ascentie sessies

Hier vind je verschillende Ascentie sessies, een Healing, Clearing of Activatie, door Ascension Healer die je kunt ontvangen. Hieronder lees je wat de verschillende sessies inhouden.

Clearing
Bij een clearing vind er een opschoning plaats van jouw energetische systeem. Een Clearing verwijdert zware energie uit jouw energetische lichaam, wat ook opschonend effect kan hebben op jouw fysieke lichaam.
Een Clearing kan een bepaald thema hebben.
Omdat je systeem energetisch vervuild kan raken door contact met anderen, op plaatsen te komen waar zware energie hangt, is het aan te bevelen om op regelmatige basis een clearing te ontvangen en zo je systeem op te laten schonen.

Healingen
Bij een healing worden blokkades opgelost en energie in beweging gebracht, zodat energie weer vrij kan stromen, zodat je je lichter en beter gaat voelen, meer in harmonie en balans en het zelfherstellend van jouw systeem weer beter kan werken.  Ook werkt een healing frequentie verhogend, waardoor je meer positiviteit en synchroniciteit kunt ervaren in jouw leven. Door vooraf een energetische clearing te ontvangen, wordt er meer ruimte gemaakt voor de helende energie, zodat deze op een dieper niveau haar werk kan doen.
Een healing kan gedaan worden door het faciliteren van verschillende energieen en kan een bepaald thema hebben.

Activatie
Bij een Activatie, wordt, zoals het woord al aangeeft, iets geactiveerd. Dat kan eenmalig zijn of op regelmatige basis gedaan worden, afhankelijk van wat er geactiveerd wordt. Vaak wordt een activatie ook gecombineerd met een upgrade, waarbij jouw energetische systeem wordt aangepast aan de energie en frequenties van dit moment.

Collectief of individueel
Je kunt je aanmelden voor een sessie zodra deze in de AGENDA >>> staat. Meld je je aan voor een sessie die nog niet ingepland staat, dan geldt dat als vooraanmelding, en wordt je op de deelname lijst gezet voor de eerstvolgende sessie. Een refund is niet mogelijk, wel kun je switchen naar een andere sessie of upgraden naar een individuele sessie.
Bijna alle sessies zijn naast collectief ook individueel te ontvangen op een tijdstip dat we vooraf afspreken. Je hoeft dan niet te wachten tot een collectieve sessie in de agenda staat. Individuele sessies gaan tegen uurtarief.  Neem contact op om een afspraak te maken via het contactformulier.

HEALING & BLESSING

ATLANTIS BLESSING

Healing met de energie van Atlantis en een blessing met de hoge priesters van de Embassy of Peace voor meer harmonie, balans en innerlijke rust en triggeren van jouw Atlantis celgeheugen. 

Atlantis Blessing

GAIA HEALING

Healing met de energie van Moeder Aarde.

Gaia Healing

INNER PEACE BLESSING

Healing en blessing voor meer innerlijke rust, harmonie en balans.  

Innerlijke Rust

DIVINE BLESSING

Healing en blessing voor meer innerlijke rust, harmonie en balans.  

Innerlijke Rust

GOLD HEALING
Diepgaande energetische healing met Gouden energie. Deze helpt gevoelens van angst, negativiteit en depressie om te zetten naar positieve vibes en jou te beschermen tegen negatieve invloeden.

GOLD HEALING

HEALING VOOR BIJ DE NEVELEN VAN AVALON
Magische reis naar het mystieke Avalon waar je een diepgaande healing en blessing ontvangt met de energie van de  Hoge priesteressen en de Magie van Merlijn.

Achter de Nevelen van Avalon

CLEARING

CLEARING
Energetische opschoning van jouw fysieke en energetische lichamen van zware energie, implantaten, etc.

Clearing XL
Extra uitgebreide energetische opschoning, waarbij we een stap dieper gaan in het verwijderen van energetische ballast en en zware energie en oude issues, zodat je ruimte creërt voor een vrij en licht leven.

CHAKRA CLEARING
Krachtige energetische opschoning van de Chakra’s van zware energie en blokkades. 
CHAKRA CLEARING
KARMA CLEARING
Diepgaande opschoning van zware energie en oud karma wat je niet meer met jou mee hoeft te dragen.
Karma Clearing
MATRIX CLEARING
Diepgaande opschoning om je bewustzijn te vergroten en te durven kijken in waarheid en door de sluiers van de Matrix heen kunnen ZIEN.
Matrix Clearing

ACTIVATIES

GALACTIC ORB ACTIVATIE

Activatie waarbij je je eigen Galactic Orb ontvangt. Deze blijft gedurende jouw Aardse leven bij jou.  

Galactic Orb Activatie

CHAKRA ACTIVATIE & UPGRADE

Diepgaande opschoning en activatie van alle 352 chakra’s inclusief jouw 7 hoofdchakra’s en upgrade naar de frequenties van de energie van dit moment.

Ascension Healer

DNA ACTIVATIE & UPGRADE
Opschoning van het DNA van zware energie, valse coderingen en oorlogstrauma verwijderen, Licht coderingen en frequenties upgraden naar die van dit moment. 

DNA Activatie

DNA ACTIVATIE & UPGRADE – GOUDEN TIJDPERK 

Uitgebreidere Extend versie van de DNA Activatie, waarbij we op diep niveau alle strengen DNA energetisch zuiveren. Deze sessie duurt 75-90 minuten.  

Extenden DNA Clearing, Upgrade & Activatie

I AM RECONNECTION ACTIVATIE

Herstel de connectie met jouw Hogere Zelf, je I AM,  je contact met Universele Kennis en de Bron en vergroot je intiutie en spirituele groei.

I AM Reconnection Activatie

PIJNAPPEKLIER ACTIVATIE

Activatie van de Pijnappeklier en het derde Oog.

Ascension Healer
My Frequency is Love – in 7 weken naar meer Liefde & Zelf-Liefde
Wil je meer Liefde, Zelf-Liefde in je leven en beter omgaan met eigenwaarde en grenzen stellen? Dan is dit online programma voor jou ineressant.

VEELGESTELDE VRAGEN