en healingen ontvangt tijdens de training, ontstaat er harmonie en resonantie met de Aarde, het Universum en je fysieke lichaam. Deze resonantie is noodzakelijk om jouw persoonlijke zielsopdracht (jouw Goddelijke Blauwdruk) te kunnen herkennen voor deze ronde van de schepping, zodat je dichter bij je ware zelf komt te staan.
Dit zorgt ervoor dat er meer synchroniciteit zal komen in je leven en dit zal jouw manifestatiekracht versterken, zodat jij je zielsmissie kunt leven en totale overvloed kunt verwerven. Het is daarom belangrijk dat je je altijd richt op het positieve en dat je leert om hier 100% op te vertrouwen. Tijdens de training zal hier ook aandacht aan besteed worden.

 

Daarnaast leer je tijdens de training zélf werken met de Rasterenergie. Deze energie hoef en kun je niet sturen, het gaat daar naar toe waar het nodig is. Je kunt de energie voor je eigen ontwikkeling gebruikten, maar je kunt er ook zeer krachtige healingen mee geven. De energie werkt direct op de de Goddelijke blauwdruk bij zowel de ontvanger als de gever van de energie en herstelt deze. Dit alles zal meer inzicht en bewustwording brengen. En met bewustwording start het proces van heling en transformatie. 

Met behulp van de Rasterenergie wordt jouw Goddelijke Blauwdruk hersteld. Alles wat niet in jouw Blauwdruk thuis hoort, zoals vervuiling, zware energie, fouten, gecorrumpeerde informatie, zal in volledige overeenstemming met jouw Hogere Zelf, je I AM Presence, worden verwijderd en de Blauwdruk wordt weer hersteld.
Je wordt als het ware ‘herbedraad’, zodat je weer dichter bij je ware Zelf komt.

Tijdens deze Master Class ontdek je ook de esoterische geheimen over hoe jij het Raster en Raster Energie kunt inzetten, niet enkel voor healing, maar ook om je manifestatiekracht te vergroten en meer synchroniciteit en overvloed te creëren in jouw leven op álle vlakken.

Daarnaast word je uitgedaagd om jouw persoonlijke blokkades en overtuigingen op het ontvangen van geld, liefde, overvloed te ontdekken en wat jouw tegenhoudt om zowel privé als zakelijk overvloed te laten stromen.

Deze training zorgt direct voor een enorme boost in je spirituele en persoonlijke groei.

Dit is iets wat iedereen nodig heeft in deze tijd. We leven nu in een zeer intense tijd, waarin we worden uitgedaagd om ons te ontdoen van oude ballast, blokkades, programmeringen en ons geboorterecht weer terug te claimen. Dit is letterlijk een proces van transformatie en ontwaking, de periode van de Golden Age. De energie van de Aarde en het Universum en de mensheid wordt op een hogere frequentie gebracht. Alles om ons heen is zich aan het transformeren, maar dit transformatieproces gaat niet zonder moeite en er zijn tegenkrachten. 

Veel mensen ervaren momenteel intense vermoeidheid, overgevoeligheid, prikkelbaarheid, onrust, lusteloosheid, zwaarmoedigheid, lichamelijke en geestelijke stress. Dit heeft allemaal te maken met de grote transformatie van de Aarde en de Kosmos en de energetische verschuivingen.

Wij mensen zitten hier precies tussen in en iedereen op onze planeet Aarde wordt daardoor geraakt. Er is geen ontkomen aan.

De ervaring en esoterische die deze Ascensie Master Class biedt, kun je dan ook heel goed gebruiken om je voor te bereiden op de nu gaande en de nog komende energetische shifts en frequentieveranderingen, zodat jij en jouw fysieke en energetische lichamen daar beter mee om kunnen gaan en je makkelijker kunt afstemmen op bewustzijnsvelden met hogere frequenties.

Daarnaast is inzicht krijgen in dat wat jou tegenhoudt in het manifesteren en kunnen ontvangen van Overvloed én de esoterische geheimen ontdekken hoe krachtiger te manifesteren zeer waardevol voor de rest van jouw leven.

Activeer je Goddelijke Blauwdruk

RASTER HEALING

Wil je eerst zelf een Raster Healing ervaren?

Via deze link krijg je direct toegang tot de replay van het laatste Blauwdruk Raster Healing Webinar, zodat je deze energie kunt ervaren.

INHOUD TRAINING

Inhoud training

 • Energetische Clearing (opschoning van alle 352 etherische chakra’s, energieveld en 12 lichaamssysteem en verwijderen van zware energie, entiteiten, implantaten, energetische koorden, twinflames, twinsouls, etc)
 • Activering Antahkarana (regenboogbrug activering tot het volledige spectrum van de Bron) 
 • Krachtige Karma Clearing
 • Activering van de Axitonale & Galaxitonale lijnen
 • Activering Salomon zegels
 • Raster Healing
 • Verhogen van jouw frequentie
 • Manifesteren in het Raster
 • Oefenen met de Raster Energie
 • Raster Healing leren geven
 • Blokkades op ontvangen ontdekken
 • Diepgaande Chakra Healing
 • De kracht van woorden en gedachtes
 • Geleide Ascentie sessie voor inzicht in jouw blokkades
 • Geleide Ascentie sessie voor vergroten van jouw manifestatiekracht
 • Teachings en Q&A 

 

De energetische clearings alleen al zijn de moeite van het bezoeken van deze Ascensie Master Class waard. Jouw 12-lichaamssysteem, chakra’s en karmische banden worden op meerder vlakken opgeschoond en ontdaan van alles wat jou niet langer dient of resoneert (in volledige overeenstemming met je Hogere Zelf). 

BONUS

♥ I AM Activatie 

♥ Terugkomavond: online Q&A avond via Zoom. 

♥ Toegang tot extra stof op de besloten cursussite

PRAKTISCHE INFORMATIE

Praktische informatie

 • DATA: 16 en 17 juli 2022 van 10:00 tot 16:30 uur
  + BONUS – een terugkomavond, online via Zoom Q&A (datum nog te bepalen).
 • LOCATIE: Rijswijk (ZH) – Klik hier voor het adres & route en overnachtingsmogelijkheden
  NB indien vanwege corona maatregelen een live bijeenkomst niet mag, vind de 2-daagse Master Class online plaats (via Zoom).
 •  INVESTERING: tot 1 juli 2022 aanmelden voor slechts 349 euro incl 21% BTW (288.43 ex BTW).
  Daarna gaat de prijs in stappen omhoog.
   
  + Het is mogelijk in 2 termijnen te betalen (inclusief administratie- en bankkosten)
  + Je investering is mogelijk fiscaal aftrekbaar als zakelijke kosten of studiekosten.
  + Je ontvangt een BTW factuur voor je administratie.

  TIP: HERHALEN
  Heb je eerder aan deze training meegenomen, online of als 1 of 2-daagse training en wil je deze herhalen?
  Neem dan even contact op voor een speciaal Alumni aanbod. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor Alumni.
 • AANMELDEN: via de paarse knop hieronder.

 

 

 

UITSLUITING en DISCLAIMER
Let op! Het is helaas niet mogelijk om deel te nemen aan deze training indien je een ernstige psychische stoornis (zoals een psychose) hebt, epilepsie of een pacemaker, omdat de energie waar we mee werken, elektromagnetisch van aard is. Neem daarin je eigen verantwoordelijkheid. 
Een healing is ook geen vervanging voor een medische behandeling. Neem bij twijfel altijd contact op met jouw arts of specialist.

Meer informatie hierover vind je in de algemene voorwaarden. Neem ook kennis van de annuleringsvoorwaarden.

ERVARINGEN DEELNEMERS

“Voor mij was deze Master Class tijd nemen voor mezelf om contact te maken met mijn eigen BLAUWDRUK. De begeleiding in clearing en activaties brengen bij mij veel in beweging. Mijn lichaam reageert enorm sterk om terug vanuit puur zijn te stromen. Ik heb vertrouwen in mijn toekomst…” 

Yves Boone

B-One

“Het was voor mij een leerzaam weekend. Ben blij dat ik er aan mee gedaan heb!”

Christa

“Ik vond het superfijn dat ik erbij was.
Echt zo waardevol!

Vandaag mijn eerste betaalde energy serie gegeven.
Voelde goed en ik had vertrouwen in na de training.

Mijn klant was ook zeer tevreden.”

Monique Meijer

Massagestudio Jordaan

“Ik heb bij Rohan een masterclass van activatie van je goddelijke blauwdruk gevolgd waarin een combinatie plaatsvond van ook wat betreft het manifesteren.
Dit was een geweldig cadeau die ik mijzelf gegeven heb. Het was een hele leuke en gezellige groep waarin ik mocht deelnemen.

Heel erg leerzaam en erg bijzonder ook omdat je op deze dag leerde werken oa met rasterenergie. Rohan gaf tijdens deze masterclass vele activaties en healings wat nog steeds bij mij persoonlijk in positieve zin doorwerkt. Het is zeker een aanrader voor een ieder, want je leert erg veel erbij en het doet je energiesysteem weer een positieve boost tevens persoonlijke groei door ontwikkeling versnellen. Erg enthousiast hierover en nogmaals een echte aanrader!!

Lieve groet Ilse”

Ilse Houterman

“De Activeer je Goddelijke Blauwdruk training heeft voor een positieve wending in mijn leven gezorgd.
Mijn eigen trillingsfrequentie is verhoogd, waardoor ik beter in mijn vel ben komen te zitten. Met als gevolg dat ik meer en meer voor mezelf ben gaan kiezen en gaan staan!”

Sharon Pol

“Ik voel me vrijer, ben meer in rust en heb een warmer en sterker contact met mezelf.

Ben beter in staat om in te voelen welk stappen ik in mijn leven kan nemen om te groeien in bewustzijn en meer in mijn kracht te komen.

Heb de masterclass als zeer krachtig en bijzonder leerzaam ervaren.

Ik dank de kosmos en Rohan voor zijn inzet.”

Fred

“Ik kan wel vertellen dat het volgens mij heel wat opgeruimd en geopend heeft tot nu toe.

Ik voel me vrijer, opgeruimder en het lukt me zelfs om voorgenomen dingen te doen.
Leg de lat ook lager.
Heb een beter dagritme etc.
Dankbare liefdevolle groet
Simone”
Simone

“Dank. Ik heb het een zeer mooie dag gevonden!
Nu lekker oefenen met Raster healing aan mezelf en Manifestatie.”

Paul F.

Ben je klaar voor een échte transformatie?
Wil je verandering brengen in je leven?

Meld je aan via onderstaande knop en reserveer jouw plek.