Divine Light Healing & Blessing

Tijdens deze bijzondere Healing en Blessing verbind ik mij met de energie rechtstreeks van de Bron, de Divine en faciliteer ik een krachtige healing waarbij de Divine Light en helende energie binnen brengen in jouw in jouw fysieke en energetische lichaam, je aura, pranakanaal en je Chakra’s. Aansluitend aan de healing ontvang je een Divine Blessing met deze bijzondere energie en breng het Goddelijk Licht binnen via jouw kruinchakra.

De energie is zacht, warm en helend en brengt balans en harmonie in je fysieke en energetische lichaam. Het werkt helend voor psychische, emotionele en fysieke klachten. Daarnaast helpt deze energie jou om meer in harmonie en resonantie te komen en geeft innerlijke rust en werkt helend. Deze energie voelt aan als een warm bad. Naast deze energie ontvang je ook de transformerende Melchizedek energie en de Serafijnen energie in een heilige drie-eenheid.

Jouw bijdrage voor deze bijzondere Divine Light Healing & Blessing is geïnspireerd door de Golden Ratio of de Divine Proportion, welk nummer is 1.61803399 vertegenwoordigt door het Griekse symbool Phi en bedraagt € 16,18 in plaats van de normale bijdrage

 

Wat kun je verwachten:
De sessie begint met een intensieve healing, waarbij gebruik wordt gemaakt van de  Divine Healing Energy. Er zal heling gebracht worden op emotioneel, mentaal en fysiek niveau. Na de healing ontvang je een bijzondere, diepgaande liefdevolle blessing met Divine Energy vanuit de Vader/Moeder/God/Bron de Divine en zal via jouw kruinchakra Divine Light worden binnengebracht.
De sessie zal in totaal circa 30 minuten duren.

Wat kan deze Divine Light Healing & Blessing sessie je brengen:

  • De Divine Healing Energy is zeer zuiver, want rechtstreeks van de Bron, de Divine en heeft een zeer hoge frequentie en zal je ondersteunen in heling op verschillende vlakken, zowel emotioneel, mentaal als fysiek.
  • Deze Divine Blessing voelt als een warm bad en brengt liefdevolle warmte, innerlijke rust en sereniteit
  • Je krijgt meer inzicht in je huidige processen
  • Het vergroot je bewustzijn en vergroot jouw spirituele vermogens
  • Je kijk op de wereld zal veranderen, door vermindering van dualiteit, waardoor je ook gemakkelijker stappen zet om je comfortzone te verlaten.
  • Je ervaart vrede vanuit puur bewustzijn en verhoogt je gevoel voor (zelf)liefde
  • Meer ontspanning, wat helpt bij verbetering van de nachtrust

Praktische informatie:

– Datum en tijd: zie de Agenda
– Duur: 30 minuten
– Bijdrage van € 20,- voor € 16,18

– De sessie wordt op afstand gegeven (geen webinar, de enige overdracht is die van pure energie)

– Aanmelden: via de paarse knop hieronder. 

Voorafgaand aan de sessie ontvang je  een e-mail met tips en verdere informatie. Vul daarom je juiste email adres in. 

Heb je vragen over deze sessie? Neem dan contact op via het contactformulier.

 

REACTIES VAN DEELNEMERS