Op deze pagina vind je een overzicht van de komende activiteiten van Ascension Healer en aanmeld mogelijkheden.

Let op: meld je je buiten deze pagina aan voor een sessie die niet staat ingepland?
Dan kom je op de deelnamelijst voor de eerstvolgende keer dat deze wordt georganiseerd. Dat kan soms even duren. Een refund voor zo’n aanmelding is niet mogelijk. Meld je daarom bij voorkeur alleen aan voor sessies die in de agenda staan. 

KOMENDE ACTIVITEITEN

3 feb

Money Mindset - Overvloed

OVERVLOED & MONEY MINDSET
Informatief webinar over het echte geld – goud & zilver
Aan bod komen o.a. bescherm je koopkracht tegen inflatie, het belang van opbouw van vermogen, spirituele impact en money mindset, hoe koop je praktisch goud en zilver (do’s and dont’s).

Data: 3 februari (20:00 uur)

Duur:  duur 75-90 min 

Bijdrage: 1 zilverstuk *) 
*) 1 zilverstuk van 1 troy ounce is op dit moment ongeveer 25 euro

Locatie: webinar i.s.m. ZINplicity

nog in te plannen ♥

HEART CRYSTAL ACTIVATIE MET QUAN YIN
Krachtige activatie met plaatsing van een etherisch kristal in het Hogere Hartchakra voor meer Liefde & Compassie. Inclusief Clearing, Activatie en Healing. 

Meer info klik HIER>>>

Start om 21:00 – duur 60 min.

Bijdrage: 27,= 

Locatie: webinar
Er komt een replay beschikbaar, zodat je deze sessie op een later moment kunt ervaren en ontvangen.


7 weeks online programma
“MY FREQUENCY IS LOVE ♥”

In 7 weken naar meer Liefde en ZelfLiefde  in je leven

 • Inclusief 7 krachtige helende geleide energetische sessies die je online kunt beluisteren en ontvangen op het moment dat jij dat wilt: 
  ♥ diepgaande opschoningen van je energetische systeem

  ♥ krachtige Heart Chakra activatie met Quan Yin
  ♥ geleide Healing sessies om blokkades op te lossen en energie weer te laten stromen
 • Toegang online cursussite met wekelijkse modules lesstof, informatie, tools en oefeningen
 • Breng meer bewustzijn op belemmerende patronen en gedachtes.
 • Los blokkades op het ontvangen van Liefde & zelfliefde op, zodat de energie weer kan stromen.
 • Verhoog je frequentie, zodat je meer overvloed in Liefde kunt ervaren.
 • Optioneel mét 1-op-1 coaching via zoom (beperkte beschikbaarheid)

Het hele programma kun je in 7 weken doorlopen. Wil je er langer over doen? Geen probleem: je hebt 16 weken toegang tot de lesstof en de geleide Ascentie sessies, zodat je deze in je eigen tempo kunt volgen en healing sessies kunt herhalen.

Lees hier wat eerdere deelnemers ervaren >>>

Start: je kun direct starten na aanmelding
Investering: waarde 262 euro, nu slechts 97 euro
Locatie: online, in je eigen vertrouwde omgeving

OPLEIDING ENERGIEWERK

12ASCENSION MASTERS OPLEIDING
Uniek opleidingsprogramma van 6 maanden voor spirituele en persoonlijke groei, energiewerk, ascentie in combinatie met ondernemers-skills money mindset, overvloed voor bewuste ondernemers die een eigen praktijk willen starten (of al hebben). 

Data: start 21 maart
De online oefenavonden zijn op maandagavond vanaf 20:00u (1x per maand).

Meer lezen en aanmelden: opleiding Ascension Masters

Investering: 1297 euro *)

*) Pilot aanbod: volledige opleidingsprogramma voor slechts 999 euro in ruil voor jouw feedback tijdens en na dit traject. Zo help je mee deze training nog beter te maken.
Dit is een unieke, eenmalige kans.
Grijp jij ‘m? 

Ga naar deze pagina en reserveer je plek of vraag een kosteloze inzicht sessie aan.

WAT ZEGGEN KLANTEN? 

Wil je weten wat eerdere deelnemers vinden ?

Neem dan een kijkje op deze pagina én of  Facebook.

 

INFORMATIE

AANMELDEN ASCENTIE MASTERCLASSES

Resoneert een ingeplande training met jou?

Zet deze in jouw agenda en meld je gelijk aan.
Dan is je plek gereserveerd en weet ik dat je komt. 
Is de training vol? Dan kom je op de wachtlijst. Soms zegt iemand af en is er een plekje vrij. 

Als een workshop op locatie onverhoopt niet door mag gaan door regels van de overheid, dan wordt de training online gegeven (via zoom of webinar). Gaat de workshop helemaal niet door of is deze vol, dan krijg je je betaling terug of je kunt je aanmelding meenemen naar de nieuwe datum. Jij mag kiezen. 
Lees ook even de Algemene Voorwaarden rondom annuleren voordat je je aanmeldt.

Uitsluiting
Als je gevoelig bent voor epilepsie, een pacemaker hebt of een ernstige psychise aandoening, zoals psychose, dan kun je niet deelnemen. De energie waar we mee werken is electromagnetisch geladen en zou iets kunnen triggeren. Bij twijfel, overleg met jouw arts of specialist. Neem daarin jouw eigen verantwoordelijkheid. 

Disclaimer
Een healing, clearing of workshop is geen vervanging voor een medische behandeling. Bij klachten of twijfel, raadpleeg altijd jouw huisarts of specialist. 

 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Veel gestelde vragen. En antwoorden.

blank
Wat houdt een healing op afstand in?

Een healing (of clearing of activatie) op afstand houdt een energetische overdracht in van helende energie. In 5D bestaat immers geen afstand of tijd. 

Een uitgebreide uitleg vind je op deze pagina.

Wat houdt het Healing Membership in?

Met het Healing Membership wordt je lid van de Ascension Power Tribe, een community van gelijk gestemde mensen die bezig zijn met spirituele groei en persoonlijke ontwikkelingen. 

Om jou een boost te kunnen geven in jouw spirituele proces (of gewoon om dat het fijn is om healingen te ontvangen) ontvang je in het Healing Membership iedere maand twee energetische sessies, voor een vaste lage bijdrage, zodat healing voor iedereen toegankelijk is. Dat is onderdeel van mijn missie.
Daarnaast ontvang je als lid extra korting op veel sessies en online programma’s, zodat je je laagdrempelig verder kunt ontwikkelen. 

Naast dat je heel voordelig healingen ontvang, breng je regelmaat en consistentie in je energetisch onderhoud, zodat er écht wat kan veranderen. Dat voordeel is niet in geld uit te drukken. 

Meer informatie over het Healing Membership vind je op deze pagina
Voel je gelijk een JA, klik dan hier en krijg direct toegang.

Kan ik een sessie ook individueel ontvangen?

Ja, dat kan. Alle sessies die met regelmaat collectief worden aangeboden kun je ook tijdens een individuele sessie ontvangen.  Het voordeel is dat deze volledig op jou wordt afgestemd en dat je deze kunt plannen op een tijdstip dat het jou beter uitkomt. Voor een individuele sessie betaal je andere bijdrage dan een collectieve sessie.  Neem contact op via het contactformulier voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Wat als ik op een dag niet kan?

Later afstemmen op een sessie
Dat is geen probleem. De energie doet sowieso haar werk. Maar wil je de sessie in ontspanning kunnen ervaren, dan is het fijn om  deze op een later moment te kunnen ontvangen.

Bij een sessie op afstand
Als je niet kunt op het tijdstip dat de sessie wordt gegeven, dan kun je je op een later moment afstemmen op de sessie en deze alsnog ontvangen en ervaren. Je kunt ‘m als het ware downloaden. Veel mensen ervaren de energie even krachtig als op het moment zelf. In 5D kennen we immers geen ruimte en tijd.

Bij een webinar
Bij een live webinar ontvang je een linkje naar de replay, die enkele dagen beschikbaar is, zodat je de sessie kunt volgen en ontvangen op een moment dat het jou schikt.

Je kunt ook overwegen om een individuele energetische sessie op afstand te boeken op afspraak. Deze wordt volledig op jou en jouw Hogere Zelf afgestemd, waardoor er een intentie kan worden meegegeven, en vind plaats op een tijdstip dat jou goed uitkomt.

Een individuele sesie boek je op deze pagina.

 

Kan ik me aanmelden voor een sessie die nog niet in de agenda staat?

Meld je bij voorkeur alleen aan voor een collectieve energetische sessie als deze ingepland staat in de agenda. Doe je dat toch, dan kom je op de deelnamelijst voor de eerstvolgende collectieve sessie. Je ontvangt een email zodra deze is ingepland. Wil je daar niet op wachtend, dan kun je deze upgraden naar een individuele sessie of omzetten naar een andere collectieve sessie. Aan een eventuele terugbetaling zijn kosten verbonden.

Wanneer je niet wilt wachten, maak dan een afspraak voor een individuele sessie via het contactformulier.

Mijn vraag staat er niet bij

Heb je een vraag die in deze F.A.Q. niet is beantwoord? Stuur je vraag dan in een berichje naar het team van Ascension Healer. Dat kan via dit contactformulier. 

Ik ontvang heel véél emails. Het kan soms even duren voordat je antwoord krijgt. 

Technische vragen

Blank
Hoe krijg ik toegang tot een Zoom bijeenkomst?

Bij een aantal programma’s en online trainingen maken we gebruik van Zoom, om online te verbinden, samen te oefenen, voor een Q & A of om vragen te stellen.

Wat is Zoom?

Zoom is een dienst waarmee je aan een virtuele bijeenkomst mee kunt doen. zeg maar online vergaderen. Alsof je met elkaar aan een grote tafel zit, maar dan via het internet. Om elkaar te kunnen horen en zien is het noodzakelijk dat je apparaat beschikt over een (externe) microfoon en webcam. Bij een moderne laptop is dit doorgaans al het geval, net als op je mobiele telefoon. En anders kun je voor niet al te veel geld een goede webcam kopen. Een fijne is bijvoorbeeld die van Logitech. 

Hoe werkt het?

Hoe gaat dat in zijn werk:
1. Download en installeer de Zoom Cloud Meetings app/programma. (Doe dat ruim voor de start van de sessie, mocht je dat nog niet gedaan hebben).
2. Je ontvangt een uitnodiging voor de bijeenkomst per e-mail, met daarin de datum en tijd.
3. Aansluiten bij de virtuele bijeenkomst door de Zoom ID code in te vullen of de verkregen link te volgen.

Download en installeer de Zoom Cloud Meetings app/programma

Ter voorbereiding op de bijeenkomst moet je een gratis stukje software installeren. Dit moet je installeren op het apparaat dat je wilt gebruiken. Kies zelf het apparaat wat je het prettigst vindt.

Afhankelijk van je apparaat gaat de installatie als volgt:

Windows of Linux Computer:

Ga naar de download pagina van Zoom:  https://zoom.us/download
1. Download Zoom Client for Meetings (dat is de bovenste in een rij van mogelijke downloads)
2. Installeer het op je computer.

Android telefoon of tablet:
Voor je Android telefoon of tablet ga je naar de Google Play Store, zoek hier naar zoom cloud meetings app en installeer deze.

iOS, iPhone of iPad:
Ga naar de App Store en zoek naar de app Zoom Cloud Meetings. Download en installeer deze.

Op de dag van de bijeenkomst ontvang je een e-mail met daarin de link voor onze bijeenkomst.
Zodra je op de link klikt opent er een nieuw scherm en krijg je de melding: ‘Zoom meetings openen’, klik hierop.

Ben je eerder ingelogd dan het afgesproken tijdstip?
Dan ontvang je de melding ‘Please wait for the host to start this meeting.’.
Wacht dan even tot ik de meeting open.
Je wordt automatisch doorgestuurd naar de virtuele meetingroom als ik ben ingelogd.

LET OP: Zorg dat je geluid uit staat
(Mute jezelf het liefst vóór dat je de zoom ingaat, anders gaat het geluid heel erg ‘rondzingen’ en echoën voor iedereen in de zoom, erg onprettig). Links onder in beeld zie je een icoontje met een microfoon. Je kunt deze op “mute” zetten. Er verschijnt dan een rode streep door het icoon en je microfoon staat dan uit. Wil je wat zeggen, dan kun je door op de microfoon te klikken deze weer aan zetten. 
Als je niet aan het woord bent, zet de microfoon dan zo veel mogelijk uit, om storende geluiden voor de andere deelnemers te voorkomen. 

Ik heb geen email ontvangen?

Wanneer je geen email hebt ontvangen in je inbox, kijk dan even in je spamfolder. Met name als je hotmail, outlook of live als emailprovider hebt is die kans groot. 

Zet het afzenderadres in jouw adresboek, veilige lijst of whitelist, zodat deze niet als spam wordt gemarkeerd. 

HEALING MEMBERSHIP

HEALING MEMBERSHIP

Meld je aan voor het Ascension Power Tribe Healing Membership

Ontvang direct toegang tot aanmeldlinks met ledenvoordeel.

♥ maandmembership maandelijks opzegbaar
♥ nu 2 maanden gratis bij een jaarmembership

LEDENVOORDEEL

Healing Membership: energetisch onderhoud, voor een vaste lage bijdrage 

 • Ontvang iedere maand 2 energetische sessies op afstand, een healing én een clearing,  waarbij zware energie, implantaten, energielekken en blokkades worden verwijdert, zodat je frequentie wordt verhoogt, energie weer vrij kan stromen en je lichter kunt leven, van uit je eigen Kracht.
 • 20-25% ledenvoordeel op Ascentie sessies en online programma’s om je uit te nodigen je verder te ontwikkelen.
 • Ontmoet gelijkgestemden in de besloten Ascension Power Tribe Community, stel je vragen en deel je ervaringen. 
 • Neem deel in de frequentie verhogende energie van de Tribe
 • Geef je  je spirituele groei en welzijn een boost en kom meer in je Kracht.  

 

Lees meer over het Healing Membership.
Óf meld je direct aan via de  Join The Tribe button

Inloggen leden

Ben je al Tribe Member?
Log dan in via de knop hiernaast
(je inlognaam is je emailadres)

 

Wachtwoord vergeten?

Met “wachtwoord vergeten” kun je je wachtwoord herstellen.

SHARING = ♥

DEEL DE AGENDA MET DE KNOPPEN HIERONDER

Ken je iemand die baat heeft met een energetische healing of opschoning, die toe is aan méér balans en harmonie, meer innerlijke rust en meer wil handelen vanuit eigen kracht óf geinteresseerd in spirituele ontwikkeling en groei? 

Stuur dan deze pagina door. Dat kan door het linkje te kopieren of door deze te delen via een van de knoppen hieronder op Social Media, E-mail en vanaf mobiel via WhatsApp of Telegram. 

Wil je deze pagina liever handmatig delen? De directe link is https://www.ascensionhealer.nl/agenda/ 

Dankjewel ♥