“Blokkades Transformeren”
1-daagse Ascensie Master Class

Verval je steeds in dezelfde patronen en valkuilen? Merk je dat je nog steeds getriggerd wordt door oude pijnen, zoals angst, verdriet en boosheid? Wil je af van dat eeuwige gepieker, slachtoffer denken, negatieve gevoelens en gedachten? En heb jij al van alles geprobeerd, maar lukt het maar niet om jouw blokkades te doorbreken?

Voel je dat het nu echt tijd is om jouw blokkades op een diepgaand niveau te helen? Meld je dan aan voor de ééndaagse Master Class Blokkades Transformeren.

Wat kun je tijdens de Master Class verwachten?

“Blokkades Transformeren”
1-daagse Ascensie Master Class

We starten de dag met een diepgaande energetische opschoning. Een grondige opschoning van je fysieke en energetische lichamen, waarbij implantaten (gekristalliseerde gedachtepatronen), beperkende symbolen, maar ook entiteiten worden verwijderd.

De verbinding met jouw hogere zelf, jouw I AM Presence, wordt herstelt. Je leert hoe je contact maakt en weer vertrouwd raakt met de verbinding met jouw hogere zelf. Deze verbinding is essentieel, zodat je op een veilige manier ‘verbinding’ kunt maken met de Holy Trinity energie, waar je deze dag mee leert werken.

Na de lunch starten we met het transformatie proces. Dit is een zeer diepgaand en intensief helingsproces, wat je inzicht zal geven en blokkades in beweging zal brengen, waardoor je deze gemakkelijker zult gaan loslaten.

Na afloop van deze Master Class heb je niet alleen een diepgaand helingsproces ondergaan, maar ben je ook in staat om dit helingsproces in je eigen omgeving zelfstandig voor te zetten, bij jezelf en de mensen in je omgeving of in je praktijk.

Loslaten van oude issues en pijn

De energetische opschoningen alleen al zijn de moeite van het bezoeken van deze training waard. In deze clearings wordt je 12-lichaamssysteem op diepgaand opgeschoond en ontdaan van zware energie, opgebouwd karma en dat wat niet meer resoneert met jouw Hogere Zelf en jou niet langer dient.

Ben je klaar om je lichter en vrijer te voelen?

Praktische informatie:

– Datum: zie Agenda 
– Tijd: 10.00-16.00 uur
– Maximaal 16 deelnemers. Vol=Vol.
– Locatie: 
– De investering in deze training bedraagt € 125,00). (incl. koffie & thee) – [AANMELDEN]

 

 

Let op! Tijdens de training werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis, is het helaas ook niet mogelijk om aan deze training deel te nemen.
Meer informatie hierover vind je in de algemene voorwaarden.

Deze training wordt samen met Regina van Mahatma Healer gegeven.