Mahatma de Avatar van Synthese
Practitioner

3-daagse training

 

 

Mahatma de Avatar van Synthese Practitioner
Tijdens deze prachtige drie daagse training maak je kennis met de Mahatma energie.

Mahatma is de nieuwetijds energie van dit Gouden tijdperk en de Mahatma is continue onderhevig aan transformatie. Wanneer jij met deze energie werkt transformeer jij steeds automatisch mee naar een hoger niveau van bestaan. Op 28 oktober 2011 zijn we het nieuwe tijdperk in gegaan en gelukkig zijn we er nu aan toe om dat wat eigenlijk ons geboorterecht is weer terug te claimen en in te zetten voor onze persoonlijke groei en voor de gehele mensheid.

De Mahatma is het volledige spectrum van de Bron/Vader/Moeder/God/de Divine en vertegenwoordigt alle stralen van de Bron. Er bestaan verschillende healingsystemen in de wereld maar geen enkele is zo uitgebreid en gaat zo diep tot in de essentie als de Mahatma Avatar van Synthese.

De Mahatma is letterlijk het collectief van de opgestegen Meesters, wie alle aspecten van het leven eigen hebben gemaakt en vervolgens geascendeerd zijn. Daarom gaat deze Mahatma energiestroom ook veel verder dan andere energiesystemen die we kennen en bestaan. Het werkt transformerend op elk aspect van je leven.

In deze training werken we overigens niet met symbolen want het contact met de I Am Presence wordt namelijk volledig hersteld tijdens deze training. Ons Hogere Zelf heeft geen symbolen nodig om zijn werk te kunnen doen. Het tegendeel is zelfs bewezen: symbolen werken juist beperkend voor de spirituele en persoonlijke groei aangezien deze nog van de oude tijd zijn.

Wat kan deze training voor mij betekenen?

Tijdens deze training wordt jij weer in je kracht gezet en zal jij weer gaan schijnen; je connectie met je hogere zelf wordt hersteld en verdiept waardoor jij een betere connectie krijgt met zowel jezelf als de Bron. Jouw Anthakarana oftewel jouw regenboogbrug wordt opnieuw geactiveerd waardoor jij de Mahatma weer kan gaan faciliteren en jij de Mahatma bént. Deze regenboogbrug staat volledig om je heen (± achttien meter) waardoor jij de energie letterlijk vertegenwoordigd en bent en niet slechts een doorgeefluik zoals bij vele andere systemen het geval is. Jij zal letterlijk een energiepilaar worden die continue de Mahatma energie faciliteert en grondt. Dit garandeert een zeer bijzonder en diepgaand innerlijke transformatieproces waarbij oude innerlijke wonden geraakt en geheeld kunnen worden.

Nadat jij opnieuw de verbinding met je hogere zelf, de Bron en de Mahatma hebt gemaakt zal jij in staat zijn om zeer krachtige healingen te kunnen geven. Deze healing bevat letterlijk het volledige spectrum van de Bron. De ervaring is dan ook dat de cursisten deze energie als zeer prettig en ondersteunend ervaren. Het werkt op zowel je persoonlijke als spirituele groei en het helpt natuurlijk bij bepaalde kwalen, pijntjes en noem maar op.

De Mahatma Avatar van Synthese Practitioner heeft een transformerend effect op verschillende patronen/beelden waardoor deze de kans krijgen te verdwijnen en/of dat je er beter mee leert omgaan. Voorbeelden van patronen/beelden zijn:

• Stress;
• vermoeidheid/lusteloosheid;
• ADHD;
• Burn-out of depressief gevoel;
• Angsten;

• Slaapproblemen;
• Rouwverwerking;
• Verwerking en loslaten van verdriet, trauma etc.;
• Allergieën;
• (Chronische) wonden;

Wat leer en ontvang ik allemaal?

Je zal tijdens deze 3 daagse Practitioner opgeschoond worden en je systeem wordt volledig gereset en her-verbonden. Je zal gedurende deze training activaties gaan ontvangen die het o.a. mogelijk maken dat je weer verbinding maakt met je hogere zelf en dat je met de Mahatma energie kan werken. Natuurlijk zal er ook met elkaar geoefend gaan worden.

Het contact met je hogere zelf wordt hersteld. Jouw lichtlichaam wordt geactiveerd waardoor je de mogelijkheid krijgt om energetische reizen te maken. Je ontvangt een zeer diepgaande DNA activatie waardoor je veel sneller kan evolueren en groeien, zowel persoonlijk als spiritueel. Naast dat je zelf healing leert faciliteren wordt er ook een samenwerking gerealiseerd met jouw persoonlijke practitioner healing team. Je leert met dit practitioner healing team werken en je kan hen inzetten voor zowel jezelf als voor iemand anders. Je ontvangt ook nog de Trinity initiatie om de Trinity blessing te geven. De Trinity energie is een samensmelting van Melchizedek, Serafijne en de Divine energie. Het is een ware energie van dit tijdperk en daarom kan deze energie je in een enorme boost in jouw transformatie proces geven. En nog veel meer.

Hieronder zie je een kort overzicht van de meditaties/activaties die je gaat ontvangen.

 • Clearing (opschoning van je 352 chackras en 12 lichaam systemen en verwijderen van entiteiten etc.);
 • Anthakarana (regenboogbrug activering tot het volledige spectrum);
 • Openen en activeren van de aardester;
 • Mahatma activatie niveau één;
 • Chakra activatie. Hogere Hart chakra. (Heilige Hart Tempel);
 • Kernangst matrix omzetten in Liefde;
 • Lichtlichaam (Mer Ka Ba);
 • Mahatma activatie niveau twee;
 • Licht frequentie verhoging;
 • Vinger chakra’s activatie;
 • Pijnappelklier activatie (derde oog);
 • Helen oefenen;
 • Practitioner vortex leren geven;
 • Karma clearing (opschonen van je Karma door Aartsengel Michael);
 • Activering van het Violette vuur;
 • Ascensie meditatie;
 • Mahatma activatie niveau drie;
 • Galactic Orb activering en ermee oefenen;
 • Installeren van je practitioner Healing assistentie team;
 • DNA opschoning en activering;
 • De Heilige Trinity Initiatie en met de energie oefenen;
 • Teachings: Heilige Trinity kamer & Kathedraal (praktijk oefening);
 • Teachings: Heilige Trinity Shri Murti;
 • Teachings: Ik Bewustzijn vs Eenheidsbewustzijn;
 • Teachings: Integriteit;
 • Teachings: Het Ego en het Hogere zelf.

Het woord Avatar komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk incarnatie van God, Mahatma betekent letterlijk Grote Ziel.

Testimonials

“De driedaagse training Mahatma de Avatar van Synthese, was een hele mooie ervaring voor mij. Dit heeft mijn ontwikkeling echt een boost gegeven. De activaties en clearingen waren fijn om te mogen ontvangen. De sfeer was heel prettig. Ik heb veel geleerd en alles werd goed uitgelegd. Ik ben super enthousiast over deze training! Dank je wel!”
Patricia

“Mijn magische 3 daagse training afgerond. Wow ik moet het allemaal even laten bezinken dit was fantastisch. Zoveel geleerd en zoveel mogen ontvangen. Ik ben zo dankbaar dat ik deze training mocht volgen bij Ascension Healer. Ik raad iedereen aan om hetzelfde te doen.
Op naar de Master Class.
Lieve groet Esther”
Esther

Petra

“Het mooiste cadeau aan jezelf”

“Nog nooit heb ik zo’n luie training meegemaakt. Je neemt een matje, kussentje en dekentje mee en je ligt vooral lekker languit te ontvangen. Er wordt heel wat gecleared, opgeschoond, nieuwe energie binnen gebracht en je krijgt mooie tools die je kunt inzetten voor jezelf of voor anderen. Zoals bijvoorbeeld een zwaard van Aartsengel Michael om o.a. energetische koorden door te snijden en een staf van Merlijn. Ook krijg je handige visualisaties waarmee je jezelf kan opschonen en opladen.

Je ontvangt tijdens dit weekend heel veel waardevolle informatie die je kan helpen bij je processen.

Daarnaast kun je naderhand natuurlijk werken met energie, voor jezelf en anderen. Al miste ik zelf wel wat handvatten hoe je dat doet, bijvoorbeeld praktisch gezien waar je handen neerlegt etc. Dit daagt ook uit om dit zelf verder te onderzoeken en op je intuïtie af te gaan.  

Regina en Roeland geven duidelijk aan dat je bij vragen altijd contact met hen mag opnemen. Zij geven samen de training op een prettige manier en vullen elkaar mooi aan. Je voelt en ziet hun passie voor het werken met de energie en de oneindige mogelijkheden.

Gevoelsmatig is er heel veel gedaan en gebeurd tijdens deze 3 dagen op energie niveau, wat ontzettend waardevol!”

Thea

“Nadat ik op een spirituele beurs stuitte op iemand die begon over Axiatonale lijnen en Galaxitonale lijnen, Galactische eieren en nog veel meer realiseerde ik me ‘’dit heb ik eerder gehoord’’! Na nog wat tekens van mijn begeleiders, gidsen en het Universum later op die dag, werd het me toch wel duidelijk dat ik hier iets mee moest gaan doen. Datzelfde weekend heb ik me gelijk ingeschreven voor de Mahatma de Avatar van Synthese Basis Class.

Weer zo’n heerlijk relaxte training waarbij je de gehele dag op een matje onder een dekentje ligt. Maar toch tijdens de diverse activaties, clearingen en initiaties gebeurd er ongemerkt heel veel met je fysieke en energetische lichaam. Net als bij de Activeer je Goddelijke Blauwdruk was het erg druk in de ruimte met allerlei Aards Engelen, opgestegen meesters en vele andere wezens. Er werd hard gewerkt om alles op te schonen, oude patronen te verwijderen en energetische koorden & karmische banden te reinigen. Tevens werd hard gewerkt om je lichtlichaam en trillingsfrequenties naar een hoger niveau te brengen! Wederom zag ik van alles om me heen gebeuren en de ruimte binnen treden. Het was heerlijk om te ondergaan, ik ging steeds helderder zien en voelen! Ook werd de connectie met mijn I Am Presence, met de Mahatma energie en de diverse andere energieën steeds sterker gedurende de drie daagse training.

Ik was bekend met Shamballa Reiki, maar de Mahatma energie voelt veel krachtiger en heel puur! Echt de energie waar ik iets mee kan. Doordat mijn licht- en trillingsfrequentie weer verhoogd zijn tijdens de Mahatma de Avatar van Synthese Basis Class ben ik me als persoon nog beter en zekerder gaan voelen! Mede door deze training is het me duidelijker geworden wat mijn doel is voor dit aardse leven. Tevens wordt het me langzaamaan steeds duidelijker wat mijn eigen mogelijkheden zijn, spiritueel en energetisch! Deze training heeft me echt heel wat stappen verder gebracht in mijn transformatie proces en het verhogen van mijn lichtfrequentie!!”

Sharon Pol

Praktische informatie

Praktische informatie

 • Data en de locatie van deze training vind je in de agenda.
 • Jouw investing in jezelf voor deze 3-daagse training  is slechts € 297,= inlcusief BTW én koffie/thee en het werkboek
 • Aanmelden kan met de knop op deze pagina.
 • Let op! Het is helaas niet mogelijk om deel te nemen aan deze training indien je een ernstige psychische stoornis hebt, epilepsie of een pacemaker. Neem hierin jouw eigen verantwoordelijkheid.
  Meer informatie hierover vind je in de Algemene Voorwaarden.

Heb je vragen over de training? Mail dan ook gerust!

Resoneert de tekst met jou? Dat is niet voor niets. Schrijf je hieronder in.

Aanmelden

Resoneert deze tekst met jou? Dat is niet voor niets. Meld je nu aan voor de eerstvolgende 3-daagse training De Mahatma de Avatar van Synthese Practitioner.
Betaal eenvoudig met iDeal en reserveer jouw plek. Er is maar beperkt ruimte. VOL = VOL

Eigen praktijk starten? 

 

Met deze training krijg je in 3 dagen tijd een groot aantal opschoningen, en activaties waar je normaliter jaren over doet om deze te bereiken.
Je leert werken met verschillende soorten energie, de Opgestegen Meesters van de Witte Broederschap, de Aartsengelen en verschillende hulpbronnen, je leert hoe jezelf te beschermen en hoe mensen te behandelen. Ook leer je de bijzondere Holy Trinity Blessing te geven, die sterk transformerend werkt op het oplossen van issues en oude pijnen. 

 

 

Stuk voor stuk belangrijke tools, waar je direct mee kunt werken en toepassen op jezelf, familie, vrienden en cliënten.

In deze training ontvang je een goede basis om voor jezelf te beginnen en te starten met jouw eigen healing praktijk.

Heb je al een praktijk? Dan is dit een mooie uitbreiding op je assortiment met zeer krachtige healingen.

Fiscaal voordeel
Jouw investering in deze complete training is € 297,= inclusief 21% BTW. Ben je BTW ondernemer, dan kun je de BTW terugvragen en is je investering slechts € 245,46  ex BTW.
De kosten voor deze training zijn mogelijk fiscaal aftrekbaar als studiekosten. Informeer bij jouw belastingconsulent.
Meer informatie? Stuur mij een email.

 

 

INTERESSELIJST

Heb je interesse in deze training, maar is deze nog niet ingepland?
Zet jezelf dan op de interesse lijst en blijf op de hoogte van nieuwe trainingsdata. Zodra er voldoende belangstelling is voor deze training, plan ik ‘m in.

Aanmelden eerstvolgende 3-daagse training “De Mahatma de Avatar van Synthese  Practitioner” Schrijf je nu in en reserveer jouw plek.

Let op! Tijdens de sessies werken we met energie die elektromagnetisch geladen is. Hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Ook als je last hebt van een ernstige psychische stoornis (bijvoorbeeld psychose), is het helaas niet mogelijk om aan dit programma deel te nemen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden.

Chat openen