Mahatma de Avatar van Synthese Basic Class

3-daagse training De Mahatma de Avatar van Synthese Basic Class

 

Tijdens deze prachtige drie daagse training maak je kennis met de Mahatma energie. Mahatma is het volledige spectrum van de Bron/Vader/Moeder/God de Divine en vertegenwoordigd alle stralen van de Bron.

Deze energiestroom gaat veel verder dan de andere energie systemen die we kennen zoals bv. Reiki, Tera Mai etc. Deze energiestromen zijn maar 1 straal van de Bron. We werken hier ook niet met symbolen maar met de Hoogste vorm van ‘zijn’. Je I Am Presence, ook wel je Hogere Zelf genoemd. Ons Hogere Zelf heeft geen symbolen nodig om zijn werk te kunnen doen. Het tegendeel is zelfs bewezen: symbolen kunnen juist beperkend werken voor de spirituele groei, aangezien deze nog van de oude tijd zijn. Op 21 december 2012 zijn wij het nieuwe tijdperk in gegaan. En nu zijn wij er aan toe om dát wat eigenlijk ons geboorterecht is weer terug te halen en dit in te zetten voor onze groei en voor de gehele mensheid.

Deze Avatar van Synthese Basic Class is een voorbereiding op de Avatar van Synthese Masterclass. Het is goed om eerst rustig aan te beginnen voordat je je stort op het hardcore energiewerk van de Master Class.

Als je je al bezig houdt met energiewerk, zal je met deze training je eigen comfort zone beetje bij beetje verlaten. Waarom? Omdat men in de New Age wereld veel te veel valse informatie heeft verspreid over energie werk. Wij willen je juist in je eigen kracht zetten met deze methode.

Na het het volgen van deze training zul je ook geen doorgeefluik zijn zoals bij andere healing systemen wel het geval is. Omdat je regenboogbrug (Antahkarana) ± vijftien meter breed is en jou volledig omringt, bén jij letterlijk de energie.

Tevens is de Mahatma energie het volledige spectrum van de Bron terwijl bijvoorbeeld Reiki maar één straal van de bron is. Door het volledige spectrum te zijn, wordt het onmogelijke mogelijk.

 Het woord Avatar komt uit het Sanskriet en betekend letterlijk Incarnatie van God, Mahatma betekent letterlijk Grote Ziel.

De Mahatma de Avatar van Synthese Basic Class heeft een transformerend effect op verschillende ziektepatronen/-beelden waardoor deze de kans krijgen te verdwijnen en/of dat je er beter mee leert omgaan. Voorbeelden van ziektepatronen/-beelden zijn:

 • Stress
 • Vermoeidheid/lusteloosheid
 • ADHD
 • Autisme
 • Burn-out of depressief gevoel
 • Angsten
 • Slaapproblemen
 • Rouwverwerking
 • Allergieën
 • (Chronische) wonden

Inhoud training:

 • Clearing (opschoning van je 352 chakras en 12 lichaam systemen en verwijderen van entiteiten, etc.)
 • Antahkarana (Regenboogbrug activering tot het volledige spectrum)
 • Openen en activeren van de aardester
 • Mahatma activatie niveau één, twee en drie
 • Chakra activatie: Hogere Hart Chakra (Heilige Hart Tempel)
 • Kernangst matrix omzetten in Liefde
 • Lichtlichaam (Mer-Ka-Ba)
 • Licht-frequentie verhoging
 • Vinger-chakras activatie
 • Pijnappelklier activatie (derde oog)
 • Helen oefenen
 • Karma clearing (opschoning van je Karma door Aartsengel Michael)
 • Activering van het Violette vuur
 • Ascensie meditatie activatie
 • Galactic Orb activering en ermee oefenen
 • Installeren van je Healing assistentie team
 • DNA opschoning en activering
 • Heilige Trinity initiatie en met de energie oefenen
 • Teachings: Heilige Trinity Kathedraal (praktijk oefening)
 • Teachings: Heilige Trinity Shri Murti
 • Teachings: Integriteit
 • Teachings: Het Ego en het Hogere zelf
 • Teachings: De kracht van gedachte.

 

Deze Mahatma de Avatar van Synthese Basic Class is een drie-daagse workshop en een begin op het pad van ware Meesterschap & Ascensie. Als men na deze Avatar van Synthese Basic Class de behoefte voelt om verder te groeien is er de mogelijkheid om de Mahatma de Avatar van Synthese Master Class te volgen bij Senia Melchizedek van Lotusjoy, met daarna eventueel de twee Avatar Upgrades. Na het volgen van deze serie trainingen is het vervolgens mogelijk om de Avatar van Synthese Basic Teacher Class te volgen.

Praktische informatie

Praktische informatie

 • Data en de locatie van deze training vind je in de agenda.
 • Jouw investing in jezelf voor deze 3-daagse training  is slechts € 295,00 inlcusief 21% BTW én koffie/thee, lunch en het werkboek
 • Aanmelden kan door het bestellen van jouw ticket of het doen van een aanbetaling.
 • Let op! Het is helaas niet mogelijk om deel te nemen aan deze training indien je een ernstige psychische stoornis hebt, epilepsie of een pacemaker. Neem hierin jouw eigen verantwoordelijkheid.
  Meer informatie hierover vind je in de Algemene Voorwaarden.

Heb je vragen over de training? Mail dan ook gerust!

Resoneert de tekst met jou? Dat is niet voor niets. Schrijf je hieronder in.

Aanmelden

Resoneert deze tekst met jou? Dat is niet voor niets. Schrijf je nu al in voor de eerstvolgende 3-daagse training De Mahatma de Avatar van Synthese Basic Class. Betaal het volledige bedrag ineens (handig als je een BTW factuur nodig hebt) of doe een aanbetaling van € 50,- en reserveer jouw plek. Wacht niet te lang, er is maar beperkt ruimte. VOL = VOL

Eigen praktijk starten? 

 

Met deze training krijg je in 3 dagen tijd een groot aantal opschoningen, en activaties waar je normaliter jaren over doet om deze te bereiken.
Je leert werken met verschillende soorten energie, de Opgestegen Meesters van de Witte Broederschap, de Aartsengelen en verschillende hulpbronnen, je leert hoe jezelf te beschermen en hoe mensen te behandelen. Ook leer je de bijzondere Holy Trinity Blessing te geven, die sterk transformerend werkt op het oplossen van issues en oude pijnen. 

 

 

 Stuk voor stuk belangrijke tools, waar je direct mee kunt werken en toepassen op jezelf, familie, vrienden en cliënten. 

In deze training ontvang je een goede basis om voor jezelf te beginnen en te starten met jouw eigen healing praktijk. 

Heb je al een praktijk? Dan is dit een mooie uitbreiding op je assortiment met zeer krachtige healingen. 

Fiscaal voordeel
De prijs is € 295,= inclusief 21% BTW. Ben je BTW ondernemer, dan kun je de BTW terugvragen. 
De kosten voor deze training zijn fiscaal aftrekbaar als studiekosten. 
Meer informatie? Stuur mij een email.

 

 

Reacties van deelnemers

Mijn magische 3 daagse training afgerond. Wow ik moet het allemaal even laten bezinken dit was fantastisch. Zoveel geleerd en zoveel mogen ontvangen. Ik ben zo dankbaar dat ik deze training mocht volgen bij Ascension Healer. Ik raad iedereen aan om hetzelfde te doen.
Op naar de Master Class.
Lieve groet Esther

Esther

2018

Petra

februari 2018

“Het mooiste cadeau aan jezelf”

A

“Nog nooit heb ik zo’n luie training meegemaakt. Je neemt een matje, kussentje en dekentje mee en je ligt vooral lekker languit te ontvangen. Er wordt heel wat gecleared, opgeschoond, nieuwe energie binnen gebracht en je krijgt mooie tools die je kunt inzetten voor jezelf of voor anderen. Zoals bijvoorbeeld een zwaard van Aartsengel Michael om o.a. energetische koorden door te snijden en een staf van Merlijn. Ook krijg je handige visualisaties waarmee je jezelf kan opschonen en opladen.

Je ontvangt tijdens dit weekend heel veel waardevolle informatie die je kan helpen bij je processen.

Daarnaast kun je naderhand natuurlijk werken met energie, voor jezelf en anderen. Al miste ik zelf wel wat handvatten hoe je dat doet, bijvoorbeeld praktisch gezien waar je handen neerlegt etc. Dit daagt ook uit om dit zelf verder te onderzoeken en op je intuïtie af te gaan.  

Regina en Roeland geven duidelijk aan dat je bij vragen altijd contact met hen mag opnemen. Zij geven samen de training op een prettige manier en vullen elkaar mooi aan. Je voelt en ziet hun passie voor het werken met de energie en de oneindige mogelijkheden.

Gevoelsmatig is er heel veel gedaan en gebeurd tijdens deze 3 dagen op energie niveau, wat ontzettend waardevol!”

Thea

september 2017

” Nadat ik op een spirituele beurs stuitte op iemand die begon over Axiatonale lijnen en Galaxitonale lijnen, Galactische eieren en nog veel meer realiseerde ik me ‘’dit heb ik eerder gehoord’’! Na nog wat tekens van mijn begeleiders, gidsen en het Universum later op die dag, werd het me toch wel duidelijk dat ik hier iets mee moest gaan doen. Datzelfde weekend heb ik me gelijk ingeschreven voor de Mahatma de Avatar van Synthese Basis Class.

Weer zo’n heerlijk relaxte training waarbij je de gehele dag op een matje onder een dekentje ligt. Maar toch tijdens de diverse activaties, clearingen en initiaties gebeurd er ongemerkt heel veel met je fysieke en energetische lichaam. Net als bij de Activeer je Goddelijke Blauwdruk was het erg druk in de ruimte met allerlei Aards Engelen, opgestegen meesters en vele andere wezens. Er werd hard gewerkt om alles op te schonen, oude patronen te verwijderen en energetische koorden & karmische banden te reinigen. Tevens werd hard gewerkt om je lichtlichaam en trillingsfrequenties naar een hoger niveau te brengen! Wederom zag ik van alles om me heen gebeuren en de ruimte binnen treden. Het was heerlijk om te ondergaan, ik ging steeds helderder zien en voelen! Ook werd de connectie met mijn I Am Presence, met de Mahatma energie en de diverse andere energieën steeds sterker gedurende de drie daagse training. 

Ik was bekend met Shamballa Reiki, maar de Mahatma energie voelt veel krachtiger en heel puur! Echt de energie waar ik iets mee kan. Doordat mijn licht- en trillingsfrequentie weer verhoogd zijn tijdens de Mahatma de Avatar van Synthese Basis Class ben ik me als persoon nog beter en zekerder gaan voelen! Mede door deze training is het me duidelijker geworden wat mijn doel is voor dit aardse leven. Tevens wordt het me langzaamaan steeds duidelijker wat mijn eigen mogelijkheden zijn, spiritueel en energetisch! Deze training heeft me echt heel wat stappen verder gebracht in mijn transformatie proces en het verhogen van mijn lichtfrequentie!!”

Sharon Pol

Aanmelden eerstvolgende 3-daagse training “De Mahatma de Avatar van Synthese Basic Class” Schrijf je nu in en reserveer jouw plek.