Stop met goede voornemens. Start met creëren!

7/8-daags Programma “Stop met goede voornemens, start met creëren!”

 

met optionele Master Class “Activeer je Goddelijke Blauwdruk & Vergroot je Manifestatie kracht” ♥

De meeste goede voornemens sneuvel in de eerste maand.
Met nieuwjaar maken we bijna allemaal wel goede voornemens. We voelen ons daar goed bij en het nieuw jaar is traditioneel een nieuw startpunt om dingen écht anders te doen en je leven in te richten zoals jij dat wilt.
Waarschijnlijk heb je vorig jaar hetzelfde gedaan. Hoe veel van jouw goede voornemens heb je daadwerkelijk omgezet in realisatie? Wat heb je bereikt?

Het is met goede voornemens helaas vaak zo dat door allerlei omstandigheden deze in de vergetelheid raken en niet worden gerealiseerd. Of dat je er met goede moed aan begint, maar na een paar weken toch terugvalt in oude patronen.
Bedenk eens:

 • Welke voornemens heb je dit jaar gemaakt?
 • Zijn dat dezelfde voornemens als vorig jaar?
 • Waarom zijn die vorig jaar niet gelukt?
 • Hoe ga je jouw voornemens omzetten in realisatie? Wat is je plan? 
 • Tegen welke uitdagingen loop je aan in het realiseren van je goede voornemens?
 • Hoe specifiek zijn jouw voornemens?
 • Welke stappen ga jij zetten om tot resultaat te komen?
 • Hoe hou je focus op je doelen? 
 • Wat heeft trillingsniveau met manifesteren te maken? 

Het is daarom dat ik je uitdaag om te stoppen met goede voornemens. En vandaag de keuze te maken om te gaan doen! Om een paar dingen van je lijst écht te gaan realiseren. Om te creëeren en te manifesteren!
Om jou te helpen in dit proces, neem ik je mee in de energie van creatie en in 8 energetische sessies ga ik je daarbij ondersteunen samen met de Opgestegen Meesters van de Witte Broederschap, de Aartsengelen en de Divine.

7- of 8-daagse ondersteuning

Dit programma is bedoeld om jou te ondersteunen in wat jij écht wilt neerzetten en veranderen in 2020. Vaak nemen we ons iets voor in het nieuwe jaar om iets anders te doen. Een voornemen is echter veel te vrijblijvend en heeft het woord “falen” al in zich.
De boodschap en de energie die je uitzend bij “Ik neem me voor om… ” of “Ik ga het doen” is heel verschillend. Voel maar wat er gebeurt als je het zelf uitspreekt.
Er gaan pas echt dingen veranderen als het geen voornemen is, maar als je je écht committeert. Je het écht heel graag wilt. Er voor kiest. En het gaat DOEN.

Tijdens het programma van 7 dagen ontvang je een krachtige Clearing en dagelijks een Healing met hulp van verschillende Opgestegen Meesters, Aartsengelen en de Divine om jou te ondersteunen met:

➤ manifestatie kracht

➤ creërend vermogen

➤ creativiteit

➤ focus

➤ doorzettingsvermogen

➤ wilskracht

➤ zelfliefde en eigenwaarde

➤ armoedebewustzijn

➤ verhogen van jouw frequentie

➤aantrekken van positiviteit

➤meer synchroniciteit

➤ overvloed in alle positieve aspecten van jouw leven.

 

Door deelname aan dit programma, zul jij de komende periode ondersteund worden in het vanuit eigen kracht creëren van dat wat jij wilt realiseren in 2020, zal je trillingsniveau verder omhoog worden gebracht en eventuele blokkades op het ontvangen van bijvoorbeeld geld en totale overvloed worden verwijderd.

Met dit programma ga ik je helpen meer inzicht en bewustwording te brengen op je eigen patronen en mindset als het gaat om creatie en overvloed.  Dat doe ik in een 7-daags programma met iedere dag een healing sessie en toegang tot de besloten ledensite van dit programma met theorie, tools, tips en oefeningen. Dat kunnen vragen en opdrachten zijn, om jou méér in contact te brengen met jezelf en je patronen, meer inzichten te geven en handvatten om wél te slagen. Tijdens en na het programma ga je zelf aan de slag met de theorie, oefeningen, tips en tools. Van deze kennis heb je je leven lang plezier.

“7 dagen energetische ondersteuning én inzichten in je eigen patronen en manieren om je creërend vermogen te vergroten.”

We starten op een bijzondere datum 02-02-2020 om 20:20 in de avond met een eerst met een diepgaande clearing.
Op deze zondag bestaat de datum uit dubbele getallen, ook wel meester getallen of engelengetallen genoemd en deze hebben een bijzondere betekenis. Vaak betekent het dat je in een flow zit, op de goede weg bent en ondersteunt wordt door het Universum. Dit is dan mooi moment om dit traject te starten, gedragen door de energie. 

Dit sluit ook mooi aan bij de optionele 1-daagse trainingsdag “Activeer je Goddelijk Blauwdruk en vergroot je Manifestatiekracht” op zaterdag 29 februari, een schrikkeldag, die maar één keer in de 4 jaar plaatsvindt. 
TIP: zet die datum vast in je agenda. Als deelnemer aan het programma kun je je met korting aanmelden tijdens het programma. 

 

Op dag 2 t/m 7 geef ik iedere ochtend tussen 7:00 en 9:00 uur dagelijks een healing met onder meer de energie van verschillende Opgestegen Meesters en Aartsengelen die jou elk op een andere kwaliteit zullen versterken en jouw frequentie verder omhoog brengen. Op de besloten cursussite leer je meer over de kwaliteiten van deze Opgestegen Meesters en Aartsengelen, zodat je deze ook zelf kunt inzetten ter ondersteuning.

Deze healingsessies duren circa 20 minuten. Je hoeft daar niet perse voor te liggen of voor te gaan zitten. De energie is zo afgestemd dat je je dagelijkse bezigheden niet hoeft te onderbreken. Wees dan ook niet ongerust als je niet iets van de energie waarneemt. De energie doet sowieso zijn werk en werkt ook nog na.

Wat krijg je?

 

Clearing

Je ontvangt de eerste dag in de avond een diepgaande opschoning van je energieveld, waarbij we zware energie, oude ballast, maar ook verbindingen met personen uit heden of verleden die energie uit jouw 12-lichaamssysteem onttrekken zullen verwijderen of verkleinen. Zo wordt oude energie, energetische koorden en alles wat jou weerhoudt om nu écht van dit jaar jouw jaar te maken, energetisch opgeschoond, in overeenstemming met jouw Hogere Zelf.

Daarna ontvang je gelijk de 1e healing, om de vrijgekomen ruimte met positieve energie te vullen en jouw frequentie om hoog te brengen. Een hogere frequentie betekent dat je je beter gaat voelen, en meer kracht en energie ervaart en daarmee meer daadkracht,  maar dat je ook meer resoneert op de frequentie van de wet van de aantrekkingskracht, zodat je meer synchroniciteit en meer positiviteit en overvloed aan zult kunnen trekken. 

Healing

Iedere ochtend in de dagen erna, ontvang je een energetische sessie op afstand, waar met hulp van Opgestegen Meesters van de Witte Broederschap, Aartsengelen en verschillende hulpteams zal worden samengewerkt om jouw frequentie omhoog te brengen en jouw manifestatiekracht, creativiteit en doorzettingsvermogen te  versterken en je tot nieuwe inzichten te brengen over belemmerende patronen en negatieve overtuigingen die jou weerhouden totale overvloed te verwerven.

Toegang tot de besloten online trainingssite

Je hebt vanaf het moment dat je je aanmeld toegang tot de besloten ledensite behorend bij dit programma. Daar ontvang je dagelijks praktische tips en tools om jou te helpen om inzicht te krijgen in patronen die je belemmeren in je creatie proces en het verwerven van totale overvloed, wat ons allen geboorterecht is en ondersteuning in het vergroten van jouw persoonlijke kracht op jouw pad naar Innerlijk Meesterschap.

Toegang tot besloten groep

Je krijgt dagelijks náást de energetische ondersteuning toegang tot besloten groepen op de Ascension Power Tribe ledensite om ervaringen uit te wisselen met deelnemers die door de zelfde processen heen gaan als jij en om nieuwe mensen te leren kennen. Door met elkaar te verbinden wordt ook de energie krachtiger en maken we gezamenlijk grotere stappen. 

Programma

Dagelijks zal er aan een ander thema worden gewerkt. Ik start iedere sessie met de energie van een Opgestegen Meester en/of Aartsengelen die resoneren met dit thema om jou te ondersteunen in jou proces van manifestatie en creatie.  Ik sluit iedere sessie af met een healing die jouw trillingsniveau omhoog brengt, zodat je meer positiviteit zult aantrekken en meer synchroniciteit zult ervaren. Daardoor voelt het alsof je meer in een flow bent. 

 

 • Dag 1 – Clearing, krachtige Healing op afstand en informatie / tips (avondsessie, mogelijk via een webinar)
 • Dag 2 – Krachtige Healing op afstand  en informatie / tips
 • Dag 3 – Krachtige Healing op afstand  en informatie / tips
 • Dag 4 – Krachtige Healing op afstand  en informatie / tips
 • Dag 5 – Krachtige Healing op afstand  en informatie / tips
 • Dag 6 – Krachtige Healing op afstand  en informatie / tips
 • Dag 7 – Krachtige Healing op afstand  en informatie / tips
 • Dag 8 – (optioneel) 1-daagse Ascensie Master Class “Activeer je Goddelijke Blauwdruk en vergroot je manifestatiekracht”.
 • Dag 9 t/m 365 – oefeningen doen, huiswerk maken, in de praktijk brengen en creëren.

 

 

Manifesteren van Overvloed

Jouw investering

Dit programma is relatief laag geprijsd. Zou je deze 8 sessies, het online programma en de Ascensie Master Class individueel afnemen, dan betaal je al gauw voor een dergelijke energetische ondersteuning zo’n €500 euro. Door het collectief te doen, kan het voordeliger. Bovendien ontvang je het equivalent van meerdere coachingsessies en de master class ter waarde € 797,- in de online training, krijg je verschillende oefeningen om je meer inzicht te geven in waar je nu staat, je eigen patronen en je bewustwording te vergroten en je krijgt tools aangereikt om in kleine of grote stappen dingen te veranderen in jouw leven en voor jezelf te durven kiezen. Bij elkaar bijna 1100 euro aan waarde, al is de werkelijke waarde die het voor jouw toekomst heeft, als je kunt realiseren of veranderen wat je wilt, niet in geld uit te drukken.

De theorie blijft tot 60 dagen na het einde van het online programma beschikbaar, zodat je ruim de tijd hebt om alle theorie en oefeningen te af te maken en de documenten te downloaden voor eigen gebruik. 

Je ontvangt in dit programma 7 dagen energetische ondersteuning (8 sessies) plus toegang tot de online training, toegang tot het besloten forum, waardevolle oefeningen en tools voor meer inzicht voor een investering van slechts 97,–  57 euro!

Ledenvoordeel
Ben je of word je nu gelijk Ascension Power Member, dan krijg je meer dan 25% korting op het volledige programma en betaal je slechts € 37,- (Word nu lid en profiteer van dit en andere voordelen. Lees HIER meer informatie over het lidmaatschap)

Wil je ook de Ascentie Master Class op 29 februari bijwonen, dan krijg je extra korting op de normale prijs van € 149 euro via een kortingscode op de besloten cursussite.

AANMELDEN

Je kunt je voor  dit programma aanmelden  via de buttons op deze pagina.

Aanmelden kan tot en met 02 02 2020 – 20:00 uur.

De 1e sessie start om 20:20 uur

Ben je Ascension Power Tribe Member, dan kun je je aanmelden tegen een speciale ledenbijdrage.
Meld je aan via de kortingslink op de besloten ledensite.
Wil je direct toegang tot de kortingscode’s en ook meedoen met mét ledenvoordeel?
Meld je dan aan als Tribe Member. Je ontvangt naast korting, ook 2 healing sessies per maand en toegang tot de besloten ledensite. Het Membership is maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 30 dagen. Je zit dus nergens lang aan vast. 

[JA IK WORDT TRIBE MEMBER] en krijg direct toegang tot de korting voor leden. 

Aanmelden met Ledenvoordeel

(ook meedoen met stevige korting? word dan nú lid: klik HIER>>>)

Praktische informatie

Na je aanmelding ontvang je een email met jouw inlog gegevens voor toegang tot de Ascension Healer Ledensite, als je deze al niet hebt. Voorafgaand aan het programma ontvang je een email met verdere informatie.
Deze ontvang je de dag ervoor! Controleer daarom goed of je bij je aanmelding het juiste e-mailadres invult!

Heb je een uur voor de start geen email ontvangen? Check dan je spamfolder.
Tip: zet het emailadres met als afzender info@ascensionhealer.nl op je whitelist of greenlist, zodat het niet in je spambox terecht komt.

Let op! Tijdens de sessies werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis (bijvoorbeeld psychoses), is het helaas ook niet mogelijk om aan dit programma deel te nemen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden.

Aanmelden met Ledenvoordeel

(ook meedoen met stevige korting? word dan nú lid: klik HIER>>>)