“Onvoorwaardelijke Liefde ♥”

 

1-daagse Ascensie Master Class 

 

MAAK VERBINDING MET JOUW HART
EN LAAT MEER LIEFDE STROMEN

Verlang je naar (meer) liefde in je leven? Liefde en verbondenheid is een basisbehoefte waar we allemaal naar verlangen. Je geliefd voelen is zelfs nodig om te overleven. Een gemis aan liefde vormt je op een negatieve wijze, er ontstaat een leegte en het tast je eigenwaarde en zelfbeeld aan. Het kan je er zelfs van weerhouden om een gelukkig en waardevol leven te leiden. We zijn het er allemaal wel over eens dat liefde de wereld mooier maakt, maar toch laten we ons regelmatig meeslepen in emoties die precies het tegenovergestelde teweeg brengen. Angst, haat, afgunst, wantrouwen, oneerlijkheid, woede. We willen zo graag een leven dat draait om liefde, maar hoe krijg je dat voor elkaar in een wereld die je constant uitdaagt het tegenovergestelde te voelen?

Stel je eens voor hoe het zou zijn om vanuit onvoorwaardelijke liefde te leven… Vanuit liefde zorg je goed voor jezelf om gelukkig, gezond en vrij te kunnen zijn. Je hebt aandacht voor je lichaam en geest. Als je leeft vanuit liefde ervaar je veel minder stress. Je leeft zonder angst, zonder boosheid, zonder negatieve gevoelens en oordeel. Het is een enorme bevrijding om dat van je af te kunnen zetten. En tegelijkertijd word je een inspiratiebron voor je omgeving, want de liefde en positiviteit breng je als vanzelf over op anderen.

Over de Ascentie Master Class “Onvoorwaardelijke Liefde” 

Deze bijzondere 1-daagse training start met een uitgebreide energetische opschoning en een krachtige Matrix opschoning. Deze opschoning draagt eraan bij dat jij je weer bewust wordt van jouw zuivere zijn, zodat je meer keuzes zal gaan maken die echt goed zijn voor jou. Daarna gaan we verder met de activering van jouw Antahkarana, de Christus Bewustzijn activering en de Christus Hart activering.

 

Deze activatie stelt jou in staat om zelfstandig te werken met de energie van liefde zonder voorwaarden en deze energie op jezelf en op anderen toe te passen. Uiteraard gaan we deze dag ook oefenen met de energie en doen we gezamenlijk de Christus Bewustzijn Meditatie. Ook ontvang je tijdens deze bijzondere dag een DNA upgrade en activatie én een bijzondere upgrade van jouw 7 chakra’s, om zo jouw frequentie nog verder omhoog te brengen. Deze training is met recht een liefdevol cadeau voor jezelf en jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling

Leven vanuit Onvoorwaardelijke Liefde

Inhoud Ascentie Master Class “Onvoorwaardelijke Liefde”

 

– Krachtige energetische opschoning
– Energetische Matrix Clearing
– Antahkarana Activatie of versterking
– Christus Bewustzijn Activering
– Christus Hart Activering
– DNA Upgrade / Activatie
– Upgrade 7 chakra’s
– Oefenen met de Christus Bewustzijn Energie
– Meditatie met het Christus Bewustzijn

ASCENTIE MASTER CLASS ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE

De Christusbewustzijnsenergie (Christ Consciousness) heeft niets met de dogma’s van religie of de kerk te maken. De Christusbewustzijns energie is door de Opgestegen Meester Senanda op Aarde gegrond, als geschenk aan de mensheid. Deze energie van het Christ Consciousness Bewustzijnsveld heeft een zeer hoge trillings frequentie, die van Onvoorwaardelijke Liefde en deze energie is zeer krachtig. 

Het geleerde kun je direct in de praktijk brengen op jezelf en anderen. Of je de intentie hebt om het enkel voor jezelf te gebruiken, voor dierbaren of clienten, maakt voor deelname niet uit. Ook als je een dagje voor jezelf wilt en je wilt onderdompelen in de Ascentie energie ben je van harte welkom. De energetische opschoningen en ascentie activaties die je tijdens die dag ontvangt, zijn alleen al het deelnemen aan deze Master Class waard. In deze clearings wordt je 12-lichaamssysteem op diepgaand opgeschoond en ontdaan van zware energie en dat wat niet meer resoneert met jouw Hogere Zelf en jou niet langer dient, zodat je lichter en blijer door het leven kunt, meer kunt leven vanuit je eigen kern en kracht. Bovendien zul je met een hogere frequentie eerder positiviteit en synchroniciteit ervaren, waardoor je meer overvloed kunt aantrekken. 

BEN JE KLAAR VOOR MEER LIEFDE? 

Praktische informatie:

– Datum: 25 juli 2021 – 10.00 – 16.30 uur (met maximaal een half uur uitloop)
– Jouw liefdevolle investering in jezelf: € 147,= incl. BTW
– Locatie: deze training wordt LIVE gegeven in mijn trainingsruimte in Rijswijk (ZH). De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tram 1 stopt op loop afstand) en met de auto (gratis parkeren voor de deur). 

Zodra de betaling is ontvangen is je aanmelding definitief. We houden de groep klein, zodat er voldoende spreiding is in de ruimte. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je z.s.m. aan.

Let op! Tijdens de training werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis, is het helaas ook niet mogelijk om aan deze training deel te nemen.
Meer informatie hierover vind je in de algemene voorwaarden.

Het programma kan iets worden aangepast als ik voel dat er nog iets extra’s nodig is.

 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden met de button hieronder:

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

“De eendaagse training onvoorwaardelijke liefde heeft mij gebracht wat ik hoopte: inzichten en ervaringen op het gebied van onvoorwaardelijke liefde voor mezelf en voor anderen. Een heldere instructie hoe daar mee te werken en de ervaring thuis dat dat ook inderdaad zo werkt. Daarnaast was de begeleiding fijn, de groep gezellig en de accommodatie heel warm en beschut.

Ik kan het iedereen aanraden om deze dag voor jezelf te doen (en eventueel voor je cliënten), als je houdt van werken met energie.”

Marjon