Inner Peace Blessing & Healing

– voor meer Innerlijke Rust –

Innerlijke rust vinden is niet altijd even gemakkelijk. Zeker als je een druk leven hebt, spanningen ervaart en je onrustig voelt. Vaak nemen de alledaagse beslommeringen, taken en verantwoordelijkheden je zo in beslag dat bewust loskomen en innerlijke rust ervaren lastig is. Daarnaast leven we ook nog eens in een intense periode, waarbij getriggerd worden om oude issues, pijnen en emoties te doorvoelen, verwerken en los te laten, waardoor je je emotioneel voelt en je energie levels laag voelen. Herkenbaar ?

Deze onbalans in alles wat er “moet” en de behoefte aan rust en stabiliteit, kan voor een energetische verstoring zorgen die ook het fysieke lichaam in onbalans trekt. Fysieke klachten, lage energie en verhoogde stressniveaus zijn het gevolg en je kunt er letterlijk ziek van worden.

Wat is er mooier dan een beetje hulp om die balans voor jezelf te herstellen en bij te dragen aan jouw gevoel van innerlijke rust?

Innerlijke rust is immers essentieel voor een goede gezondheid. En om je hele systeem tot rust te brengen, zodat je weer helemaal kunt opladen. Een heerlijk ontspannen moment voor jezelf ❤ waardoor jij weer meer energie, rust in je hoofd en meer  overzicht krijgt.

Wat kun je verwachten:

De sessie begint met een intensieve healing, waarbij blokkades in jouw systeem worden opgelost, zodat energie weer vrij kan stromen. Dit doen we onder meer met de energie vanuit de Hogepriesters van de Embassy of Peace van Atlantis. Deze energie kan jou heling brengen op emotioneel, mentaal en fysiek niveau. De sessie wordt afgesloten met een krachtige Blessing die rechtstreeks van invloed is op jouw gevoel van innerlijke rust en welzijn. De sessie zal in totaal circa 30 minuten duren.

Wat kan de sessie je brengen:

  • De energie  heeft een zeer hoge frequentie en zal je ondersteunen op emotioneel, mentaal en fysiek vlak in jouw proces van healing
  • Je kunt meer rust, sereniteit en harmonie in jezelf ervaren.
  • Meer inzicht in je huidige processen en issues.
  • Brengt acceptatie in situaties, zodat je je minder druk hoeft te maken
  • Je kijk op de wereld zal veranderen: je zult minder dualiteit ervaren waardoor je ook gemakkelijker stappen zet om je comfortzone te verlaten om te kunnen groeien op persoonlijk, emotioneel of spiritueel vlak
  • Je ervaart vrede en rust vanuit puur bewustzijn
  • Meer ontspanning en verbetering van je nachtrust
  • Meer in je kracht staan.

Aanmelden

Datum & Tijd: zie de AGENDA (staat deze niet ingepland en meld je je aan dan wordt je meegenomen in de eerstvolgende sessie)
Duur: 30 minuten
Bijdrage € 17,=
Aanmelden via de knop hieronder: